kategoriler
- anket 3002
- haberler 73719
- teknoloji 50997
- spor 106066
- siyaset 46683
- ekonomi 12155
- oyunlar 13286
- dini 19629
- bilim 422
- troll-iğrenç 1524
- diziler 7916
- troll-ırkçı 586
- troll-cinsellik 21099
- sözlük içi 29760
- yaşam 1509
- sağlık 15768
- moda 662
- nick altı 1535
- ilişkiler 65536
- eğitim 21275
- televizyon 7091
- internet 23363
- sinema 11836
- marka 3932
Kendini hakikat savunucusu sanan ırkçı kişilik.
Kendisinin burada olması ve yazdıklarını değerli buluyorum. Bir Türk olarak çok az seviyede ırkçılığa maruz kaldım ve bu salak sayesinde Türk düşmanlarının, Türk düşmanlığı için kullanabilecekleri hiçbir argümanlarının olmadığını, sadece laf salatası yaptıklarını ve zihinlerinin içinde kira vermeden yaşayan Türk milletine karşı hissettikleri ezikliğin ve acziyetin ne kadar büyük olduğunu anladım.
Belli ki yapmaya çalıştığı propaganda konusunda oldukça yetersiz bir bilgi birikimine sahip. Aslında tam tersine bir propaganda yürüttüğünün, soyunduğu bu Türk düşmanlığı ile hedef aldığı kitleyi kendisine karşı birleştirdiğinin ve kendi tarafındaki kitleyi ise çok kolay bertaraf edilebilecek sözde argümanlar ile zayıflattığının farkında bile değil.
Kendisi gibi ırkçı olan Joseph Goebbels’i ve halkla ilişkilerin kurucusu Edward Bernays’i okumasını tavsiye ederim. Hatta Kavgam’ı da okuyabilir; en azından ırkçı bir zihniyetin, fikirlerini kitlelere nasıl pazarladığını böylece öğrenebilir ve daha kendini yetersiz olduğu bu alanda geliştirme imkanı bulabilir.
Kendisini yakından takipteyim. Lütfen daha fazla başlıkta fikirlerini belirtmeye ve bu konularda tanımlar üretmeye devam etsin, bu durumu gözlemlemek adına oldukça öğretici.
Bol şans
Kendisinin burada olması ve yazdıklarını değerli buluyorum. Bir Türk olarak çok az seviyede ırkçılığa maruz kaldım ve bu salak sayesinde Türk düşmanlarının, Türk düşmanlığı için kullanabilecekleri hiçbir argümanlarının olmadığını, sadece laf salatası yaptıklarını ve zihinlerinin içinde kira vermeden yaşayan Türk milletine karşı hissettikleri ezikliğin ve acziyetin ne kadar büyük olduğunu anladım.
Belli ki yapmaya çalıştığı propaganda konusunda oldukça yetersiz bir bilgi birikimine sahip. Aslında tam tersine bir propaganda yürüttüğünün, soyunduğu bu Türk düşmanlığı ile hedef aldığı kitleyi kendisine karşı birleştirdiğinin ve kendi tarafındaki kitleyi ise çok kolay bertaraf edilebilecek sözde argümanlar ile zayıflattığının farkında bile değil.
Kendisi gibi ırkçı olan Joseph Goebbels’i ve halkla ilişkilerin kurucusu Edward Bernays’i okumasını tavsiye ederim. Hatta Kavgam’ı da okuyabilir; en azından ırkçı bir zihniyetin, fikirlerini kitlelere nasıl pazarladığını böylece öğrenebilir ve daha kendini yetersiz olduğu bu alanda geliştirme imkanı bulabilir.
Kendisini yakından takipteyim. Lütfen daha fazla başlıkta fikirlerini belirtmeye ve bu konularda tanımlar üretmeye devam etsin, bu durumu gözlemlemek adına oldukça öğretici.
Bol şans
Ekşide yazar olmayı hiç denemedim dahi. Nedeni yok, aidiyet duygusu.
internet çiktı, herkes her şeyi görüyor, beyin yıkamak çok zor.
trollük güzel de bir de şu var: "Halkın bir kesimini alenen aşağılama", Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 216. maddesinin 2. fıkrasında düzenlenen ve kamu barışını korumayı amaçlayan bir suçtur.
hatırlatmak gerek. yerin kulağı var.
hatırlatmak gerek. yerin kulağı var.
Burada çok deli varmış diye duydum. Ve ben delileri severim. Neden diye sormayın.
Artık yaşamamasına rağmen halen daha bir takım ermeni artıklarını halen daha ağlatan büyük lider.
bir vatandaşlık görevidir. vergisi verilmiş her kazanç kutsaldır.
Bu adam şişkoda takılı kaldı ya. Eskiden daha yaratıcıydı yoksa bana mı kabak tadı verdi bilemiyorum.
sözlük kızları şişko olabilir.
en azından pasif gay değiller.
en azından pasif gay değiller.
Ben bugün bir şey öğrendim sözlük. Kalbimi paramparça eden bir gerçek daha öğrendim. Keşke hiç öğrenmeseydim. Keşke hiç bilmeseydim. Kendimi çok salak, çok acınası, çok yok olması gereken bir mahluk gib hissettim. Neden sözlük neden. Neden bu kadar fazla kötü şey.
Naptın kız gerdirdin mi.
Hayatları yalan olan gazetecilerdir. Yaptıkları haberin yalan olduğu ortaya çıkınca bunlar siyonistlerin işi deyip zırlarlar.
Ay çok heyecanlı.
Yani bir insanın aklına sabah sabah bu düşer mi düşer. Bir erkek düşeceğine bunun düşmesi daha tercih edilir zaten orası ayrı konu.
Karamel soslu mu yoksa risk almadan dümdüz yapmalı mı ikilemindeyim..
Karamel soslu mu yoksa risk almadan dümdüz yapmalı mı ikilemindeyim..
kindar ve dindar derken eldeki mevcudu da son 10 15 yıldır kaptıran ,daha doğrusu deizm'e kaptırtan anlayışın başarısıdır.
Alışkanlık diyelim.
emperyalistler işi şansa bırakmaz. türk'ü desteklemez, türk ile bağı olana destek vermez. kimin arkasında hizalanıyorlarsa mutlaka onun türk düşmanı olması şarttır.
bunun için de etniği oldukça önemlidir. yarı yolda taraf değişebilecek olanlarla iş tutmazlar.
haliyle, şaşırtmadı.
bunun için de etniği oldukça önemlidir. yarı yolda taraf değişebilecek olanlarla iş tutmazlar.
haliyle, şaşırtmadı.
Kız silmiş hesabı basıp gitmiş. neden hala sallayıp duruyon ki?
Ooo vahşi kelebek nice mutlu senelere sevdiklerinle.
Zamanında benim komutarımdı. Çok babacandı bana hiç nöbet yazmazdı mesela. Bugün yemek yapabiliyorsam bol bol patates soğan soydurduğu içindir.
türklük 101: türkler sikko trollere kızmaz, kaale almaz.
Aynen öyledir.
asırlarca islam bayrağını şerefle dalgalandırıp yedi kıtaya barış ve adalet getiren, yeryüzünün şeytanı ingiliz'i Çanakkale'de şamar oğlanına çeviren ve de kudüs fatihi Selahattin Eyyubi'yi tarihe kazandıran böylesine bir millete kurşun sıkacak kadar aşağılıklaşmış feto gibi ,ve pkk gibi haçlı ve siyonist uşağı it soylarına bakıp anlaşılabilecek hak tespit.
ben aslında yoğum çıkıyor.
bu da gocumuş nerede eski misker halleri.
ehtiyar ya.
ehtiyar ya.
3 tane hırt var bu sözlükte. yatıp türk kalkıp türk, ağızlarından çıkaramıyolar türk'ün dalgasını.
daha çok gargara yapacaksınız ağzınızda, bekleyin.
trump azledildikten sonra üzerinizdeki emperyal/siyonist şemsiye de kalksın, tüm savunma hatlarınız yıkılsın ondan sonra türk düşmanlıklarınızın sonuçlarını topyekün göreceğiz. qıps.
daha çok gargara yapacaksınız ağzınızda, bekleyin.
trump azledildikten sonra üzerinizdeki emperyal/siyonist şemsiye de kalksın, tüm savunma hatlarınız yıkılsın ondan sonra türk düşmanlıklarınızın sonuçlarını topyekün göreceğiz. qıps.
ya çok yakın bi arkadaşım gerizekalı Habeş maymunu sevgilisiyle akşam bara gitmek için benim güya kınam olduğunu ve ona gittiğini söylemiş. şimdi evine kahveye gideceğim beni uyarıyor telefonda "kanka çocuk sana çok karıştığı için ayrıldılar dedim anneme renk verme" kdhxjsdjdj şu an kriz geçiriyorum
neden bu kadar fantastik bir yalan tercih etmiş acaba.
neden bu kadar fantastik bir yalan tercih etmiş acaba.
Günaydın çocuklar. Gece hiç uyuyamadım, huysuzluk edersem ondandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar