bugün
- pandela gelmiş6
- burdur5
- ay bayılazaam5
- türklerin ileri olduğu konular3
- dinsize inanır mısın14
- sözlüğün gerizekalılarla dolup taşması3
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- ilk buluşmada benim babam da ak partili diyen kız4
- konstantinopolis in işgali2
- türkiye nin en büyük ihraç ürünü2
- türkiye'nin karadeniz de liderlik teklifi2
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- truesuzluk3
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar6
- atatürk türkçülüğü vs atsız türkçülüğü3
- kuralsız sokaklar3
- true isimli yazar2
- alkol alıp hoşlanılan kıza açılmak7
- türklerin 10 dolara çalışan kölelere dönmesi2
- true ile sevişmek2
- true'nun yine online olması2
- araçtan düşen arkadaşının arkasından atlayan kadın2
- birinci inönü muharebesi2
- umrumdışı2
- true nickli yazar8
- şekeri bırakınca çayın tadını alacaksın yalanı10
- nihavent bey birader beydir3
- birbirine zıt adaşlar2
- türk esnafının en büyük sorunu3
- haluk levent25
- makyaj günü3
- üzücü bir aşk filmi izlemek5
- devletten başkasına güvenilmez11
- barış yarkadaş ile melih gökçek'in ortak tweeti2
- biraderilyo de biraderitatis2
- gördüğüne sabah birader akşam gay demek3
- bruce wayne mi zengin tony stark mı3
- bozuk paraların kullanılmaz hale gelmesi3
- kemalist silkeleme uzmanı3
- kuran da neden namaz yok4
- islam3
- mario lemina2
- elmas bey birader bay biraderdir3
- az önce sözlükten silinen çıplak yazar fotoğrafı3
- joker haksızdır3
- 18 temmuz 2026 taytlı valinin görevden alınması5
- oğlak burcu kadını18
- haluk levent olayından çıkarılacak ders8
- diyetteyken bira içmek3
- sabah ezanı2
entry'ler (103)
Gül ve Süleyman Demirel’le kafayı bozmuş bir şehir. En büyük hobileri ise kocaman, biçimsiz gül heykelleri yapmak. Dönem dönem yerel basında bu çirkinliklerle sansasyonel haberlere de imza atar. Yine de güzeldir, ayrı bir değeri vardır tüm bu garipliklerinin. Kusurlarıyla da olsa sevdirir kendisini.
Elinde çiçekle gelen bir erkeğe yapılıyorsa, ince bir davranıştır. Geri kalanlar için boş uğraştır.
Hep haklıyım, en haklıyım. Toplumun ibresi bozuksa ben ne yapayım ?
Kızlar kızlar, kedinizden büyük erkeklere inanmayın. Erkekler böyle yaratıklar tek kişiyle yapamıyorlar. Ne yazık ki doğaları böyle.
Çelik tencerenin dibine sürtülen kaşık, kepçe sesi…
Defalarca prensesi kurtardığım, çocukluğumun oyunudur.
Toplumun onlara biçtiği rol sebepli de olabilir. Güçlü olmak; erkeklik tanımı için bir zorunluluk çünkü. Öyle hissetmeseler bile saklamak zorunda hissediyorlar, bence.
Bu duyguyu en çok üniversite zamanı hissederdim. Yanlış anlamayın, yurtta kaldığım süreçte hissetmezdim. Aksine ne zaman ara tatil olsa evlere gitmemiz gerekse; işte tam o zamanlarda hissederdim. Arkadaşlarımın ailesi onları sevgiyle kucaklarken ben, ayaklarım geri geri giderek girerdim hiç evim gibi hissedemediğim o kapıdan. Zaten bir kere bile karşılanmadım, özlenmedim. Sevgisizlik içime yer ederdi o zamanlar. En temel ihtiyaçtan mahrum bırakılırdım. En çok o zamanlar yapayalnız hissederdim. Hep bir başıma, kendi dertlerime kendim çözüm bulurdum. Sanırım bu sebeple çok erken yoruldum.
Suç ve Ceza - Dostoyevski
Bilinmeyen bir kadının mektubu - Stefan Zweig
Olasılıksız - Adam Fawer
Serenad - Zülfü Livaneli
Martin Eden - Jack London
Veronika Ölmek istiyor - Paulo Coelho
içimizdeki Şeytan - Sabahattin Ali.
Ve nasıl unuttuğuma inanamayarak tekrar düzenleme ihtiyacı hissettiğim: Keyif Evi - Edith Wharton.
Bilinmeyen bir kadının mektubu - Stefan Zweig
Olasılıksız - Adam Fawer
Serenad - Zülfü Livaneli
Martin Eden - Jack London
Veronika Ölmek istiyor - Paulo Coelho
içimizdeki Şeytan - Sabahattin Ali.
Ve nasıl unuttuğuma inanamayarak tekrar düzenleme ihtiyacı hissettiğim: Keyif Evi - Edith Wharton.
Bu ve minvali cümlelerin ortak sonucu, çoktan yapılmış olmasıdır. Bir de “en sevdiğimin üzerine…” ile başlayan versiyonu vardır ki; duyduğunuz an yapıldığına emin olabilirsiniz.
(bkz: Çok dinledik bu yalanları)
(bkz: Çok dinledik bu yalanları)
Tahammül edilmesi zor birtakım davranışlardır. Benim için yalakalık sanırım ya.
Kendi değerinin farkında olan taraf yönetir. Duygularına esir olan taraf ise yönetilir.
Ciğeriniz sökülene kadar ağlamak isterseniz eğer, Jerzy Kosinski - Boyalı Kuş. Ağlamazsanız kalpsizsiniz.
Onun dışında, üzümlü kekim; Martin Eden.
Ve kuş dedik diye aklıma gelen, Ken Kesey - Guguk Kuşu.
Önerilerinize açık olduğum kitaplardır.
Onun dışında, üzümlü kekim; Martin Eden.
Ve kuş dedik diye aklıma gelen, Ken Kesey - Guguk Kuşu.
Önerilerinize açık olduğum kitaplardır.
Bir ten makyaj malzemesi. En pratik ve doğal duran türü cushion olanlarıdır.
görsel
Korkunç sevimlilik içeren fotoğraflardır.
Korkunç sevimlilik içeren fotoğraflardır.
Mutsuzluğuma kılıf olsun diye yeni bir kitaba başladım. Soran olursa, okuduklarıma ağlıyorum; içime attıklarıma değil.
Ben bugün bir şey öğrendim sözlük. Kalbimi paramparça eden bir gerçek daha öğrendim. Keşke hiç öğrenmeseydim. Keşke hiç bilmeseydim. Kendimi çok salak, çok acınası, çok yok olması gereken bir mahluk gib hissettim. Neden sözlük neden. Neden bu kadar fazla kötü şey.
Hiç sevmem kendilerini samimiyetsiz ve yalaka gelirler bana. Herkesin hayatıyla fazla alakadar olup, her masada varlardır. Nedense seslerini de olduğundan daha ince ve zorlama tatlı bir forma dönüştürürler. insanların egolarını okşadıkları içinde çok sevilirler. iş hayatında sayıları oldukça fazladır.
Durduk yere değildir o. Ertelenmiş, biriktirilmiş tüm hislerin artık tutulamaz hale gelmesinden kaynaklanır. Nedense saçma sapan bir ana ve olaya denk gelir hep.
Bilerek yaraları kanatanlar, acıdan zevk alanlar yerine ağlayan insan etiketlenir hemen. Oysa ki ağlamak aslında çok insani bir duygu. insan kalalım yeter. Arada olur öyle dolarız, taşarız, gözyaşlarımızı silip yeniden başlarız.
Bilerek yaraları kanatanlar, acıdan zevk alanlar yerine ağlayan insan etiketlenir hemen. Oysa ki ağlamak aslında çok insani bir duygu. insan kalalım yeter. Arada olur öyle dolarız, taşarız, gözyaşlarımızı silip yeniden başlarız.
Mizaçlarında var. Kadınlar olarak böyle şeyleri ek iş gibi görmüyoruz, keyif alarak yapıyoruz. O yüzden hobi gibi düşünebilirsiniz.