bugün

/244
uludağ sözlük onunmuş lan.
aydın ve farklı görüşlere sahip olması ile dışlanan vatansever moderatördür. sert fikirlerini beyan edenlerede sert davranması üzerine baskıcı moderatör diye geçer.
inci sözlükte yazar ama nickini söyleyemem yasak.
Bıyıhlarına kurban olunası sözlüğün en delikanlısı aynı zamanda haşin erkeği zalldır .

görsel .
bildiğin koca dötlü motaretör. valla biz bunu fazla şişirdik genşler. sözlükle alakalı bi soru sordum adamın zikinde değil. hay amuğa koyyim. la başka sözlük mü yok. zaten yaz gelmiş, sıcak basmış kim oturur sözlükte he?
bi cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. götün top kesen amcaların bahçesine düşmüş top gibi olsun ismail. havan burun deliklerinden geri kaçsın ismail. yeni yeni yepyeni tasarımlar kabusun olsun ismail. daha da mesajıma yanıt vermezsen e5te translar kovalasın seni ismail.
(bkz: sahi zall ın bir davası vardı ne oldu ona)
kuzenimdir kendisi.
http://onedio.com/haber/u...olaylar-ve-kisiler-326337
11. nesil çaylak yazardır kendisi.
herkes farklı bisi diyor.
Hoşgelmiş yazar. Koştursun efenim.
zaten canım sıkkın, yoksun yanımda.
ama merak etme gelecem senin yamacına.
lalelide bir azizeyle film izler miyiz tatlı moderasyon?
lütfen silme entrylerimi denilesi sözlük abisi.
Güzel entrylerimden ne istiyorsun denilesi sözlük kurucusudur.
1. nesil moderatör.
kurtlar vadisi izlerken gaza gelmese iyi adam aslında. ama peşinen söylüyorum, sizle bi daha dizi izlersem iki olsun mk.

geçen bölüm polat'ın kafa kesme sahnesini izlerken bi an gaza geldi bu. olum az sakin demeye kalmadı, bizim moonlight sonata'nın beresinden tuttuğu gibi kendisine çekip boğazına meyve bıçağını dayadı. ''keseyim ha, keseyim mi!'' diye bağırıyor psikopat. moonlight ''oğlum bak git, bak git, daha sütü sübyansın git'' demedi tabi. canının derdine düşeceğine ''berem lan berem yırtılacak'' diye bağırdı sadece. zall psikopat da, moonlight değil mi sanki..

geçen gece de bu gidip erkenden yatmıştı odasına. benle moonlight salonda oturmuş bunu çekiştiriyorduk ayıptır söylemesi. artık nasıl hissettiyse, bi anda sessizce gelip ''sen benim geceleri uyuduğumu mu sanıyorsun memati!'' diye bağırmaz mı bu ruh hastası! o gün bu gündür moonlight hala kekeme mesela.
sözlük admini.

zall reyiz eğer burayı okuyorsa kendisine yapması basit, etkisi yüzde yüz olan güzel bir tavsiyem var.

zall kardeş, sol frame'i gizle tuşu eklesen, isteyen siteyi google gibi kullansa, kendi gündemini ve başlıklarını okusa. gözü sol frame'e kayıp morali bozulmasa güzel olur. tepede bugün yazıyor ya hani eski tasarıma göre, onun alt tarafına veya detay ara kısmına falan gizle tuşu yerleştir la. isteyen öyle kullanır isteyen böyle. sözlüğe pozitif bir katkıdır bu.
son günlerde bir hayli zayıflamış olmalı. malum sözlük için yemiyor içmiyor, elemanlarıyla soluksuz çalışıyor ya.

an itibariyle sözlüğündeki kimi erkek denen mahluklar, birbirlerinin anasına bacısına orospu diyerek ve bu hususta başlıklar açarak siyaset tartışıyor.

türk kızları orospu, kürt kızları orospu. böyle şeyler yani.

sonra yine kendini hakim karşısında bulursun filan. gelir ağlarsın burada.

aman diyim.
görsel uzun süredir ortalıkta olmayan mod. özlettin kendini. bak sözlük ne durumda.
An iitibariyle beni yazarlıktan çaylaklığa atan şahsiyet.*
ben bu şiiri sana yazdım.
zall.
dal.
nal.
fal.
bal.
mal.
bu ne hall.
görsel
görsel
görsel
görsel

nihat hocayı bile güldürmüş ulu adam. tam cennetlik.
böyle mall gibin şey

değil tabii
Bir yazar. Hala doğum günümü kutlamadın zall ayıp olmuyor mu?
sözlükten silinmek isteyen yazarların küfür ettiği sözlük admini.

işin enteresan tarafı silinmek için yazılan küfür paso artılanıyor.
abi bu mobile güncelleme koyun artık yav hic biseyi iphone nunki kadar net değil.
© copyright 2005 - 2026