bugün

/244
geriden gelen adam'ın iddiasına göre uludağ sözlük'ü kapatacak olan.
görsel
zall yazısı copy-paste paint ile yapılmış gibi taşmalar, ton farklılıkları var.

taşak mı gerçek mi gelişmeleri göreceğiz bakalım.
paralel yapının tuzağına düşürmeye çalıştığı, sözlük moderatörü ve kurucusu. Nasıl mı ? işte ispatı;

Zall yazan kısmın arka planının yanlış kopyalamalar sonucu nasıl deforme olduğu ortadadır.

görsel

(#24020008)

Oysa ki yapılması gereken gayet açık ve bellidir;

görsel

görsel
bilmece gibi adamdır..
'' adı var, kendi yok '' tur..
gelişmelere baktığımda duruşması olduğunu öğrendiğim ulu yazar.

ulan sanki bana zall bir mesaj atmıştı deyip 102 sayfalık mesaj kutumu araştırırken şunu buldum.

görsel

2 yıl olmuş, başka bi dene daha istiyom. (bkz: swh)

(bkz: amaçsızlık)
sözlük sahibesidir. adamı kesiyorlar, kopyalıyorlar sonra da, böyle bir yapıştırıyorlar zall yerde.
Olum koskoca sözlük sahibisin. Zall ne ulan? Az daha yaratıcı olamazmıydın nick alırken ergen?
radyo chatbox'ta o kadar selam çaktık tık yok. biz sana zall olamazsın demedik..
memeyle uğraşacağına sözlükteki kürt ırkçılığını çözmelidir. bir türk olarak ben bile rahatsız oldum.
Şey, ııı, tamam demekten konuşamayan insan.
sanırım radyoda olan formatçı. kendisine ayıracak vaktim olsaydı muhtemelen muhabbetine ortak olurdum ama daha kıymetli bir şey yapacağım. puding yemek gibi.

10 bin oy kullanan yazar hakkındaki yorumu : sanırım otomatik olarak on bin oy kullanmış.

kendisi ömer üründül ün eltisi.

evet birazcık dinledim kendisini.
çok ama çok yakında çocukluk fotoğraflarını burada paylaşacağım kişi.
(bkz: 1 nesil modaratör)
kendisini düşürmek için fırsat kollayan mod ları farketmeyen yazar. uyan artık ismayil. hafta sonu format attırmaya gelcem bu arada.
Sozluk yoneticiliginin, kizlarla olan munasebetini nasil etkiledigini merak ettigim bir yazar.
başıma birşey gelmeyecekse kendisinin çocukluk fotoğraflarını yayınladım.

(#24072873)
görsel
berat kandilini kutladığım vasat bilgisayar tamircisi. *
Serkan inciyi Fordlamiş inci sikertmelerinin öcünü almıştır

görsel

Suratında hem Masumiyet hem de psikopatligi ayni anda barındırır.
sözlüğe isim yapmaya gelmiş vasat troll.
önümüzdeki hafta duruşması olan sözlük emekçisi. bol şans dilerim.
arada bi bakıver birader senin dükkanda neler döndüğüne...

(bkz: ekmeleddin ihsanoğlu/#24190146)
mesajlarıma cevap vermeyen yazar. aa zall ayıp.
ben zall'ın rumuzunu hep orijinal sanardım meğerse çakmaymış yani bulucusu zall değilmiş. garip oldu böyle söyleyince ama öyle bir şey.
(bkz: ulu halkının önderi zall)
sözlükte şu siralar bahsedilen karma uygulamasina el atmasi gerek big brother. para yok deme sakin senin kiyida kosede birikmiş bir şeylerin vardir. kucuk capli bir uygulamayla bu olay cozulecektir. hadi canini yidimin insani bi el at şu sozluge.
© copyright 2005 - 2026