bugün

/244
sözü dosdoğru yoktur riyası.zall'imlerin korkulu rüyası yazar.
uykusunda öpeceğim kişi.

sonra da üzerini örter, gider uyurum falan.
moderasyonu ile ilgilenmediğinden şüphe ettiren sözlük sahibi.

(bkz: uludağ sözlük moderasyonu/#23873176)
acaba birgün beni de yetkili yapar mı diye düşündüğüm nadide yazardır.
1.nesil moderatör abimiz yiğidimiz sözlüğün archangelı nickaltı benden fazla olan yazar-mod kişisidir.

Not:adam mod lan nickaltı tabi fazla olur allahım Yarabbim.
Ummeti muhammet adina mobilde bir derdim var' i onarin. Nolur abi, elini ayagini opeyim abe. Hayir olan seyi nasil bozdunuz ben ona da cok sasirdim.
güler yüzüyle bütün sözlük patronlarının örnek alması gereken insan.

nedir ya bu holding patronu ciddiyeti.
gerçi onların da biraz gülümsemesi fena olmaz. en başta kendilerine faydası var. yüzleri çabuk kırışmaz.
ulu manitu.
*
sözlüğe isim yapmaya gelmiş vasat troll.

böylelerinin prim yapmasına izin vermemek lazım.

ha geçen senin bi davan vardı lan noldu o iş?
--spoiler--
arkadaşlar sosyotrend programı birazdan olay tv'de.

(bkz: sosyotrend)
http://olaytv.web.tv
--spoiler--

cl finali var panpa, kusura bakma.
bu akşam ilk kez sesini duyduğum sözlük sahibi
ya çok heyecanlı olduğu için devrik bozuk cümleler kuruyor kem küm çok fazla ediyor
boş beleş konuşuyor gibi havaya konuşuyor gibi bilgi içerikli konuşma pek göremedim .
zall sana sesleniyorum dik dur.
kaşım şekil. önümden çekil.
arka sokaklar varken sosyotrendi mi izleyeceğiz.
bir yazar.
sultan süleyman gibi adam.

sanki ben de şehzade musatafa'yım amk. hayal dünyam geniş aga. yanına gidip konuşacam ama diğer yazarlar ''yapma kuki, gitme o çadıra, bu sonun olur'' falan diyor. yok diyorum olim merak etmeyin, dinler o beni, salak değildir deyip hurra dalıyorum çadıra. sözlük kızları falan herkes dışarıda merakla bekliyor ''inşallah sağ çıkar, herkes sevişti bi ben sevişmedim yeah'' diye fısıldaşmalar oluyor, kimisi gitmeeeeee diye memesini açıp caydırmaya çalışıyor. derken bi bakıyorum önümde beyaz bi perde var. girmişim içeri amk. zall da tam karşıma oturmuş elinin tersiyle siktir git yaklaşma diyor. yüzükleri parlıyor siktir çekerken ve kalıyorum perdenin arkasında;

- bana isyan he? sözlük-ü aliyye' ye isyan heh?

+ zall yanlış anladın , amacım itü ve ekşi imparatorluğu gibi konuyla alakalı boş bakınızların serbest olmasını sağlamaktı.

- susssssss.. senin dilin ne söyler farkında mısın?

+ tek isteğimiz yeni çağa ayak uy

- sus dedim,

+ bi dinle ya. fotoğrafını paylaşan kişilerin kellesini almalısın zall. sonuçta ebemizin resmini izinsiz olarak kullanıp burada ihtiyar nine tiplemesini yapabiliriz. inan sözlük-ü aliyye neye uğradığını şaşırır. bunu hayal bile ede

- sen beni tehdit mi edersin bre mendebur.

+ amacım zinhar böy

- ağalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

+ dur yapma la, açıklayabilirim.

- ağalar dedimmmmmm

bir koluma july, bir koluma sonata giriyor sanki. moderatör denen ağa tayfaları hep beraber saldırıyor. ninja kılığına girmiş boğmaya çalışıyor hepsi. hiç acımıyolar. son bir hamle ile '' zall bi dinle la, böyle giderse burası çoluk çocuğa kalacak, azına sıçacaklar '' diyorum ama nafile. saçımı başımı yoluyor avalon. ' pisliksin, pislikkkkkk '' diye böğrüme böğrüme yumruk atıyor. transfontanel '' sakın konuşturmayın'' deyip el ense çekerek yere düşürmeye çalışıyor. tearsofcold arkama çömelip ''hadi iteleyin düşsün ibne'' diye tuzak kuruyor. zall '' çabuk olunnnnnnnn'' diye bağırıyor. july ayı boğan taktiğini kullanırken '' ehhh yeter be'' deyip geçiyorum kafayı sonataya.

bana niye vurdun la diyor,

sonata yerde beresini ararken julyi de onun üstüne atıyorum. içi kıyılıyor sonatanın. vay anasını ohşş bu süpermiş la diyor ve ikisi birden köşeye gidip öpüşmeye başlıyor. malzemeyi de koltuk altından tutup domalık vaziyette yerde bekleyen tearsofcold'un üstüne fırlatıyorum. abovvvvvvvvv hakket mütişmiş la diye o da bağrıyor ve malzeme'yi kucaklayıp o da bi köşeye çekiliyor. herkes bi köşede çılgınlar gibi öpüşürken zall sakalını sıvazlayıp '' lan ne oluyor burda' diye isyan ediyor. fırsattan istifade çadırdan kaçmaya çalışırken, salca denen iblis kapı eşiğinde hoppp tepeme atlıyor.

ıhhh mıhhh derken dönüyorum ben de salcayı öpmeye başlıyorum. muck muck yumuluyorum dudaklarına amk. zall iyice şaşırıyor, salca ile beraber halıda yuvarlana yuvarlana öbüşüyoruz. bir sağa bir sola muck muck inliyo çadır.

zall bağırıyor '' lan bu böyle olmamalıydı, bu işte bir terslik var '' diye.

biz hala öpüşüyoruz. herkes bi köşeye çekilmiş öpüşüyor. zall merak edip tespihini yere atarak perdeyi aralıyor. o ara hoopp zall'ı da aramıza alıyoruz. muck muck sabaha kadar çılgınca eğleniyoruz. zall'ın da hoşuna gidiyor ama ''bu böyle olmamalıydı, hayır olmamalıydı'' diye yalandan yere bağırıyor.

sabah oluyor...

üstbaş düzelterek çadırdan çıkarken dışarıda bekleyen yazarlar..ohaa amk.

sıkıntıdan herkes öpüşüyor. muck muck sözlük-ü aliyye dışarıda inim inim inliyor.

zall ?

zall elinde tespih sakalını sıvazlamaya devam ediyor. ağaları da arkasında birbirine göz kırpıyor. en çok da july kırpıyor, çaktırmadan cimdik atıyor sonataya. malzeme de july e atıyor, july tearsofcold a atıyor, tearsofcold ben kime atayım amk diye bağırıyor. feci karışıyor ortalık.

desturrrrrrrrrrrrrrr...
sözlüğün vazgeçilmez seksi yazarlarından. pardon moderatörlerinden.

gençleri örgütleyen hacı abi tipine sahip tek insan. şurdaki yazarları alıp dilendirse mühebbet yer amk. yapar lan beklenir zall dan. sözlüğün iflas ettiğini düşünürsek şayet.. zall, zebil ve bakıma muhtaç halde arka sokaklardan toplanır. onu gören salca içlenir kendinden geçer. july nayıır nolamaz deyip kendini paralar.

zall başkan derler hep bir ağızdan.. seni böyle görmeye dayanamıyoz.. sen üzülünce biz üzülüyoruz söyle başkan emrin nedir..

zall başkan yıpranmış bedeni ve mahmur gözleriyle bakar onlara.. o seksi ses tonu ile ya ya yasstığın aaa altına sa sas sakladığımız paralarla kü küçük çaplı sözlük kurun.. gelişmeler bölümüne aynen şunları ya yazın der.

july yetişir hemen feryada..

sevgili yazar kardeşlerim der.. zal başkanımız bildiğiniz üzere iflas etti. bütün sözlük yazarları saat 16.00 da falanca yerde dilenmeye gelsin sevaptır amk. zall ı seven bütün yazar kardeşlerimiz bu duruma tepkisiz kalmayın.. gelirlerin hepsi zall başkana.. o seksi o yüce insana.. dedikten sonra göz yaşlarını tutamaz hemen yığılır oraya..

sözlük yazarları tabiki bu duruma tepkisiz kalamaz. dayanamazlar o seksi insana.. kimi donunu satar kimi pembe baksırını.. yeterki o zebil kalmasın.. o üzülünce biz üzülüyoz.. kıyamıyoruz sana zall.
görsel

Neyse ben bir şey demiyorum ya. Alinganlik değil de nedir bu. Çaylak olmasam iyi bu ifşa değil ama sonuçta..

Ağır derecede küfür ve argo mu. Neyse canın sağolsun.
Hoş gelmiş yeni yazar. *
sözlükte ki en sağlam troll.
11.nesil harun abi.

Hoşgelmişen baboli.
le'cola içer.. para adama neler yaptırıyordur..
(bkz: zall öldüğünde şukularınızı helal edin diyen imam)
uludağ sözlük'te pislikleri halinin altina dogru supurmek işini gerçekleştiren sözlük sahibi genç.

birçok yazar ya bıraktı ya da üyeliği kabul olunca ekşi sözlük'e kaçtı. peki neden? 30 12 2005'den beri hangi konuda iyiyiz ve bu yönde ilerledik?

işte o soruların cevabını bulamadın.

sözlük formatında ilk entry, uludağ sözlük le ilgili sık sorulan soruların birçoğunda senin yazın var. peki ya şimdi ne kadarı uygulanıyor?

hata varsa iğneyi de batıralım kendimize. çarp suratımıza doğruları.

sana karşı bir garezim ya da kinim yok. meşhur olma peşinde de koşmuyorum. ama arkadaşlar düzeldi ve sosyotrend ile olmuyor işler. ne uludağ mobil tam ne de uludağ android. sözlük çok yerinde saydı çok...
Paşaların paşasıdır.

iyi ki varsın zall paşa!
© copyright 2005 - 2026