bugün

/244
sözlüğün sahabısı.
uludağ sözlük'ün kurucusunun nick'idir.
1 nesil henüz bayramı kutlanmamış moderatör. hiç kimse mi sevmez seni?
birisi de çıkıp dememiş ki bayramın kutlu olsun.. zallım zall, yazık kimin çocuğuysa.
Farklı bir başlıkta bayramını kutlayalım dediğim mod. iyi bayramlar zall.
klavyeyle ne tür bir ilişkisi var merak konusu olan mod yazardır.
bir uludağ sözlük yazarı.
donuz butonu gibi faydalı bir butonu sözlüğe kazandırmasıyla teşekkürü hak eden yönetici. eski tasarıma da donuz butonunu eklediğinde bir teşekkür daha alacaktır.
dayimdir. sedat peker de benim dayim.
her yıl ek$iciler festivallerde kurtlarını dökerken bizi monitöre bağımlı hale getiren keke. ayıp gözüm. insan organizasyon yapar da 2-3 yılda bir mi yapar? en kısa sürede geni$ çaplı bir sözlük organizasyonu beklemekteyiz. artık ya$ zirvesi mi olur bilemem ama yapsındır.
Gün içerisinde tek seferde 75 ve üzeri entry girene +10 karma puanı verecek olan admin.
Oytunkaran `hariç diye Not düşmüş ama.
mobil versiyona bile reklam almış sözlük sahabısı. Gözün doysun be zall.
geçen baktım online. dedim rahatsız etmiyim. kesin ekşide yazıyordur yine.
(bkz: yedinci nesil çaylak)
http://galeri.uludagsozluk.com/r/bekle-sen-479285/ şu capsiyle güldürür.
(bkz: tuco salamanca)
şuan online olan moderatördür kendisi.
(bkz: hg harun abi)
arada sözlük ile ilgilense çok iyi olacak. bir derdim var'dan ilettiğimiz sorunları modaratörler ulaştıramıyor adama biz nasıl ulaşacağız? uludağ sözlük video'nun daha kullanışlı olmasıyla ilgili birkaç şey paylaşmıştım ama zamanı yoktu herhalde bir değişlik yok uludağ sözlük video'da, www butonu ne zamandır işlevsiz bir el atsa fena olmaz.

(bkz: ayarlayın bunları)
Saatlerin ileri alındığını düşünen ulu sözlük yönetim Kurulu Başkanı.
Arada bir mesajlaştıĞım yazar. Tipi kayık ama aslında Çok iyi bir Çocuk. Olsun biz onu bÖyle sevdik usta!!!
Sözlükte olanları pek te umursamadığını düşündüğüm sözlük sahibi. Özellikle son 2 yıldır saldım çayıra mevlam gayıra modunda parasını saymakta diye düşünüyorum. Ayrıca moderasyon da iğrenç.
yanaklarından sıkılıp tavana asılası yazar.
saat kaç diye sorulmaması gereken kişi. saatin 13.30 olduğunu söyleyip dumur edebilir.
uludağ sözlük ne kadar ileri bir demokrasi ile yönetilediğini gösterdi bu gece. herkes saatlerini bir saat geri alırken adam ileri almış ya la.
moruk hallettik demişsin gelişmeler'den ama saat 22:00 da çarşı pazar karıştı ne iş.
© copyright 2005 - 2026