bugün

/244
Çocukların Oylaya oylaya koştuğunu bilmeyen admin. Böyle giderse 5 gün sonra Karmalar ulu olacak.
adam gibi adam , delikanlı gibin delikanlı , sayılabilecek muazzam insan kendisi sözlük tanrısı ' dır .
Şu oylamalara derhal çözüm bulması gerekiyor. Olmuyor böyle.
oylamalara bir son vererek olayı kökünden çözmüş sözlük sahibi. geç olsun ama güç olmasın. içten bir eyvallahı borç bilirim.
ankete gerek olmadığını bilmesini gereken admin. eğer haksız oylama varsa hepsi iptal edilmeli. kimsenin gıkı çıkmaz buna. çocuk değiliz biz.
oylama sorununun çözülmediğini bilmesi gereken admin. 23 eylül ile 1 kasım arasında girilen entryler otamatik olarak seri şukulanıyor. anket sonucu gözetmeksizin tüm şukuları iptal etmelidir.

sözlük sözlük olalı böyle saldırı görmedi. üstesinden geliniz.
an itibarıyla tekrar şukulara boğulduğumuzu görmesi gerekir. sorun çözülmemiş.
an itibarıyla yapılan otomatik oylamaları dakikasında silmeyi başarmıştır. tebrik ediyor ve diğer tüm haksız oylamaları silmesini talep ediyoruz. ezik değiliz amk. hepsi silinmeli. anket işi bebek işi.
eğer sözlüğünde polemik istemiyorsa 2-3 gün önce yapılan tüm otamatik seri şukalamaları iptal etmelidir. sözlüğe de bu yakışır.
en fazla 8, en az 2 fake nick ile takılan sözlük efendisi.
özel mesajlara bakmaz, bir derdim var'dan belirttiğimiz sorunlarla ilgilenmez ama sözde çevrimiçi, dostlar alışverişte görsün hesabı.
(bkz: arap sen içme bokunu çıkarıyorsun)
http://anket.uludagsozluk.com/s/76/

hakkında anket hazırlanan 10. nesil yazar. evet.
trollerin babası.
hoşgelmiş yeni yazar. kostursun efenim sözlükte.

(bkz: son şakasını da yaptı)
durup durup anket yapacağına sözlükteki saçma sapan yazarlardan kurtulması gereken sözlük yapan.
yav sikerim oylamasını nedir yani benimkini -4324235 yap şu arkadaşları sustur zall diye haykırılması gereken zat.
zırt pırt anket düzenleyerek demokratik kişiliğini konuşturan sözlük sahibi.

bu konudaki liderliği yüksek seçim kurumu'ndan alacak gibi...
sözlüğün sahabısı olsa gerek.
otamatik oylamaları iptal ederek haksızlığın önüne geçmiş sözlük sahibi.

zaten anket sonucunu dinlemesi saçma olurdu. 1 günde 600 kişiye yakın yazar '' oylamalar geri alınsın '' demiş ise zall buna kayıtsız kalamazdı. ilk kez bir yönetimi bu kadar başaralı buluyorum. artan karma puanları bile eskisi gibi geri alındı. iyi iş becerdiler.
bu aralar anketin ebesini şey eden zat.
(bkz: anketten geçilmiyor üstadım)
(bkz: zall zall dır kurcalamaya gerek yok)
bug finder'ın ta kendisi.

edit: (bkz: zall biraz sözlüğe bak allahsız)
Karıştırıldığım yazar.
tüm sözlük sahipleri arasında en silik olanı bu kötü mü iyi mi bilmiyorum.

yani öne çıkarmıyor kendisini bu bir açıdan herkesin eşitlik kavramına daha çok inanması anlamına gelebilir ama ezik bir temada yaratabilir kendi benliği adına ilki mi ikincisi mi bilmiyorum.
© copyright 2005 - 2026