bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- akp bitince ne olacak23
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- ekrem imamoğlu11
- aselsan satılırsa8
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- fusya semsiyeli yabanci17
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- gocu8
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- ölümün en iyi tanımı17
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- cd devrinin bitmesi16
- ilkim sensin diyen kız3
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- kuranı kerim meali7
- her yerim pembe diyen kız3
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- otel odasında ölü bulunmak12
- kizlarsoruyor com6
- bezelye yemeği9
- ciguli kral20
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- 9 temmuz 20263
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- çocuk istememe nedenleri6
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- herzevekil6
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- besim tibuk2
yumurtaları dondurman lazım yumurtalık dondurursan çok kötü.
Bugüne kadar eskittiğin sevgililer yeter, evlen artık elo...
Kır sakallı bi elemana dönüşünce anladım.
Yaşlanmak değil yaş almaktır. Bilgi birikimidir. Lütfen yaşlanmak demeyelim. Alınıyorum ://
her geçen gün hissedilen duygudur.
Zor bir şey. Boynumdan gıc gıc sesler gelmeye başladı, bazı parçaların bakıma ihtiyacı var sanırım. Manuel terapiye de gitmeye üşeniyorum, bari o bana gelsin allahım lütfen.
Hem fiziksel.
Hemde zihinsel anlamda çirkinleşmektir.
Hemde zihinsel anlamda çirkinleşmektir.
bel ağrısı çekiyorum her üşüdüğümde ya da 15+ kilo kaldırdığımda. Damacanadır, evde koltukları temizlemedir, ağır gelmeye başladı bana. Güçsüz hissediyorum fiziksel olarak. 25 yaşındayken bunlar çocuk oyuncağıydı. Nasıl bi anda ortaya çıkabiliyorlar çok ilginç.
Dogrulugun itidalin değerini Ancak ileride anlayacaksınız. Yaptığınız saçmalıklardan belki utanacaksiniz.
Çok geç olacak.
Çok geç olacak.
Universiteli hatunlarin “ben su yastayim, ben uni okuyorum” diye bagiran entrylerini gorup “ay bi zamanlar ben de aynen bu tarz yaziyordum” deyip caktirmadan baslarini oksamak… kiyamisu size bee ahahaha.
Hem fiziksel, hemde zihinsel anlamda çürümektir, her insanın korktuğu şeydir, benim de dahil.
yaşlanmak bir nebze de toyluğumuzu bıraktığımız zaman dilimidir.
gençlik yıllarımızda kendimize iyi bakarsak yaşlılık zamanlarımız o kadar da kötü geçmeyecektir. hastalıkla, ilaçla uğraşılmayacaktır.
gençliğe yatırım yaşlılığa da yatırımdır.
akıllandığımız ve kendimizi bulduğumuz yaşları da barındırdığı için korkmamak gerekir.
ama tabii, yaşlandığımızda en çok özleyeceğimiz yaşlar belki de sadece gençlik senelerimiz olacaktır.
gençlik yıllarımızda kendimize iyi bakarsak yaşlılık zamanlarımız o kadar da kötü geçmeyecektir. hastalıkla, ilaçla uğraşılmayacaktır.
gençliğe yatırım yaşlılığa da yatırımdır.
akıllandığımız ve kendimizi bulduğumuz yaşları da barındırdığı için korkmamak gerekir.
ama tabii, yaşlandığımızda en çok özleyeceğimiz yaşlar belki de sadece gençlik senelerimiz olacaktır.
Ultra Zenginlerin adrenochrome ile uzattığı olay.
Fakat sonunda ölüler.
Fakat sonunda ölüler.
Kötü bir şey gibi duruyor, şimdiden böyleysek…
Bugün (teknik olarak dün) bi yerde kasada ödeme yapacağım sırada kartın şifresini unuttum hayatımda ilk kez… öyle bi kal geldi ki. O şifre bin yıldır falan aynı yani. ilk iki haneyi hatırlıyorum ama sonrası yok… arkada bekleyen insanlar var, onlara rezil olduğum, ne kadar nakit param olduğu, acaba fast yapsam kabul ederler mi gibi şeyler anlık olarak aklımdan geçerken iki kere denedim ve yanlış şifre girdim. Sonra tamamen rabbimin yardımıyla -yoksa bende kafa falan kalmamış artık anladığım kadarıyla- bir anda ufak bi Işık yandı… ödemeyi bi kere daha deneyebilir miyim diye sordum utana sıkıla çünkü kendimden emin değilim ama neyse ki tuttu. bi kağıda önemli şeyleri yazıp çantaya atayım bari yoksa bu gidişle sonum iyi değil ya.
Bugün (teknik olarak dün) bi yerde kasada ödeme yapacağım sırada kartın şifresini unuttum hayatımda ilk kez… öyle bi kal geldi ki. O şifre bin yıldır falan aynı yani. ilk iki haneyi hatırlıyorum ama sonrası yok… arkada bekleyen insanlar var, onlara rezil olduğum, ne kadar nakit param olduğu, acaba fast yapsam kabul ederler mi gibi şeyler anlık olarak aklımdan geçerken iki kere denedim ve yanlış şifre girdim. Sonra tamamen rabbimin yardımıyla -yoksa bende kafa falan kalmamış artık anladığım kadarıyla- bir anda ufak bi Işık yandı… ödemeyi bi kere daha deneyebilir miyim diye sordum utana sıkıla çünkü kendimden emin değilim ama neyse ki tuttu. bi kağıda önemli şeyleri yazıp çantaya atayım bari yoksa bu gidişle sonum iyi değil ya.
Meydan okuyorum.
Ben sarhoş pardon yaşlı değilim...
gün geçtikce yaşanan şeydir. evet...
gençliğinde katılım emeklilikten bes yaptırdıysan sıkıntı değil.
kaçınılmazdır kimse kaçamamıştır
tabi wolverine değiliz yani
yenilmez olması yaşlanmaması
sağlam Bir yetenek özellik
Green goblin ile 1 e 1 vs atabilirdi
sana kimin neyden yapıldığını göstereyim derdi wolverine
ama 2017 de öldüğü için
veya spider mani bilmediği için
vs atamazlardı başka evrende
göğsünden bıçaklansa hiç
iyileşme faktörü devreye giriyor
spider man yapamıyordu
wolverine kadar herhalde
tabi wolverine değiliz yani
yenilmez olması yaşlanmaması
sağlam Bir yetenek özellik
Green goblin ile 1 e 1 vs atabilirdi
sana kimin neyden yapıldığını göstereyim derdi wolverine
ama 2017 de öldüğü için
veya spider mani bilmediği için
vs atamazlardı başka evrende
göğsünden bıçaklansa hiç
iyileşme faktörü devreye giriyor
spider man yapamıyordu
wolverine kadar herhalde
65 yıl önce bu kızların peşinde koşan erkeklerin şu an mezarda olması durumudur.
Tabi ki plajda keyif bu hanımlar da muhtemelen ölmüştür. veya 85 yaşında birer nine olmuştur. işte yaşlanmak böyle bir şeydir.
görsel
Tabi ki plajda keyif bu hanımlar da muhtemelen ölmüştür. veya 85 yaşında birer nine olmuştur. işte yaşlanmak böyle bir şeydir.
görsel
hazırda çay var diye bira içmeye üşenmektir.
Yaşlanmak kötü be sözlük. Şimdi mail geldi. En son 1240 gün önce giriş yapmışım. Yaş oldu 45
Tanım: zamanla birlikte vücudun ve zihnin doğal olarak değişmesi; fiziksel gücün, esnekliğin ve bazı işlevlerin yavaş yavaş azalması sürecidir.
Tanım: zamanla birlikte vücudun ve zihnin doğal olarak değişmesi; fiziksel gücün, esnekliğin ve bazı işlevlerin yavaş yavaş azalması sürecidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar