bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım9
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- tuğralı doblo3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- yaşar dinleyen erkek8
- seyyid kutub4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- günün en güzel kızı3
- mazot 100 tl olacak2
- gocu28
- avm gezme kültürü7
- gokyuzunun silinen rengi2
- kendin gibi biriyle olmak4
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- gocu kaç yaşında7
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- sevilmek3
- boya teknolojisi2
- 2 maça evi arabayı basmak2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- benkimki2
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- nakit para taşımamak4
- güne bir şarkı bırak5
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- moğol cb'nın 100 kg ağırlıkla 20 tekrar yapması3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- anın fotoğrafı4
- kahvaltı9
- atatürk diyor ki3
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yeni parti tüzüğü5
- masterchef türkiye2
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- boyumun 2 cm kısalması22
- yaprak sarması seven insan2
- güne bir tespit bırak3
- muhafazakar eşcinsel4
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- tissot la loche4
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
Son bölümündeki ali ağaoğlu taklidi güldüren dizidir. yalnız zorlama olmuştur biraz. ayrıca masa üzerindeki ekmeğin de yere atılması ayrı bir sıkıntılı durumdur.
Nerede Avrupa Yakası nerede bu dizi dedirten.
ilk gazla güzeldi fakat sonra gazı kaçan kola gibi oldu gitti. şimdi geçen cuma oturdum izleyim dedim sabrettim gülünecek yer aradım az zorladım kendimi yok arkadaş kalmamış gazı gitmiş su olmuş. tadı tuzu yok. ayrıca o açılay rolündeki ablamız harbi bayıyorsun rolün suyunu çıkartma ya. göz yoruyorsun, kulak tırmalıyorsun.
farklı manalara gelen bir söz öbeği.
yalan dünya: dünyanın gelip geçici yani fani olduğunun anlatım biçimi.
yalan dünya: gülse birsel'in yazdığı, kanal d'de yayınlanan bir sitcom.
yalan dünya: murat dalkılıç'ın seslendirdiği bir slow şarkı.
yalan dünya: dünyanın gelip geçici yani fani olduğunun anlatım biçimi.
yalan dünya: gülse birsel'in yazdığı, kanal d'de yayınlanan bir sitcom.
yalan dünya: murat dalkılıç'ın seslendirdiği bir slow şarkı.
gülse birsel klasiklerinden biridir. avrupa yakası gibi keyif verir.
Neset ertas klasiklerinden. Cok guzel ve cok anlamlidir. Yillar gecse de ustunden eskimeyecegine emin oldugumdur.
o ses turkiye ve karadayinin altinda kalsin da yayindan kaldirilsin diye mi p.tesiye alinmistir acaba. hanim teyzelerimiz ve agir abilerimiz karadayidan , yeni yetmelerimiz o sesten vazgecmeyecektir.
seviyorum, gülüyorum bizde yapılan iyi işlerden daha ne diyeyim; sadece cuma olduğu için izleyemiyordum pazartesiye alındıysa süper olmuş.
bu arada leyla ile mecnun dışında her şeye gülüyorum: himym, the big bang theory vs. ama yalan dünya bizden işte kabul edin izliyorsunuz o kadar.
bu arada leyla ile mecnun dışında her şeye gülüyorum: himym, the big bang theory vs. ama yalan dünya bizden işte kabul edin izliyorsunuz o kadar.
olay örgüsü, konuları izletiyor ama yeterince komik olmuyor bu dizi. olamıyor. bir sürü karakter var, hepsi güzel karakterler ama karakter yoğunluğundan her birine bölüm başına 3-5 dakika düşüyor oynayacak, taş çatlasın 10 dk. müzikal kıvamına gelmeden ne zaman toparlayacak acaba ya da toparlayacak mı acaba? bu kadar karakter nasıl toparlanır, zor. şimdilik sırf okan çabalar'ı izlemek için izliyorum. bir de derya karadaş'ı izlemek büyük keyif veriyor, o kadar.
çok uzun sürüyor, ilk 40 dk.dan sonra koparıyor izleyiciyi.
zerrin kopartıyor insanı efendim.
izleyen de muhtemelen zerrin için izliyor.
izleyen de muhtemelen zerrin için izliyor.
pazartesiye taşınmakla hayatının hatasını yapan dizi. karadayı varken senin yüzüne kim bakacak he ?
http://www.facebook.com/p...07&type=1&theater
en çok izlenen komedi dizisiyken izleyici kitlesinden ödün vereceğe benzeyen dizi. pazartesi günleri yayınlanan leyla ile mecnun ve karadayı karşısında illa ki sarsılır. ama kendi dalında yine en çok izlenen dizi sıfatını kaybetmeyecektir.
en çok izlenen komedi dizisiyken izleyici kitlesinden ödün vereceğe benzeyen dizi. pazartesi günleri yayınlanan leyla ile mecnun ve karadayı karşısında illa ki sarsılır. ama kendi dalında yine en çok izlenen dizi sıfatını kaybetmeyecektir.
kültürlü kesimi değil arada kalmış burjuva kitlesini anlatan bir filmdir. bu sebeptendir ki halkımız çok rağbet gösteriyor. yani kültürkü kesimin izlemesi ile alakası yoktur. bilakis kültürlü kesim dizilerle uğraşmaz, vakti olmaz.
genç kitlenin sevmediği dizi
onlar istiyor ki komedi dizilerinde hep göndermeler olsun
25 yaş altına hitap etsin, gülme efekti olmasın
bende avrupa yakası yanında sönük buluyorum ama bu ölümüne saldırı da komik oluyor
amk her dizi bunların kitleye hitap edecek yoksa küfür kıyamet gırla..
onlar istiyor ki komedi dizilerinde hep göndermeler olsun
25 yaş altına hitap etsin, gülme efekti olmasın
bende avrupa yakası yanında sönük buluyorum ama bu ölümüne saldırı da komik oluyor
amk her dizi bunların kitleye hitap edecek yoksa küfür kıyamet gırla..
neşet ertaş'ın ve selda bağcan'ın söylediği şarkılardan biridir. insan şarkıyı dinlerken derin düşüncelere dalabilir ve bu hayattan soğuyabilir.
ab kitlesinin dizisidir.
yani reklamdan gaza gelip, ürün alabilecek kadar sığır paralı kitlenin. hesap ortada, herşey net.
yani reklamdan gaza gelip, ürün alabilecek kadar sığır paralı kitlenin. hesap ortada, herşey net.
her ne kadar gülse birsel'i sevsem de artık baymaya başlayan dizidir.
karadayı'nın gazabına uğrayacaktır. ratinglerini merak etmekteyim pazartesi.
türkiye'de yeni bir mizah anlayış ortaya çıktığı kabul edilirse bu konuda bazı problemleri olan dizi. engin günaydın en son bir röportajında türkiye'de komedi dilinin değiştiğini söylemişti. aslında buradaki tespiti doğru. yalan dünya genç neslin mizah anlayışını yakalayamadı. yalan dünya dizisinde şu anda mizah adına türkiye'deki en iyi yeni oyuncuların önemli bir kısmı oynuyor. fakat iyi oyuncuların olması yetmiyor. değişimi yakalamaya çalışırken zorlama, kasıntı oyunculuklar ve hikayeler çıkıyor.
gün değişikliğinin esas sebebi neydi bilmiyorum ama fazlasıyla kıyaslandığı leyla ile mecnun, işler güçler gibi yapımların arasına bir meydan okuma şeklinde gelmesi enteresan. demek ki bazı kaygılar var. eğer sebep buysa şımarık ve hırslı bir çocuğun hareketine benziyor yapılan.
gün değişikliğinin esas sebebi neydi bilmiyorum ama fazlasıyla kıyaslandığı leyla ile mecnun, işler güçler gibi yapımların arasına bir meydan okuma şeklinde gelmesi enteresan. demek ki bazı kaygılar var. eğer sebep buysa şımarık ve hırslı bir çocuğun hareketine benziyor yapılan.
Zerrin karakteri gun gectikce onemli karakter haline gelmis ve favorim olmustur.
Kadın karakterlerin daha başarılı olduğu komedi dizi.
Pazartesiye geçmesiyle leyla ile mecnun'a yenileceği söylenen dizi. Eğer kastedilen sosyal medya ise doğrudur. Mizahi açıdan da leyla ile mecnun'un başarısını yakalayamamıştır. Ancak alınan reytinglere bakılacak olursa leyla ile mecnun'un çok önündedir. Reklam verenleri ve kanalı ilgilendiren asıl şeyin reytingler olduğu düşünülürse bu dizi onların gözünde daha başarılıdır. Bu açıdan yenilme söz konusu olmaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar