bugün
- chpkk lıların şeref yoksunu olması11
- erdoğan'ın diploması yok31
- togg'un 177 bin ön sipariş alması16
- kemal kılıçdaroğlu19
- kredi çekmek13
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor29
- kalemi en güçlü yazarlar10
- zina yapanları en az 4 kişi görmeli36
- yağmurda sırılsıklam olmak8
- 200 tl lik banknot11
- pkknın seçime kadar eylemsizlik kararı alması21
- anın görüntüsü26
- akp'nin ypg liderini kırmızı halıyla karşılaması8
- tayyibe merve çakar21
- bütün eski akplilerin muharrem inceci olması13
- allah çelişkili kitap gönderir mi10
- seçim öncesi bütün kurumların memur alması10
- tulumba tatlısı9
- recep tayyip erdoğan32
- israil de başlayan gezi olayları25
- yavuz ağıralioğlu10
- evli çiftlerin birbirlerine geri zekalı deme eşiği14
- atanan öğretmenler neden bu kadar seviniyor18
- sabah çorba içmek14
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor23
- dinden çıkanların artması8
- camiler siyaset yapma yeri değildir21
- fetöcülerin kuduz köpek gibi ince'ye saldırması9
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı20
- 28 mart 2023 türkiye hırvatistan maçı9
- muharrem ince39
- ekrem imamoğlu10
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak22
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- sahurdayız uludağ sözlük37
- israil'deki protestoların arkasında abd var16
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası14
- sadettin tantan12
- boğazı düğümleyen film'ya da dizi sahnesi15
- ekşi sözlük25
- iki sene içinde kuzey ırak türkiye'ye katılacak18
- hadi herkes uyumaya10
- doğu perinçek17
- hz muhammed10
- ecevit'in lise mezunu olması26
- kızların herkesi beni sikmek istiyor sendromu18
- kılıçdarla mı inceyle mi kavgaya gidilir sorunsalı9
- konyalı olmak9
- katil civciv8
- hdp gelsin yeter ki rte gitsin10

entry'ler (3960)
ramazan'ın uzak ara en itici reklamının en itici repliği.
brezilya\'nın bunca zaman kayırılması, bizle oynadığı maçta yapılan haksızlıklar vs sebeplerle almanya kazansın istiyordum bu maçı ki zaten almanya\'nın kazanacağı da belliydi. kendi evnde büyük bir baskı altında olan brezilya\'nın bu kadar iyi bir takım karşısında şansı yoktu. ağlayan brezilya taraftarlarını, özellikle çocukları görünce kötü olmadım değil bir yandan. sonuçta bu seyirci biz de olabilirdik. gözlerim doldu. ama bunca zamanın ahı çıktı bir yerde, yapacak bir şey yok.
james blake\'in tüm şarkıları
oruç tutmanın, ramazan'ın ruhuna aykırı şekilci, gösteriş amaçlı sofralardır. hani birlik, beraberlik, mütevazilik? hani gösterişten uzaklık?
Sessiz durarak bu kadar büyük bir çığlık duyuramamıştır kimse.
başrollerinde christoph waltz (gorbaçov) ve michael dougles'in (reagan) oynayacağı yeni mike newell filmi. gösterim tarihi henüz belli değil. bu sene içinde olmasını umut edelim bakalım biz.
çekimlerine yeni başlanan filmi reykjavik'te gorbaçov rolünde izleyeceğiz kendisini. merakla ve heyecanla bekleyeceğiz.
christoph waltz'un kusursuz oynadığı ve quentin tarantino'nun yarattığı, son yılların en iyi sinema karakterleri. hele ki dr. king schultz tam bir yaratıcılık örneği.
çok güzel bir proje. düşünenlere tebrikler. becerebilirsem katılacağım.
ikinci oscarını da alarak sevenlerini mutlu etmiş eşsiz adam. Tabi bir o kadar kendini ve tarantino'yu da mutlu etti. Ödül açıklanırken kalbim yerinden çıkacak sandım.
Şimdiden peşin peşin bütün ödülleri bu adamın ayaklarına serin gitsin.
Şimdiden peşin peşin bütün ödülleri bu adamın ayaklarına serin gitsin.
şarkı listesi;
1- before your very eyes
2- default
3- ingenue
4- dropped
5- unless
6- stuck together pieces
7- judge jury and executioner
8- reverse running
9- amok
1- before your very eyes
2- default
3- ingenue
4- dropped
5- unless
6- stuck together pieces
7- judge jury and executioner
8- reverse running
9- amok
oscar alamazsa akademi üyelerine hoş dileklerde bulunulacaktır.
bir an önce düzgün bir albüm yapmazsa kariyeri için pek iyi olmayacak kişi. artpop'la ciddi atak yapması lazım. sosyal medyada ise liderliği kaybetti. twitter'da castin bibıra geçildi. facebookta da lider değil zaten.
en son, geçirdiği sakatlık nedeniyle yürüyemeyecek durumda olduğunu söyleyip (doğru söylediyse tabi) turnesinin son 21 konserini iptal etti.
en son, geçirdiği sakatlık nedeniyle yürüyemeyecek durumda olduğunu söyleyip (doğru söylediyse tabi) turnesinin son 21 konserini iptal etti.
2013 bafta ödüllerinde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alıp evine götürmüştür.
Zaten bu adama ne kadar ödül versen az.
Zaten bu adama ne kadar ödül versen az.
şu an açık ara yaşayan en iyi aktördür. ve evet hiç abarttığımı düşünmüyorum. bu muhteşem adamı, tarantino, okyanustaki bulunmaz bir inci tanesi gibi yeryüzüne çıkardı ve şimdi ise bütün dünyanın soluğunu kesiyor. brad pitt'ler falan yanında sönük kalıyor. son yıllarda sinemanın başına gelen en güzel şey.
şahane oyuncu çok ama bu adam.. bu adam tarifsiz.
aynı zamanda çok asil ve tam bir centilmen. ayrıca kendi dili almanca dışında ingilizce,fransızca ve italyancayı da şiir gibi konuşan, ve bu dillerde de über oyunculuk gösteren, nazik, iyi kalpli bir adam.
bir insan bir sanatçıdan daha ne ister ki..
şahane oyuncu çok ama bu adam.. bu adam tarifsiz.
aynı zamanda çok asil ve tam bir centilmen. ayrıca kendi dili almanca dışında ingilizce,fransızca ve italyancayı da şiir gibi konuşan, ve bu dillerde de über oyunculuk gösteren, nazik, iyi kalpli bir adam.
bir insan bir sanatçıdan daha ne ister ki..
tarkan'ın açık ara alacağı karşılaştırma. hem şarkı kalitesi hem de vokal yeteneği olarak.
ayrıca murat boz şarkı yazamadığını kendi de söylemişti. tarkan şarkı da yazıyor yıllardır.
ayrıca murat boz şarkı yazamadığını kendi de söylemişti. tarkan şarkı da yazıyor yıllardır.
türkiye'de yeni bir mizah anlayış ortaya çıktığı kabul edilirse bu konuda bazı problemleri olan dizi. engin günaydın en son bir röportajında türkiye'de komedi dilinin değiştiğini söylemişti. aslında buradaki tespiti doğru. yalan dünya genç neslin mizah anlayışını yakalayamadı. yalan dünya dizisinde şu anda mizah adına türkiye'deki en iyi yeni oyuncuların önemli bir kısmı oynuyor. fakat iyi oyuncuların olması yetmiyor. değişimi yakalamaya çalışırken zorlama, kasıntı oyunculuklar ve hikayeler çıkıyor.
gün değişikliğinin esas sebebi neydi bilmiyorum ama fazlasıyla kıyaslandığı leyla ile mecnun, işler güçler gibi yapımların arasına bir meydan okuma şeklinde gelmesi enteresan. demek ki bazı kaygılar var. eğer sebep buysa şımarık ve hırslı bir çocuğun hareketine benziyor yapılan.
gün değişikliğinin esas sebebi neydi bilmiyorum ama fazlasıyla kıyaslandığı leyla ile mecnun, işler güçler gibi yapımların arasına bir meydan okuma şeklinde gelmesi enteresan. demek ki bazı kaygılar var. eğer sebep buysa şımarık ve hırslı bir çocuğun hareketine benziyor yapılan.
bu ara yalan dünya'daki en komik karaktere hayat veren, çok başarılı oyuncu.