camel alamayan (eski camel ama. dikkat!), öğrenci-bekar hayatı yaşayan tiryakilerin vazgeçemeyecekleri sigaradır... soft olanı makbuldür... *
soft u pek güzel olan gençliğin çabuk benimsediği öğrenci sigarası.fiyat/kalite oranına bakarsak en iyilerden olduğu söylenebilir.*
sigaramı da içerim, amerika yerine japonyayı da zengin ederim sigarasıdır.. (bkz: japonlar yapmış) (ha niye ingiliz cismi o ayrı) * *
okunuşu konusunda sürekli sorun yaşanan sigara "vinston" diye mi yoksa "vinstın" diye mi okunulacagına bir turlu karar verilememiştir, bakkala gidilir;

- abi bi' tane kısa "vinstın" alabilir miyim?
+ ????(şaşkın bir ifadeyle bakar)
- "vinston" kısa, "baks" olsun abi
+ hee bilader öyle desene
- (içten)ben ne dedim lan?!?!?! yaşanabilirken zaman zaman da;

- abi bi tane kısa "vinston" alabilir miyim?
+ kısa "vinstın" mı?
- he evet abi ondan normal olsun
+ [içten => ulan ne kıro cocuk "winston"'nun nasıl okunacagını bilmiyor] (yüzde hafif bir sırıtma ile)
- [içten => ulan ben de ne diyecegimi sasırdım, sigarayı mı değiştirsem] eyvallah abi
bir birminghamshire konyagi markasidir. yanilmiyorsam icinde %60'a yakin oranda alkol bulunur. soguk gecelerin sicak dostudur..
Winston Replikleri Ver.5.1

- Abi bi kısa winston Alabilirmiyim ?
- Bumu ?
- Yok abi iki yanındaki
- Bu ?
- Kutu Değil ABi SOFT
- O ne ki ?
- Paket Abi Paket
- HAAAAAAA
- Ver Şu Lanet Sigarayı ARTIK....
(bkz: winston smith)
dert ortağıdır.. derttir..
$u an bence en çok satan sigara markası.özellikle öğrenciler tarafından a$ırı talep görmekle beraber içilesi bi sigaradır.soft u daha çok sigara içtiğini gizleyenler tarafından kullanılır çorap arasına sıkı$tırması kolaydır.
fiyat-tat açısından en güzel olan, insana "ulan yoksa bu sigara winston churcill için mi üretiliyo?!" sorusunu anında düşündürmeye başlatan sigara.
(bkz: winston box)
zifir: 12,0 mg
nikotin: 0,9 mg
karbon monoksit: 12,0 *
tadı ağır, ekonomik öğrenci sigarası.
yumuşak içimlidir.eskişehirde herkesin tükettiği sigaradır adeta.marlboro'dan daha hoş ve nazik.
yorumlar için yazışma adresi: P.K. 29 35860 torbalı-izmir imiş.
tadı son 1 yıldır değişmiş olan sigara. ama tadı değişse bile tiryakileri ondan vazgeçemez.
camel'dan sonra, marlboro light'tan önce gelen sigara. sağlığa zararlıdır, kanser falan yapar.
kırmızısındaki zifir: 10 mg, nikotin 0.8 mg, karbon monoksit 10 mg, üzerinizden aldığı yük 100 kg. pek iyi pek güzel...
tanım olur mu bilmem ama;

bir aşktır.
zam gelmiş sigaradır. an itibariyle 3.50 ytl verdim bir paketi için.
nahcivan kaçaklarındaki yazıların kırıp geçirdiği sigara.

"yeni yetmelere satisi yasaqtir."
"sigara çekmek saqlıq üçün tehlükelüdür."
3.5 ytllik fiyatıyla öğrenci sigarası olmaktan çıkıp patron sigarası olma yolunda giden sigara markası.
tadı ve keyfi yüzünden sigarayı bırakmamı engelleyen sigaradır. tadına alıştıktan sonra diğer sigaralar yalan gelir insana. *
(bkz: winstonsoft)
en içilesi sigara modelidir.
muhteviyatında
10 mg zifir
0,8 mg nikotin
10 mg karbon monoksit barındırır.

+ulen 3.50ytl ye amma çok şey satın alıyoruz da haberimiz yok be.
yerini cool black'a bırakmış eski sigaram.
© copyright 2005 - 2026