bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı15
- dakika 1 gol 13
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi3
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- kadınların ilgisiz yaşayamaması5
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- patrona kurulmak3
- göbeksiz kadın kalmaması4
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- ısparta6
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- teen slasher film klişeleri6
- çay koymak mı katmak mı8
- göbek eritme taktikleri5
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- cehaletln cazibesi11
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- irmik helvası6
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- amfetamin4
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- petek dinçöz bam bam2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- risale-i nur3
- amerika birleşik devletleri5
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- karabağlar2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek16
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- kemal kılıçdaroğlu15
- yazar k2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- fas4
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
Microsoft'un ses ve görüntü oynatıcı programı.
10 versiyonuna uyumlu eklentileri sayesinde ses kalitesini çok daha iyileştirebilen ses ve görüntü oynatıcı program.ayrıca gelişmiş kitaplık seçenekleriyle liste hazırlamak ve dinlemek çok daha kolay.parçalara verilen puanlar sayesinde istenilen zamanda istenilen sayıda yıldızlı parçalar dinlenebilir.
sarki calarken sarki sozlerini de gosterebilen hede
(bkz: winamp)
bs player 'dan daha kullanışsız ama tek seçim olarak görülen yaygınlaşmış bir popüleriteye sahip her bilgisayarın olmazsa olmazıdır. her versiyonunda kaliteyi arttıran program.
(bkz: windows media player 11)
internet ve bilgisayar kullanicilarinin sürekli kullandigi, sayesinde sarkilarini listeleyerek istedigini dinleme imkanina sahip oldugu program.
açık iken, msn messenger'ın uninstall edilmesini engelleyen, microsoft zımbırtısı.
winamp a alternatif olması mümkün değildir. sebebi winmap ın shuffle modunun ruhu olmasıdır, sizin ruh halinize göre parça seçip çalabilir. misal 3000 parça içinden sizin yaranızı deşecek ya da moralinizi yükseltecek bir parça bulur ve çalar, hatta sizi bu parça ile yakaladığını anlarsa bir daha aynı parçayı çalar imansız. ama media player öyle mi? dışarda yağmur var şeri şeri leydi [cheri cheri lady] adlı parçayı seçip çalıyor ruhsuz alet.
viva winamp.
viva winamp.
on ikinci sürümü çıkması muhtemel program. yirmiye tamamlanabilir.
11 versiyonu bilgisayarı hayvan gibi kasan program. gereğinden fazla görsellik kullanılmış.
bilgisayarınız eskiyse winamp 2.5 kullanın.
bilgisayarınız eskiyse winamp 2.5 kullanın.
windows'un 3gp videoları acamayan ses/görüntü programı.
ses driverı yüklenmemiş bir bilgisayarda kurulu ses aygıtı yok diye videoyu açmayan zımbırtı.
winamp'tan sonra kullanmayı kesinlikle beceremeyeceğiniz, insanı sinir krizlerine sokan, altyazılı film izleyemeyeceğiniz sikimsonik medya oynatıcı gıcırtısı. ananı avradını senin, hayvan.
gom player çalışırken küsüp sağ alt köşede duran ve tam ekran tuşuna bastığınızda trip atıp tam ekran olmayan ses ve görüntü oynatıcısı.
en tiksinç programdır. playlisti nerden çıkaracağınız bir türlü bulamazsınız.
flv dosyalarını çalıştırmayan gıcık microsoft ürünü.
yuvarlak bir ikon'u olan video ve ses oynatma programı.
çok kullanışlı bir görüntü ve ses oynatıcısı.
çalışırken bilgisayarı kasım kasım kasan, ya windows kullanmanıza engel olan ya da çaldığınız parçanın kısa sürelerle teklemesine neden olan şerro program.
görüntü itibariyle midir nedir çok direnilmiştir bu programda kalmak adına; lakin winamp ın yanında bok yiyesidir. kemçük ağızlıdır.
görüntü itibariyle midir nedir çok direnilmiştir bu programda kalmak adına; lakin winamp ın yanında bok yiyesidir. kemçük ağızlıdır.
tam bir baş belası kasıntının ötesinde bir program kendi aynı işi yapan sizede aynı zamanda bir kaç program var. ha sadece wmp çalışsın diyorsanız bırakın kendi çalışsın zaten istesenizde 2. programı açarken kasılcak 3 yada 4 de sizi deli edicek. en sonunda ya reset yada kendi hata verip kapatacak. böle bir program işte.
ezan sesi duyunca, otomatik sesi kısılan bir modeli yapılmasını istediğim program.
madem Tanrı winamp ı yarattı. o neden var ki. sevmiyorum arkadaş.
microsoftun başarısız medya oynatıcısı, aimp olsun winamp olsun kullanım kolaylığı açısından her zaman mediaplayerdan iyi olmuştur, bu kafayla giderlerse de olacaklardır daha, ey mübarek hiç olmadı biraz hızlan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar