bugün
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın11
- silver ile evlenecek erkek52
- insan olmaya çeyrek kala5
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın16
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sırrı süreyya önder10
- sarapci koala60
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- gocu33
- sözlükteki bayan azlığı6
- iki tas çorba3
- araba sileceği2
- hristiyanlık3
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlük sapığı kim5
- gammaz çetesi8
- melekenin balıkları kavurması3
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- şarapçının mal varlığı5
- ellerim boş gönlüm hos2
- fetö mitolojisi3
- deniz gül3
- saadetler dilemek3
- friedrich hegel la bi cay icek6
- popeyes3
- resmine 31 çektim de yattım4
- el chadaille bitshiabu9
- kalyon nail polish2
- cehennemde isyan çıkarmak2
- seraphim melekleri2
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- aslan boğa kartal ve insan başlı melekler2
- büyük insan3
- ellerim bos gonlum hos29
- mitsubishi lancer2
- teomancalmasur8
- carrefour3
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- rica etsem beni linçler misiniz13
- evgeny grinko3
- pazartesi diyete başlamak4
- kfc2
- tuzlu kahve dizisi8
1997 çıkışlı nuclear blast etiketli in flames albümü.albümle aynı adı taşıyan sözsüz bir parça da vardır.albümdeki parçalarsa:
jotun,food for the gods,gyroscope,the hive,dialouge with the stars,jester script transfigured,morphing into primal,worlds within the margin,episode 666,everything counts,whoracle
jotun,food for the gods,gyroscope,the hive,dialouge with the stars,jester script transfigured,morphing into primal,worlds within the margin,episode 666,everything counts,whoracle
en iyi in flames albumu.in flames yeni albumlerinde ki alternatif genclik degilken,death metal yaparken ki albumleri.
insanı alıp başka diyarlara götüren enfes in flames parçası.
yarmış in flames albümü, grubun en esaslı çalışması. grubu come clarity ile dinlemeye başlayan insanları * dumurdan dumura sürükleyecek bir albüm. swedish death kavramını tanımlayan birkaç albümden biridir, dinlenesi, müptelası olunasıdır.
whore ve oracle sozcuklerinden olusan melez sozcuk.
björn gelotte'nin bu albümde bateri çaldığı çaldığı albüm.
akıllara zarar bir albüm. içindeki gyroscope, dialouge with the stars, morphing into primal, episode 666 gibi parçalar melodic death metal adına yapılabilecek en sağlam şarkılardandır.
jotun gibi blinded by fear ile eş değerde tuttuğum, efsane bir giriş şarkısını barındıran albüm. bütün şarkıları kusursuz ve aşmıştır. dialogue with the stars tam bir enstrümental ziyafettir. yüksek dozda mutluluk aşılar. size yıldızları anlatır. the hive şarkısında 02.47 gibi giren riffler hayatımda duyduğum en iyi melodileri oluşturur. ayrıca -beni bağışlayın ama- orijinalinden daha iyi olduğunu düşündüğüm everything counts* coverı ihtiva eder bu güzide albüm.
ayrıca whoracle albümünün kapanış şarkısıdır. keşke her albüm böyle kapansın diyede söyleniyor insan. bu şarkı insanı 2 dakika 43 saniye sanki dünyadan başka bir yerlere götüren enfes ensturmental parçadır.
kesinlikle melodic death metali yaratan üç albümden biridir.diğer 2 albüm içinse slaughter of the soul ve the gallery albümlerine bakmak yeterli olacaktır.
hayatımdan silinenlere, sildiklerime armağanımdır.
in flames'in yarattığı harikalardan biri. jotun, gyroscope, dialogue with the stars, the hive, worlds within the margin şarkıları albümün bana göre en güzelleridir. ayrıca in flames'in 3. stüdyo albümüdür.
in flames'in zirve albümüdür. bu albümden sonraki albümler maalesef bu albümün tadını verememiştir, veremeyecektir de.
in flames'in kesinlikle en iyi albümüdür. melodic death metal de ne ola ki diyenlerin dinlemesi gerekli.
içinde jotun gibi bir şarkıyı bulunduran, saf melodic death metal albümü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar