bu konuda fikrin mi var? buraya entry ekle. üye ol
  1. 1.
    Süper grup, bir bruker kadar süper olmasa da...
    8 -1 ... guru
  2. 2.
    taptığım grup,melodic death'te yarmış adamlar.yok daha ötesi.anders friden gibi mükemmel bi vokale sahiplerdir aynı zamanda.
    8 ... ajdaris
  3. 3.
    melodik death 'in futboldaki brezilya versiyonu .
    10 ... peter tırpan
  4. 4.
    death metal'in sınırlarını florida ile çizen süper zekaların doğal olarak death metal demeyeceği mükemmel grup. zaten amcamlar son 3 albümdür kendi tarzlarını yaratmışlar, atmosferik yarrak metal olsa kaç yazar. kalite ortada.

    ayrıca bu ilkbaharki avrupa turnesinde kendilerinin alt grubu sepultura'dır.
    6 ... olorin
  5. 5.
    gelecein metallicası olarak görülen fakat son albümleriyle hayal kırıklığı yaratan death-trash grubu
    sanımca dark tranquillity ile kan bağı war aralarında
    4 -1 ... paranormal
  6. 6.
    rock am ring 2006'ya katilacak olan metal gruplarindan sadece biri.
    2 -1 ... aftermath
  7. 7.
    ne geleceğin metallicası ne de sepulturası heriflerin kendi tazrı var.grupla ilgili tek söylenmesi gereken, anders friden'in oktavlı böğürmeleri; bunu yapan insan olamaz dedirten bir kabiliyet örneğidir.ayrıca tabiki diğer grup elemançolarıda aşmış durumdadır.
    3 ... isibilenisegitmeyen
  8. 8.
    Gelmiş geçmiş en iyi playlist e sahip konserini istanbulda, gözlerimin önünde vermiş grup.
    4 ... baybars
  9. 9.
    isveç li melodic death metal grubu.

    Anders Friden - Vokal
    Jesper Strömblad - Gitar
    Björn Gelotte - Gitar
    Daniel Svensson - Davul
    Peter Iwers - Bass

    Diskografi:
    1994 - lunar strain
    1994 - subterranean ep
    1995 - the jester race
    1997 - black-ash inheritance
    1997 - whoracle
    1999 - colony
    2000 - clayman
    2001 - the tokyo showdown
    2002 - reroute to remain
    2002 - Cloud Connected (single)
    2004 - The Quiet Place (single)
    2003 - Trigger
    2004 - sondtrack to your escape
    ve 2006 şubatının başında çıkmış olan come clarity

    http://www.inflames.com

    Genel anlamda bütün çalışmalarını beğenirim fakat en iyiler albümü yapmak gerekirse favorilerim;

    Man Made God
    Only For The Weak
    Suburban Me
    Cloud Connected
    My Sweet Shadow
    Embody The Invisible
    Pinball Map
    metaphor
    Trigger
    Behind Space
    Clayman
    Swim
    Episode 666
    Bullet Ride
    Take This Life
    Dead And
    Leeches
    Come Clarity
    Jester Race
    The Jesters Dance
    The New World
    Artifacts of the Black Rain
    Wayfaerer

    iki cd çıkar herhalde buradan
    6 ... in flames
  10. 10.
    medyatik kişilik, paintball sahalarında görmek istediğimiz tadda yazarımız, kamuflajı ile rambo afganistanda tadında adam indiren fakat kırmızı takıma yenilmekten kurtulamayan mavi takım komandosu, sakin insan.
    1 -1 ... devedikeni