bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- 1 saatte 10 bira içmek16
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- manyak olmaya karar verdim9
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip2
- haber turk2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- hırt5
- velvet12
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- otomobile ek vergi5
- nervio11
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- slavko vincic15
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- kıbrıs barış harekatı3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- cunda adası3
- sevilince şımaran kızlar4
- ispanya19
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- blok33
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- yazık oldu yarınlara4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- özgünlüğün faydasız olması5
- otel odasında ölmekten korkmak2
- vurgun yemek4
- pahalılığın çaresi3
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
An itibariyle kullanmayı bıraktığım telefon uygulamasıdır. istediğiniz kişiye ben mesajını görmedim diye yalan söyleyebilirsiniz whatsapp yokken. Ama o program varken her an izlenirsiniz. Her an...
21. yy in harikasi, mikemmel bisey!!
Her güncellemede daha pratik olan, ücretsiz mesajlaşma olanağı sağlayan, ios, android ve blackberry de kullanılabilen uygulama.
bugün nokia 500'e kurarak kullandığım mobil mesajlaşma programı.
Cıgır acan uygulama. Fazlasıyla turevlerı mevcuttur.
silmediginiz insanların güncel fotograflarini görebiliyorsunuz. güzel uygulama whatsaptan takip etmek..
wifi dan girince calisan fakat wifi yı kapatinca calismayan program ( internet paketim var ).
aranızda kaç tane ülke olan adamın size şiir kayıtı göndermesini sağlayan ve en çokta bu yüzden sevimli olan bir teknoloji.
fakirlerin zevkle kullandığı program. parası olan adam telefon açar konuşur mesaj nedir? evet.
uluslararası görüşmeleri sayelerinde bedava getirebildiğim için yapımcılarına saygılarımı sunarım.
an itibariyle çalışmayan Program.
mesaj paketi derdine son vermiş olan, günümüz akıllı telefon endüstrisi içinde kendisine sağlam bir yer edinmiş basit ama etkili uygulama.
gerçi mesaj paketi yerine internet paketi alıyorsun ama şu sıralar internet paketleri mesaj paketlerinden daha ucuza geliyor. bir de akıllı tabir edilen telefonun varsa internet paketi zaten sorunlu efendim. bir daha ne gerek var yok başka operatöre bilmem kaç tane kendi operatörüne bilmem ne kadarlık mesaj paketine para vermeye.
gerçi mesaj paketi yerine internet paketi alıyorsun ama şu sıralar internet paketleri mesaj paketlerinden daha ucuza geliyor. bir de akıllı tabir edilen telefonun varsa internet paketi zaten sorunlu efendim. bir daha ne gerek var yok başka operatöre bilmem kaç tane kendi operatörüne bilmem ne kadarlık mesaj paketine para vermeye.
gönder tuşu yerine mikrofona basmanızı sağlayan kıl dizaynı vardır ama öğrenci dostudur, guzeldir, hoştur.
ios 7 güncellemesine az kaldığı söylenen uygulama. ios 8 çıkacak lan hadisenize orospu çocukları. 4 aydır (beta ios 7 ler dahil) şu ios 7 yi kullanıyorum, yeni klavyeye hala alışamadım çünkü Whatsapp eski klavyede lan. gözüm yeniye alışamadı !
http://shiftdelete.net/io...undu-47509.html?ref=promo
http://shiftdelete.net/io...undu-47509.html?ref=promo
bir program.
arkadaşlar internet paketiniz olmamasına rağmen çalışırsa normal kontörünüzden yiyor mu bu hede.
yayalım acil. hüğ.
arkadaşlar internet paketiniz olmamasına rağmen çalışırsa normal kontörünüzden yiyor mu bu hede.
yayalım acil. hüğ.
bizi paranoyak yapan bir gavur icadı.
rehberden birkaç (en az 2-3) kez sildiğiniz kişiyi bir kez daha kaydetmeye çalıştığınızda -inadım inat götüm iki kanat- şiarıyla içine kabul etmeyen uygulama. ulan arkadaş sana ne, ister 100 kere silerim ister hiç silmem. hayır yani, sevgilimiz var sonuçta. döverim de severim de. bitti, evet ama çok sinirlendim.
son görüldüğü saat ayarlamasının, iptal edildiğini duyduğum uygulama. nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar varsa özelden aydınlatırsa beni sevinirim.
Windows Phoneda geliştirilmesi gereken, internet tarayıcısı üstünden mesajlaşılan şirin ortam.
ios 7 için olan güncellemesi hala gelmemiştir acilen görselliğini değiştirmesi gereken sohbet uygulaması.
Telefonuma ısrarla kurmayıp protesto ettiğim proğram. messenger cebimize girdi bildirimsiz yaşayamaz olduk amıniyim. kaldırın kafalarınız bakın partta kayan çocuklara bakın. uçan kuşlara, sıçan kedilere falan bakın anacım.
ileti yazılmadığı sürece orada duran ses kayıt zımbırtısına, türk ceza kanunun her maddesinin her bendine dayanarak dava açtım. mahkeme sürecini bekliyorum...
akodumun pisine yanlışlıkla basa basa imanım gevredi. hele çıkardığı o ses yok mu insan da halay çekme hissi uyandırıyor.
tanım: beleş mesajlaşma uygulaması.
akodumun pisine yanlışlıkla basa basa imanım gevredi. hele çıkardığı o ses yok mu insan da halay çekme hissi uyandırıyor.
tanım: beleş mesajlaşma uygulaması.
derste bok yere ses çıkartan o kahpe ses düğmesi yüzünden az yakalanmadim.
internete girebildiğim taktirde zamanımı sömüren uygulama. genelde yapılan muhabbet havadan sudan olur ama göreceli asıl eğlence mesajlaşmak değil fotoğraflaşmaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar