bugün
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız8
- en lezzetli balık17
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin12
- anın görüntüsü26
- sabahları nefret edilen şeyler10
- does the carpet match the drapes2
- birbirden farklı diller ortak bir mekan2
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- asena keskinci3
- true nickli yazar23
- bozo2
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın6
- karşı cinsteki en itici özellik12
- ben geldim naneler13
- how'i met your mother marshall6
- can holding'in 33 şirketini geri alması2
- uludağ sözlük evreni9
- sevgiliye hitap biçimleri2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- gocu33
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- online listesindeki sıralama mantığı9
- mansur yavaş14
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- online listesi neden kaldırıldı10
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- size takılan lakaplar7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- en son neye çok üzüldünüz12
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- inci sözlük8
- game of thrones taki kerhaneci21
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- başkent istanbul olsun11
- tai lung vs gocu22
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri4
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- mamudo gurban niye doğdun9
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- insanların sizden uzak durması7
1899'da sinsheim'a bağlı hoffenheim köyünde kurulmuş ve kulübü 1990'da 8. ligdeyken satın alan alman milyarder dietmar hopp'un sayesinde bu sezon bundesliga'ya çıkan kulüp. geçen sezon 3. lig güney grubu 2.siydi ve ilk kez 2. ligde oynadılar. işte paranın bir futbol takımı için ne kadar etkili olduğunun bir göstergesi.
an itibarı ile blackburn 'e hazırlık maçında 3-1 takmış takımdır.
teknik dürektörü ralf rangnicktir.
kadrosunda carlos eduardo marques, chinedu obasi ogbuke, vedad ibisevic, demba ba, sejad salihovic gibi yıldızları bulunduran bu sezon bundesliga ya çıkma başarısını gösteren dünyanın en zengin klüpleri arasında gösterilen futbol takımıdır.
(bkz: dietmar hopp)
(bkz: dietmar hopp)
gecen yil ic saha maclarindaki galibiyet ba$arisiyla kendisine guvenen iddaaseverleri genelde sevindirmi$ olan takim.
bu akşam galatasaray ile bir hazırlık maçı yapacak olan ve rafael sobis için 7 milyon euro yu gözden çıkaran futbol takımıdır. maç tsi 20:00 de başlayacaktır.
bu sezonun sürpriz takımı olacaklarını ilk iki maçta aldıkları galibiyetlerle belli eden takım. tahminimce uzun bir süre bundesliga'da kalır bu kulüp.
kalecisi ramazan ozcan, kaptani selim teber olan alman takimi.
bugün bundesliga maçında dortmund'u 4-1 mağlup etmişlerdir, helal olsundur.
dortmund galibiyeti sonrasi ligde 2.lik koltuguna oturmu$ takimdir.
(bkz: ben demiştim)*
bu sene oynadığı futbolla, maçları keyifle izlenilebilecek takımlar arasına adını yazdırmış takımdır. takip etmek lazım.son olarak werder bremen'e 5-4 yenildiler ama deli maç* oldu. maçın gollerini bir yerden bulup izlemeniz tavsiye edilir.
kanımca bu sene 1. lige çıkanlar içerisinde kalıcı olacak tek takım. ayrıca göze hoş futbol oynuyorlar ve maçlarının çoğu üst bitmeye yakın görünüyor. sadece 2 maçları alt bitmiş.
edit: köln de bu sene kalır görünüyor ama başarısı hoffenheim kadar çarpıcı olmayacak.
edit: köln de bu sene kalır görünüyor ama başarısı hoffenheim kadar çarpıcı olmayacak.
bu sezon itibarı ile avrupa liglerinde en cesur ve keyif veren futbolu oynayan takımdır. forvetleri ibişeviç ve eski denizlisporlu türk oyuncu selim teber takımın en etkili oyuncularıdır. teknik direktörlerini kutluyorum bu arada cesur ve keyif veren futbol oynattığı için bu mutevazi takıma.
dün oynadıkları maçta hannover 96'yı deplasmanda 5-2 yenen ve kanımca sezonu en golcü takım ünvanıyla bitirecek alman takımı. şu an maç fazlasıyla liderler.
bundan 3-4 yıl öncesi aldığı oyuncuları bünyesinde tutarak buralara geldğine inandığım 'istikrar' konusu başlığı altında örnek olarak gösterilmesi gereken ve izlemesi de çok zevk veren futbol takımı.
gol atma ve yeme ortalaması çok yüksek bir takım..
alman futbolunun chelseasi veya hiç değilse villarreali olmaya aday bir takım.
hazırlık maçında galatasaray'ı yendikleri iyi takım olduklarını belli etmişlerdi. ama bu kadar iyi olmalarını beklemiyordum açıkçası. hannover deplasmanında son 30 dakikaya 2-1 yenik girmelerine rağmen adamları beşlik yaptılar. salihovic ve ibisevic gibi iki şahane boşnak var ellerinde. kesinlikle çok heyecan verici bir top oynuyorlar ve an itibari ile bulundukları ikinciliği sonuna dek hakediyorlar. 21 gol ile ligin en çok gol atan takımı ve ibisevic şu anda gol krallığı sıralamasında ilk sırada. bir köy takımı için rüya gibi olmalı.
ralf ragnick'de schalke 04'de kaybolan itibarını çok ciddi bir şekilde geri aldı. bu sene hoffenheim avrupa kupalarına yetecek bir şekilde ligi bitirirse bu itibar kendisine bayern münchen kapılarını da açabilir.
ralf ragnick'de schalke 04'de kaybolan itibarını çok ciddi bir şekilde geri aldı. bu sene hoffenheim avrupa kupalarına yetecek bir şekilde ligi bitirirse bu itibar kendisine bayern münchen kapılarını da açabilir.
bu sezon yükseldikleri bundesliga'nın şu ana kadar ki en büyük sürprizi. geride kalan 8 hafta sonunda 16 puanla hamburg'un* ardından 2. sıradalar. attıkları 21 golle de ligin en çok gol atan 2. takımı. premier league'de mücadele eden kardeşi için;
(bkz: hull city)
(bkz: hull city)
zengin başkanlarına rağmen mütevazi kadrosuyla bundesliga'da süpriz yapan kasaba takımı. maçlarını yaptıkları stadın kapasitesi, kasabanın nüfusundan kat kat büyüktür.
(bkz: vedad ibisevic)
18 sene içerisinde 8. ligden 1. lige çıkmaları köln spor akademisi'nde tez konusu olmuş alman takımı. umarım uzun bir süre ligde kalırlar. çünkü futbolu seven herkese heyecan veriyorlar. ister misiniz bu sezon şampiyon olsunlar ? neden olmasın ?
şampiyon olmamaları için hiçbir sebep yoktur, maçlarını skor olarak takip ettiğim için nasıl bir futbol ortaya koyduklarını pek bilmiyorum ama şu vedad ibiseviç'in hayvan gibi etkili olduğu da aşikar. aynı ligde zamanında oynamış fc kaiserslautern 1998 yılında bundesliga'daki ilk sezonunda şampiyon oldu, ertesi sezon şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı. ispanya'da deportivo alaves la liga'ya çıktıktan 2 sene sonra uefa kupasında final oynadı ve kılpayı kaybetti, yani bu tür şeyler olabiliyor her ligde. kısacası, şampiyon olsunlardır...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar