bugün
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması13
- gece gelen makarna yeme isteği10
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- claudian clouds15
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- sözlükte cin var mı6
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar5
- sedat pekmez3
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- büyü yapan sözlük yazarları11
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- singapur da doğmak3
- arkadaşlar bir şey dicem7
- rusyada doğmak2
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- demleme usulü makarna5
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- eşşek gözlü sözlük yazarı5
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- hesap açıp beni takip etmeleri2
- nervio8
- çin de doğmak3
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin3
- salça yapan sözlük kızı10
- enayimiknatisii21
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- victor osimhen10
- mucizelere inanıyor musunuz6
- türkiyede doğmak2
- biliyorum ama soylemem4
- kendini eleştirebilen insan7
- ruhi çenet'in hasidikler videosu5
- geceye bir şiir bırak6
- şu an fingirdeşen yazarlar2
- baba parasıyla artistlik yapmak5
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- askerde yaşanılan zorluklar6
- sarapci koala55
- zorunlu eğitim12
- dünyayı kimler yönetiyor4
- ölmüş birini özlemek2
- instagram da bazı fotoğrafların büyümemesi4
- gökten çikolata yağması4
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
kalem uçlarının babası, en ta*aklısı.sahteleri çıktı sonra bunların.0.7-0.5 2B ler çok kraldır.kaymak gibi kayar gider.
burjuva kalem ucu.
yıllar yılı tombo mu tombow mu diye insanların kafasını meşgul eden kalem ucu markası.
üstünde badrol bulunduranlar gerçek olur bunların.şahsen en iyi uç markası görüyorum ben tomboyu.severek kullanıyoruz.lakin şöyle birşey anımsadım şu an ;çocuklar duymasınadlı dizinin bir bölümünde evin kız evladı (adını unuttum su an) babasından uç almasını istiyordu vebandrololacak üstünde diye babasına öğütlüyordu.üstü kapalı bir reklamdı sanki yamulmuyorsam uzaktan soyle bi tomoboyu görmüştüm.
- sıfırbeştomboucuolanvarmııııııııı??
- var ama evdeee.!!!! *
- var ama evdeee.!!!! *
tiki kız-0.7 ucu olan var mı?
-ben de var dur vereyim der ve uç kutusunu çıkarır
tiki kız-ama bu tombo diil kiii
-hay yarabbim. git işine lann *
bu arada eskiden bandrol falan yoktu yani bizim lise zamanlarımızda sonradan her şeyde olduğu gibi uçta da fason piyasa artınca bandrol koyma gereksinimi duymuşlardır, bu bandrolü üretmesi çok mu zordur orasını anlayamamışımdır. *
-ben de var dur vereyim der ve uç kutusunu çıkarır
tiki kız-ama bu tombo diil kiii
-hay yarabbim. git işine lann *
bu arada eskiden bandrol falan yoktu yani bizim lise zamanlarımızda sonradan her şeyde olduğu gibi uçta da fason piyasa artınca bandrol koyma gereksinimi duymuşlardır, bu bandrolü üretmesi çok mu zordur orasını anlayamamışımdır. *
en bi baba kalem ucu.toptan alınınca daha ucuza gelen uç.
kalem uçlarının hası, ismi gibi karizmatik siyah bir kutusu vardır. kutunun boşalması insanı panik haline sokar, tombo yerine başka uçların kullanılması ise derse dair tüm motivasyonu helak ederdi.*
09 2bsiyle yazmanın imkansız hale geldiği, kısa boylu kaliteli uçlar içeren marka
aynı zamanda da kalemdir. bir zamanlar rotring le kapışıyordu, ama artık daha sessiz ve derinden gelmektedir.
(bkz: uclu kalem kullanicilarinin vazgecilmezi)
(bkz: faber castellin en büyük rakibi)
piyasalardaki en kaliteli ve koyu yazan nadir uclardan biri olmasi nedeniyle "0.5 2b tombo ucu olan var mi?" sorusuna sikca konu olan uc markasi.
(bkz: faber castellin en büyük rakibi)
piyasalardaki en kaliteli ve koyu yazan nadir uclardan biri olmasi nedeniyle "0.5 2b tombo ucu olan var mi?" sorusuna sikca konu olan uc markasi.
doğru adı tombow olan firma. amblem üzerindeki ''w'' harfi şekil gibi görünmekte olduğundan tombo diye okunmaktadır.
(bkz: tombow)
(bkz: tombow)
Kalemlerinin cebe tutturmaç kısımlarını çıkarmadan edemediğim marka. Nedense dayanamam, yepyeni kalemin zıçarım içine.
en dayanıklı kalem markası.
klasik soru:
+ 0.5 i olan var mı ama tombooooo!!!
klasik cevap:
- oha buldun da kıllısını arıyosun yani..
+ 0.5 i olan var mı ama tombooooo!!!
klasik cevap:
- oha buldun da kıllısını arıyosun yani..
zamanında aç karnına tükettiğim uç markası.
yıllarca tombo diye telafuz ettiğimiz ancak gerçek adı tombow olan uç markası. uç markaları arasında tartışmazsız en iyi olandır. o yumuşaklığı o yazım kalitesi ile en asil uç markası seçilse şaşırılmamalıdır.
kalemleri efsanedir ama artık bulunmamaktadır. Şahsen ben hayatımda hiç bir kalemden bu kadar keyif almadım.
05 ini öğrencilik yıllarımdan beri kullandığım hala da ofiste kullandığım lise yıllarımda iğrenç esprilere maruz kaldığım kalem ucudur cicidir koyu yazar filan.
eski kayak şampiyonu alberto tomba'nın soyadını yazarken yapılan yazım hatası neticesinde oluşmuş bir kelimedir.
keşke tombow olduğu bilinseydi.
(bkz: Tombow)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar