bugün
- arjantinli erkekler5
- yunan aşığı tip15
- dinci ahlaksızlığı20
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- yunan adalarına gitmek20
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi7
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması13
- korkulan ölüm şekli3
- rüyada nervio yu görmek6
- ucu nereye giderse gitsin5
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak14
- filozofların yunanların delileri olması3
- kalbin cız ettiği anlar3
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- ingiliz erkekleri2
- panda2
- karton toplarken köpek çetesine yem olmak2
- ruj sürmüş kadının dudaklarını yiyip bitirmek2
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- zamanın gerçekliği meselesi2
- rujlu erkekle öpüşmek14
- zencefil2
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- sağlıklı yaşama katkı payı3
- çinli erkek2
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- akın gürlek'in fon soruşturması açıklaması4
- hobi olarak açlık grevi yapan tuzu kuru solcu2
- kaliteli entryler girip eksi oy almak6
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- evlenmeyip zina mı yapalım4
- centaur sırtına binip topraklar fethetmek3
- mustafa sabri efendi2
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- gurbette yaşayıp milliyetçilik yapan insan4
- 3 ayda bir duş almak5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- mini sosis2
- mevlana celaleddin rumi'nin yunan olması2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- my name is buck2
- çok düşünmek neyin belirtisidir5
- ölüyorum lan ölüyorum6
- recep tayyip erdoğan27
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması3
- yazarların sabah kahvaltısı6
- evinden çıkarılıp sokakta öldürülmek2
zukuzu parçası için bile bir ömür takdiri hak edecek pop müzik şarkıcısı ve bestecisi.o ne introydu be ! arkadaş. marsilya orkestrasının yaylıları,hit'im diye bağıran parça,beyhude bir şekilde yazın o sıcağında e190 sırtında geçen,bursa-istanbul otoyol anıları.işte bir şarkıcı hep bu yüzden çok seviliyor. (bkz: yaşanmışlıklar)
Cuma günü kısmetse kulaklarımın pasını alacak müthiş ses.
hain cuppa.
ölürüm sana şarkısı ef sa ne.
sözlüklerde neden bu kadar kutsallastirildigini anlamadığım şarkıcı.
sesi fena değil ama kendisi kesinlikle kalitesiz.
nisanliyken bi erkekle öpüşürken fotoları çekilmişti yanılmıyorsam.
samimiyetsiz ve overrated'in sözlük karşılığı.
ama Türkiye deki diğer çöp sanatçılara bakınca kendisinin önemini anlamamak da mümkün değil.
Türkiyede istisnalar hariç her ünlü çöp.
sesi fena değil ama kendisi kesinlikle kalitesiz.
nisanliyken bi erkekle öpüşürken fotoları çekilmişti yanılmıyorsam.
samimiyetsiz ve overrated'in sözlük karşılığı.
ama Türkiye deki diğer çöp sanatçılara bakınca kendisinin önemini anlamamak da mümkün değil.
Türkiyede istisnalar hariç her ünlü çöp.
Çocukluğumdan beri dinlediğim,kardeşimin en sadık dinleyicisisin diye dalga geçtiği,2000 lerden sonrasını çok da beğenmesem de pop müziğin starıdır kendisi bana göre.90 lar tarzına umarım döner.
Evliliği paravan gibi geliyor bana. Çok numara gibi sanki. Bilemiyorum.
7 konserden 1.5 milyon lira kazanmıştır. maşallah.
görsel
görsel
türkiyE'nin en iyisidir. evet.
davranışları sadece kendisine yakışırken türk toplumuna iyilik mi kötülük mü yaptığı bilinmeyen şarkıcı. Jigolo fotoğraflarıyla bir içim su olup sadece türk kadınlarının değil slav hatunların da ateşini yükselten tarkan gelmiş geçmiş en yakışıklı adamlardan. Tarkan geldikten sonra bir apaçileşme, bir yılışıklık aldı gitti her tarafı, 2000'lerden sonra tarkan benzeri bir sürü gençle karşılaştık. Ruh, asalet ve estetik olarak benzemeseler de kafa hareketleri tarkan'ın sahnedeki kafa vuruşlarına benzeyen bu gençler günümüzün sinir bozukluğu sebebi.
ulan eve sucu geliyor amınakoyayım, götü başı oynuyor tiksiniyorsun bu heriflerden alışveriş etmekten, hepsi de ne hikmetse birer tarkancık. edep adap ve efendiliğin yerinde yeller esiyor ama birazdan oynamaya başlayacaklar sanırsın.
edit: tarkan'a jigolo dediğim için kendimden utandım bu giri için. napıym sucular çok terbiyesizdi o yıl. tavsiyem, bahşiş atın.
ulan eve sucu geliyor amınakoyayım, götü başı oynuyor tiksiniyorsun bu heriflerden alışveriş etmekten, hepsi de ne hikmetse birer tarkancık. edep adap ve efendiliğin yerinde yeller esiyor ama birazdan oynamaya başlayacaklar sanırsın.
edit: tarkan'a jigolo dediğim için kendimden utandım bu giri için. napıym sucular çok terbiyesizdi o yıl. tavsiyem, bahşiş atın.
verdiği konserlerden günlük kazancı dudak uçuklatan popstar.
http://www.esaspark.com/t...k-kazanci-200-bin-tl.html
http://www.esaspark.com/t...k-kazanci-200-bin-tl.html
türk popunun üstadıdır kendisi.ama son şarkısı kendisine yakışmayan bir şarkıdır.
an itibari ile dinlediğim megastar'dır.
bir barış manço değildir.
bir metallica değildir.
büyük sanatçıdır. türk pop müziğinin efsanesidir. çalıştığı müzisyenler türkiye'nin en iyisidir. ricky martin ile aynı anda albüm çıkartıp güney amerika'da ki ülkeler de ondan çok satış yapmıştır.
Ve dev ahtapot.
başarılı bir müzisyendir lakin abd'de pek iplenmemektedir. bazı konularda sezen aksu ve mason tayfasına çok şey borçlu. çünkü bazen iğrenç şarkılar yapıyor fakat medya 'tarkan ortalığı kasıp kavurdu' diye lanse ediyor. abd seferine çıkıyor ve iplenmiyor. medya 'tarkan abd'yi salladı' diye algı kasıyor. mustafa sandal'dan farkı ; ilkeli oluşu ve çok güzel sesli oluşudur. bunun dışında , bestecilik olarak mustafa sandal'dan çok daha aşağıdadır. barış manço'nun çeyreği kadar olayı yoktur. tabi bu saydıklarımın arkasında da sezen aksu yoktu.
çok yargılıyorlar, çok aşağılıyorlar, çok itici buluyorlar. Ama adam star değil, mega star, über star, star oğlu star. Neden mi ? Çünkü Dünya'nın hemen hemen her ülkesinde konser vermiştir, ve şarkılarının %95'ini Türkçe okumaktadır, Türkçeyi dünyaya tanıtmıştır, milyonlarca insanın türkiye'yi tanımasına, sevmesine, türkçeyi öğrenmesine ve türkiye'ye gelmesini sağlamıştır. Birde bu tarafından bakılmalı.
90'lı yıllarda 70 80 kuşağı tarafından hep eleştirilen sanatçıydı. neymiş efendim şıkıdım şıkıdım diye şarkı mı olurmuş. olur efendim olur. şimdiki kerimcan aleyna tilki gibi abibiklerin muamelesini gördü adam gibi adam tarkan. onlar adına senden özür diliyorum.
Kariyerinin başlangıcı olan 1992 den 2010 a kadar gayet kaliteli işlere imza atmış world music awards sahibi mega star boğazın prensi popun bile pop olduğu zamanlarda müzik yapıp ünlenmiştir günümüzde pop adına yapılan tüm şarkılar tarkanın yaptığı dudu nun yanında cızırtı gibi kalır haliyle günümüz popüler kültürünün etkisiyle bugünün popunu yapmaya çalışıyor şu sıralar kendisi ama bu tarkanda tutmaz tarkan türk popunun kilometre taşıdır onun için çağa ayak uydurmak yerine kendi özüne dönüp eski kalitesinde çalışmalar yapmalıdır.
kendisini çok eleştirdim fakat o piyasada demet akalın, kerimcan durmaz,aleyna tilki, hadise ve tuğba ekinci gibileri var. kendisi , bu kişilerin yanında bir güneştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar