bugün
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- anın görüntüsü19
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz15
- gezi parkını yakmak8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması26
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın15
- en uzun bekletilmiş erkek16
- erdoğan sonrası hükümet29
- espressolab20
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- ekrem imamoğlu51
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar20
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- true nun çaylak olması8

entry'ler (4588)
Yine gereksizce, gereksiz bir konudan gündem olmuş oyuncu kişi.
20 yaşında koca adam oldum hala ölmediğine dair bir umut var içimde.
Düşüncesi bile kötüdür. Dünyamızın bile evren içinde bir toz zerreciği kadar yeri yokken bizim bir şehirde, bir köşede doğup ölmemiz çok kötü bir fikir. Mümkün olduğunca öğrenmek, keşfetmek, tatmak lazım hayattan, dünyadan hatta ötesinden. Gök gibi dünyayı kucaklamak, zaman gibi bindir devranı sarmak lazım.
Damadının kendisini yaktığını düşünüyorum, halbuki savunmalarında kendisi sürekli hulusi akar’ı şahit göstermişti. Umarım hak ettiği için bu cazayı almıştır, yoksa bu yaştaki prestijli bir paşa için çok acı bir tablo.
Çok yaratıcı ve hastası olunacak bir main riff i vardır ki şarkının bu riff üzerine yazıldığı besbelli, bir hangar 18, holy wars efendimd söyleyeyim tornado of souls kadar ünlü olamasa bile saklı kalmış güzelliklerden biridir, main riff açısından hepsinin de eline verir.
Gırtlak kanserine yakalanmış büyük dahi. Doktorlar %90 başarı sağlanan bir tedaviye başlamış bile, bu yıl içindeki tüm megadeth konserleri iptal edilirken dave baba yeni albüm çalışmalarının süreceğini söylemiş.
Türk sineması için milat olacak dediler ama ölü doğdu galiba bu film çünkü gerisi gelmedi. Bir kere cast kötü, hissettiremiyor. Efektlere girmiyorum bile herkes nasıl olduğunu çok iyi biliyor. Filmdeki birçok sahnenin de Kingdom of heaven filminin parodisi gibi olduğunu düşünüyorum, başta ıı. Mehmed ve xi. Konstantinos’un bir araya gelmesinden fetih sahnelerine kadar hadi bu tip benzer sahneler çok normal diyebiliriz de filmdeki hatunun saçlarını kesip döküm atölyesine girmesiyle kingdom of heaven’de kudüs kraliçesinin saçlarını kesip halkın arasına hasta bakıcı gibi karışmasının çok benzemesine ne demeli? iki filmde de o saç kesme sahnesi vardı yani siz düşünün. Ayrıca birkaç karakter var ki filmde sanki kingdom of heaven filmindekilerin karşılığı gibi.
Ulubatlı Hasan: balian of ibelin
Şovalye justiniani: guy de lusignan
Era: kraliçe sibylla
Daha da karşılığı olan karakter vardır bi’ düşünsek buluruz. Yaani.
Ulubatlı Hasan: balian of ibelin
Şovalye justiniani: guy de lusignan
Era: kraliçe sibylla
Daha da karşılığı olan karakter vardır bi’ düşünsek buluruz. Yaani.
Bunun için önce akıl lazım, akıllı bir insan sevişmede asıl olayın birleşme değil de şehvet olduğunu anlar ve tüm sevişmeyi yarım saate sığdırmaz.
Darkphase isimli ankaralı thrash metal grubunun 1994 çıkışlı waning moon, setting sun isimli albümünden gaz bir parça.
Intoxicate isimli müthiş bir thrash metal parçaları vardır.
Güzel bir isme, izlenime ve potansiyele sahip grupmuş. Endless War kasetini buldum edindim cidden çıktığı yıla göre ülkemiz için müthiş kalite fakat sonradan ayak mayak gibi saçma sapan parçalar yaparak karizmalarını söndürmüş bu abilerimiz tabii şimdi ne esameleri okunmuyor ne yazık ki. En son 2017’de Death Scythe&Lie parçasını falan çalmışlardı salon ıksv de.
Türkçe saf heavy metal yapan diken grubunun 1998 yılında çıkan “hedef büyük” albümünde bulunan ballad ayarında mükemmel parçaları.
Köleliğin meşru hali.
Ahiret neresi arap çöllerinde bir yer herhalde atatürkün orda ne işi var.
Sahnesede affedersiniz gitarı sikermiş gibi hareketler yapan mıymıntı herif ha çok severim o ayrı.
Boydan foto at derim.
Konum önemli değil, ülkemizin konumu güzel de ne oluyor burnumuz boktan bir türlü çıkmadı. Mühim olan yaşadığın yeri güzelleştirmek, bak norveç’e.
Pazardaki ıvır zıvırcılarda satılıyor galiba.
Evlenirim neden evlenmeyeyim çünkü ben de ateistim. Başka bir inanca ve görüşe sahip insanla evlenmeyi nefretle karşılayan insan zırvası dinlerin kaidelerine göre eş seçecek değiliz. Sonuçta dünyada sadece iki insan vardır, iyi ve kötü insan.