bugün

/59
hatasız kul olmaz şarkısıyla beğenimi kazanmış güzel sesli sanatçı.
o gözler ,o bakışlar enerji verir .o ses alır sizi götürür nelere bilinmez.
kendini iyi pazarlayan sanatçı.
son 2 albümdür yerinde saymaya başlamıştır. bi 10 sene önceki tarkan artık yok.
(bkz: şarkıcı olan) yaşgünüymüş. iyi ki doğmuş.
http://republika.pl/blog_...25960/tr/tarkan_gay_3.jpg
http://img74.imageshack.us/img74/9214/amagoacm6.jpg
zeki müren'den sonra sanat güneşi statüsüne sahip olabilme potansiyeli en yüksek olann sanatçılardan. her müziği hakkıyla okuyor, sesi güzel, dünyada ki popülaritesi de tartışılmaz.
bazı tavırları pek hoş olmasa da sesi 1 numara olan megastarımız. gerçekten çok kaliteli şarkıları var. özellikle de 90'lı yıllarda yorumladığı şarkıları çok güzeldir. dön bebeğim, kış güneşi, vazgeçemem, gitme, selam ver ilk aklıma gelenlerden.
Orhan babanin sarkisini cok guzel seslendirmis.
yurtdışında en fazla sevilen türk ünlü. olmayadabilir zira kurtlar vadisi pusu ekibinin makedonya'da gördüğü ilgi diye bir şey var.
şarkılarındaki sözlerin %90'ı atasözlerve deyimlerden oluşuyor. kendine özgü olmasındanmı yoksa bir tesadüf mü?
görsel

Tevetoğlu tarkan.
türkiye'nin en değerli seslerinden bir tanesi.
büyük bir türk akıncısının ismidir.
başıma bişey gelmeyecekse overrated şarkıcıdır.
babamın hiç sevmediği, ama benim küçüklüğümden beri sevdiğim sanatçı.

hatta bir gün babamın yanında kendimi tutamayarak; allah bu adamı megastar olmak için yaratmış, dedim.

o an babamla göz göze geldik. bakışları çok sertti. bakışları üstümde kumandayı aldı ve kanalı değiştirdi. o bakışlar o an için beni korkuttu evet, ama fikirlerimi değiştiremedi.
kesinlike star kategorisine alınmayı hak eden sanatçıdır.
türkiye'nin dünya çapında kullanabileceği tek kişi.
güzel şarkıların adamı. o şarkıları say say bitmez..
ve sanırım hiç yaşlanmayacak dediğim götü yere yakın türk taşı.
görsel
sezgin burak'ın yaptığı karikatür çizgi romandır. kartal tibet ile hayat bulan filmleri izlemeye doyum olmaz.
ay diye şarkımı olur yapram, diye sohbet edilesi, karı kılıklı, mega starımız.
altarın oğludur.
Dudu nasil bir sarkidir diye sormak istedigim pop sarkicisi. Bu tatta, bu kivamda baska bir sarki daha olmayacaktir nokta.
Eski türklerde ilginç isimlerden biri: tombaka tarkan. Tarkanı anladık da Tombaka ne lan.
© copyright 2005 - 2026