bugün
- herkes yatsın iyi geceler7
- oğlum çok güzel lan4
- aklını yitirmek4
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- manifest grubu3
- 50 tl ile rolling yapmak6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- acıktım ben3
- cips olsa da yesek5
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- parayla dert dinlenir2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- işini kaybetmek2
- tembel ve çalışmayan insan16
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- nothing more never less2
- sözlük kızlarının kombinleri20
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet vs nervio19
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gemici düğümü2
- okulda felsefe dersinin gereksizliği tartışması2
- kadim kültürler4
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- erzurum hassiko halayı2
- deuce2
- insan olmaya ceyrek kala13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kane2
- gocusuz sözlük4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- laptop5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- aga be şarkılar5
- kafanızdaki ses4
- slavko vincic15
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
entry'ler (38)
genelde bulunmamak için ant içtiğini sanırsınız.
nötr bir kavram. ne iyi ne de kötü.
psikolojik sorunun aleni delilidir.
klasik iş mülakatı sorusudur. asla sormam bu soruyu kimseye. samimiyetsiz geldiği için.
kendi değerini, kendi elleri ile düşüren sünepedir. gerçekten itici gözüküyor, bir erkek olarak hak veriyorum bayanlara.
ancak aptal ve cahillerin karikatürize ederek, üzerine bununla yetinmeyip bununla alay ederek kendilerini daha da küçük düşürdükleri gerçekliktir.
aptal bir tanımdır ve bu başlığa baktığınızda bu tanıma uyanları çokça göreceksiniz. çünkü onlar hakaret ediyorlar, tenkidi; hak ediyorlar.
aptal bir tanımdır ve bu başlığa baktığınızda bu tanıma uyanları çokça göreceksiniz. çünkü onlar hakaret ediyorlar, tenkidi; hak ediyorlar.
sanma şahım /herkesi sen / sadıkane / yar olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyar olur
Sadıkane / belki ol / alemde bir / dildar olur
Yar olur / ağyar olur / dildar olur / serdar olur
(bkz: yavuz sultan selim)
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyar olur
Sadıkane / belki ol / alemde bir / dildar olur
Yar olur / ağyar olur / dildar olur / serdar olur
(bkz: yavuz sultan selim)
sadece duygularını dışa vuran insandır. bu kadar mercek altına alınmasındaki amaç ne ola?
seküler kesimin hiçbir zaman kabullenmediği gerçektir.
bunlar değil mi ezandan rahatsız olan, mesela sözlüklerde din hakkında hakaretvari başlıklar açan, efendimiz'e hakaret eden.
kendilerinde bu duygu yok iken ve üzerine de islam'ı anlamayamış, hiçbir zamanda anlamayacakken bu tip altı boş iddialarla gelmeleri ahmaklığın alametidir.
bunlar değil mi ezandan rahatsız olan, mesela sözlüklerde din hakkında hakaretvari başlıklar açan, efendimiz'e hakaret eden.
kendilerinde bu duygu yok iken ve üzerine de islam'ı anlamayamış, hiçbir zamanda anlamayacakken bu tip altı boş iddialarla gelmeleri ahmaklığın alametidir.
oh iyi oldu denerek tasvip edilmesinin imkanı olmayan durumdur.
ancak buradan ''yobaz'' muhalefeti çıkarmak, ancak aptalların işidir. kendisi emin mi bu konuda?
eğer ki ak partili gençler yapmış ise lanetliyorum, fakat bu geneli içine alacak şekilde yobaz yakıştırması yapma hakkını sizlere vermez, yaparsanız; aptalsınız demektir. umarım kimseyi kırmadım.
ancak buradan ''yobaz'' muhalefeti çıkarmak, ancak aptalların işidir. kendisi emin mi bu konuda?
eğer ki ak partili gençler yapmış ise lanetliyorum, fakat bu geneli içine alacak şekilde yobaz yakıştırması yapma hakkını sizlere vermez, yaparsanız; aptalsınız demektir. umarım kimseyi kırmadım.
istanbul üsküdar.
kendisine geçmiş olsun öncelikle. ancak olayı direkt bir parti ile bağdaştırmak hakkaniyetli değildir.
zaten attığı tweet'te ''sanırım ak gençlik'' diye yazmıştı. yani buradan kendinize muhalefet çıkarmanın manası yok. yeterince saçmalıyorsunuz zaten.
zaten attığı tweet'te ''sanırım ak gençlik'' diye yazmıştı. yani buradan kendinize muhalefet çıkarmanın manası yok. yeterince saçmalıyorsunuz zaten.
baştan neden bir araya geldikleri anlaşılamamış çifttir.
karşındakini iyi tanımadan, dünya görüşünü öğrenmeden direkt hayatına sokarsan olacağı budur.
karşındakini iyi tanımadan, dünya görüşünü öğrenmeden direkt hayatına sokarsan olacağı budur.
ilginç adam.
her konuda mutlaka teorileri var.
her konuda mutlaka teorileri var.
ailenizin ihtiyaçlarını karşılayarak kimseye muhtaç olmadan geçinilemez.
güçlendirdiği iddia edilir. alakası yoktur. acı, sadece süründürür. öldürse ne ala.
eski tadını kaybetmekle beraber, sosyal medyadaki eğlenceli ses videoların kaynağı olan güzel bir sitedir.
yüze indirilen sert darbe sonucu, ağız ve burunun yer değiştirmesine sebep olan, yasaklı silahlar kapsamına alınmış materyeldir.
karlı bir günün insanda uyandırdığı hislerdir.
karlı havalar huzur veriyor bana, özellikle gecenin bir yarısında, sabah olsun istemiyorum.
karlı havalar huzur veriyor bana, özellikle gecenin bir yarısında, sabah olsun istemiyorum.