bugün
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi20
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- penis deliğinden içeri giren kene9
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim11
- gocu ve ktç'yi üst üste koymak5
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız7
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir15
- avrupanın en güzel dilleri4
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması5
- üst kattaki komşunun topuk sesi4
- memurların asgari ücret alması3
- ktç nerede lan5
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- gül gibi kız olma kriterleri7
- en gey özelliğiniz8
- göt deliği yalatmak11
- 5 haziran 20262
- nervionun kedisi6
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- özgür özel'in sızmış fotoğrafı4
- yazarların on üzerinden komiklikleri2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba22
- çirkin bakınca sapık yakışıklı bakınca çapkın4
- evlilik masrafları14
- günü gününe uymamak4
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- erkeklerin giderek kadınsı olması6
- üniversite hayatı5
- yıllar sonra ulaşan arkadaş2
- john wayne gacy2
- uzak mesafe ilişkisi6
- uysaljakobenin nerede olması3
- italyanca2
- yazar alımları kapatılsın önerisi7
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u15
- ferdi zeyrek2
- sevgiliyle bir hafta geçirmek5
- mourinho'nun türkiye'yi aihm'ye şikayet etmesi6
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz10
- özkan yalım2
- en son ne yediniz9
- amedspor2
- uludağ sözlük üyelerine hanımefendilik dersi3
- mühürsüz oylar geçersiz sayılsaydı3
- sssilvermist17
- vincenzo italiano3
- ankara echoes5
- istanbulamamak2
- enayimiknatisii5
entry'ler (38)
genelde bulunmamak için ant içtiğini sanırsınız.
nötr bir kavram. ne iyi ne de kötü.
psikolojik sorunun aleni delilidir.
klasik iş mülakatı sorusudur. asla sormam bu soruyu kimseye. samimiyetsiz geldiği için.
kendi değerini, kendi elleri ile düşüren sünepedir. gerçekten itici gözüküyor, bir erkek olarak hak veriyorum bayanlara.
ancak aptal ve cahillerin karikatürize ederek, üzerine bununla yetinmeyip bununla alay ederek kendilerini daha da küçük düşürdükleri gerçekliktir.
aptal bir tanımdır ve bu başlığa baktığınızda bu tanıma uyanları çokça göreceksiniz. çünkü onlar hakaret ediyorlar, tenkidi; hak ediyorlar.
aptal bir tanımdır ve bu başlığa baktığınızda bu tanıma uyanları çokça göreceksiniz. çünkü onlar hakaret ediyorlar, tenkidi; hak ediyorlar.
sanma şahım /herkesi sen / sadıkane / yar olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyar olur
Sadıkane / belki ol / alemde bir / dildar olur
Yar olur / ağyar olur / dildar olur / serdar olur
(bkz: yavuz sultan selim)
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyar olur
Sadıkane / belki ol / alemde bir / dildar olur
Yar olur / ağyar olur / dildar olur / serdar olur
(bkz: yavuz sultan selim)
sadece duygularını dışa vuran insandır. bu kadar mercek altına alınmasındaki amaç ne ola?
seküler kesimin hiçbir zaman kabullenmediği gerçektir.
bunlar değil mi ezandan rahatsız olan, mesela sözlüklerde din hakkında hakaretvari başlıklar açan, efendimiz'e hakaret eden.
kendilerinde bu duygu yok iken ve üzerine de islam'ı anlamayamış, hiçbir zamanda anlamayacakken bu tip altı boş iddialarla gelmeleri ahmaklığın alametidir.
bunlar değil mi ezandan rahatsız olan, mesela sözlüklerde din hakkında hakaretvari başlıklar açan, efendimiz'e hakaret eden.
kendilerinde bu duygu yok iken ve üzerine de islam'ı anlamayamış, hiçbir zamanda anlamayacakken bu tip altı boş iddialarla gelmeleri ahmaklığın alametidir.
oh iyi oldu denerek tasvip edilmesinin imkanı olmayan durumdur.
ancak buradan ''yobaz'' muhalefeti çıkarmak, ancak aptalların işidir. kendisi emin mi bu konuda?
eğer ki ak partili gençler yapmış ise lanetliyorum, fakat bu geneli içine alacak şekilde yobaz yakıştırması yapma hakkını sizlere vermez, yaparsanız; aptalsınız demektir. umarım kimseyi kırmadım.
ancak buradan ''yobaz'' muhalefeti çıkarmak, ancak aptalların işidir. kendisi emin mi bu konuda?
eğer ki ak partili gençler yapmış ise lanetliyorum, fakat bu geneli içine alacak şekilde yobaz yakıştırması yapma hakkını sizlere vermez, yaparsanız; aptalsınız demektir. umarım kimseyi kırmadım.
istanbul üsküdar.
kendisine geçmiş olsun öncelikle. ancak olayı direkt bir parti ile bağdaştırmak hakkaniyetli değildir.
zaten attığı tweet'te ''sanırım ak gençlik'' diye yazmıştı. yani buradan kendinize muhalefet çıkarmanın manası yok. yeterince saçmalıyorsunuz zaten.
zaten attığı tweet'te ''sanırım ak gençlik'' diye yazmıştı. yani buradan kendinize muhalefet çıkarmanın manası yok. yeterince saçmalıyorsunuz zaten.
baştan neden bir araya geldikleri anlaşılamamış çifttir.
karşındakini iyi tanımadan, dünya görüşünü öğrenmeden direkt hayatına sokarsan olacağı budur.
karşındakini iyi tanımadan, dünya görüşünü öğrenmeden direkt hayatına sokarsan olacağı budur.
ilginç adam.
her konuda mutlaka teorileri var.
her konuda mutlaka teorileri var.
ailenizin ihtiyaçlarını karşılayarak kimseye muhtaç olmadan geçinilemez.
güçlendirdiği iddia edilir. alakası yoktur. acı, sadece süründürür. öldürse ne ala.
eski tadını kaybetmekle beraber, sosyal medyadaki eğlenceli ses videoların kaynağı olan güzel bir sitedir.
yüze indirilen sert darbe sonucu, ağız ve burunun yer değiştirmesine sebep olan, yasaklı silahlar kapsamına alınmış materyeldir.
karlı bir günün insanda uyandırdığı hislerdir.
karlı havalar huzur veriyor bana, özellikle gecenin bir yarısında, sabah olsun istemiyorum.
karlı havalar huzur veriyor bana, özellikle gecenin bir yarısında, sabah olsun istemiyorum.