bugün

8. nesilin en baba yazarlarındandır. seviyoruz.
tespitleri çok harika yerine ayarlar verebiliyor. yeni ögrendim sekizinci nesilmiş ama önceden yazar sanırım bu kadar kaliteli yazan sekizinci nesil ben görmedim.
Kenisini bir galatasaray'lı olarak keyifle takip ediyordum. Uzuldum caylak olmasına umarım en kısa zamanda doner.
en kısa zamanda sözlüğe dönmesini dilediğim iyi galatasaraylı.
gözüm üstünde olan yazardir
(#12661847) fenerbahçeli fanatikleri - bak taraftar değil, fanatik diyorum - aydınlatacak açıklamayı yapmış değerli yazar. şimdi dağılabilirsiniz.
8. nesil silik.
(bkz: binicem üstüne vurucam kırbacı)
kendisi ile ankaragücü' nü abramovich edasıyla alıp chelsea, real madrid, ac milan' ın kadroya giremeyen yıldızlarıyla şampiyonluk adayı yapmaya çalışacağımız galatasaraylı asil yazar.
(#12773826) 1v1 e beklediğim yazar. aç de odayı açayım.
(#12802118)

''dün en çok oylama yapanlar'' listesine girmesiyle övünen, aynı zamanda da benim üstün yazarlık kariyerime ve tecrübelerime laf atan, kalemimi, klavyemi kıskanan 8. nesil yazar.

bir de şuna bak derim:

görsel
görsel
mqkina nın altında ezildiğini duyunca kendisini savunmak zorunda kalmıştır:
"zıplamayı çok istedi yapacak bir şey yok."
#12853053 nolu entry'sine ithafen,

osmanlı hanedanlığından kalma benzinle çalışan modeme sahip yazar, ayrıca haxball'da benim kurduğum odadan başkasına girememesi, benimde hanedanlıktan olduğumu gösteriyor.

güzel insan, saygılar.
(#13027197) ile sesli güldüren yazar.
insan yalnızdır fakat hissettiği kadar... $u cümlemi okurken bile yalnızlık dumanı üstünden dağılıyorsa, ölümüne kankayız.
(#13087261) nickimin altında kendi kendine durduk yere sitem eden yazardır, takip ederim kendilerini bileğine guvvet gardaş.
#13120280 doğru demiş.
avrupa yakasının bir köşesinden tebrikler kendisine.
hayat çok sıkıcı off demek için ayrı ayrı hayat, çok, sıkıcı, off başlıklarına entry girmiş ve başlıkları altalta okurken önemli ve büyük anlamlar çıkarmış boş işler müdürü yazar. *

http://uludagsozluk.com/k...alt-alta-okumak/&w=bg

istediği bu mu bilmiyorum ama öyleyse eğer, elde etmiş yazardır da ayrıca.
linkine kurban yazarıdır. ben de kız olduğundan şüphelenmeye başladım. sabırsız seni çatladın 2 dk. da. *
tazmanitanınyeri
diye okuyorum lan, okuyamadım gitti şu nicki.
kendisi adına 100. entry i girene hiç bir şey vaad etmemektedir.
sonra yok efenim şokomel alacaktın niye almadın, lolipop verecektin niye vermedin gibi serzenişlere maruz kalmayalım.
bir gay olarak selam yolladığım yazardır. kızlardan vakit ayıracağını umuyorum.
takipçisi olduğum ve bayram tebriğini kabul edip kendisine iyi bayramlar dilediğim yazardır.
gönülden, iyi günde de kötü günde de silinmeyecek bir sevdayı kalbine hapsetmiş değerli galatasaraylı.
© copyright 2005 - 2026