bugün
- sözlük yazarları 15 temmuz da neredelerdi8
- dünyanın dümdüz olduğu gerçeği13
- sözlük kızlarının bilekleri neden kalın sorunsalı13
- sakıncalı bulunan kuran meallerini toplama yasası14
- burçlara inanan erkek19
- çok su içmek12
- akp'nin türkiye'ye getirdiği kast sistemi8
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler27
- en iyi nemlendirici10
- haribo12
- yavuz bingöl10
- ateistler insan değildir11
- allahı kim yarattı29
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası21
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri21
- aldatan erkek8
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları15
- karl marx ın sakalsız hali8
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz12
- green flag16
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi11
- 19 yıllık karısı erkek çıktı14
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi23
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne9
- sahibinden com ölücüsü11
- kola içmenin haram olması9
- deccal'in ortaya çıkması10
- türkiye'de eksik olan şeyler23
- siz siz olun aşık olmayın11
- denizin içerisinde cinsel ilişki18
- yumurtalı ekmek8
- istanbul'un fethi14
- suriyede konsere saldırı15
- green flag sözlük erkekleri14
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu10
- kahverengi ile mavinin uyumu9
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- red flag9
- bir kız için kendini feda etmek12
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- geceye bir şarkı bırak8
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi19
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak12
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi12
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13

entry'ler (2029)
the kite runner - uçurtma avcısı.
ayrıca izlediğim antin kuntin filmleri bu blogda topluyorum, antin kuntin film seven suser'ların işini görür belki.
http://filmtavsiyeci.blogspot.com.tr/
ayrıca izlediğim antin kuntin filmleri bu blogda topluyorum, antin kuntin film seven suser'ların işini görür belki.
http://filmtavsiyeci.blogspot.com.tr/
milli ittifak, basiretsiz parti başkanına selam olsun.
yaba gibi ayaklara sahip kızdır, sulak yerde büyümüştür, ancak tırnaklar ojeliyse gideri her daim vardır. Zamanında böyle bir kızla tanışmış olmakla beraber dükkanında terlikle dolaşırken ilk dikkat çeken yer olmuştur,(tabi bunda kırmızı ojelerinde katkısı var ancak ayak harbi büyüktü) ojelerin yakıştığını söyleyip pot kırsam da "dost başa, düşman ayağa bakar" kontrasıyla karşılaşmadım.
malum ortamlardan indirip lisans, crack gibi sorunlarla uğraşıp zar zor oynanabilecek oyuna sahip olduğum Beşiktaş ile kariyer başlatıp bir daha yüzüne bakmadığım, bakamadığım oyun. eskiden alışıp, adapte olduğum oyunlar son versiyonlarında yeniliklerle coşuyor bu iyi haber belki ama şahsen oyuna başlamaktan üşeniyorum. sanırım yenilikleri çözmek ve uyum sağlamak esas sıkıntı.
bir diğer oyun için;
(bkz: rome total war 2)
bir diğer oyun için;
(bkz: rome total war 2)
(bkz: ah ulan rıza)
alınacak muhtemel cevaplardan birini de iliştirelim tam olsun.
- tabi arkadaşların benden daha önemli cevdet.
alınacak muhtemel cevaplardan birini de iliştirelim tam olsun.
- tabi arkadaşların benden daha önemli cevdet.
cnbc-e de arada bir denk gelinen çerez niyetine izlenilen dizilerden biriydi. ancak bir süre sonra internetten mi izleyeyim? ya da cnbc-e den mi takip edeyim? ikilemine düşürür insanı, güzel dizidir efenim. Ayrıca bir tek bana mı öyle geliyor dizinin başrol oyuncusunu kim giydiriyorsa çok iyi giyiniyor. seçimler güzel.
güzel muhabbetler zamanının güzel insanı. Daha sonraları iç anadolunun şirin bir kasabasında striptiz club işine girdi, batırdı, zor kurtardık bataklıktan.En son görüldüğünde kendisini ilme irfana adamış bir neferdi. hey gidi günler, striptiz kulübüne az lap dance'cı aramadık zamanında.
Sabah ereksiyonu paralellere bağlanarak güne başlanabilir.
(bkz: ey sabah ereksiyonu)
(bkz: ey sabah ereksiyonu)
Bu konunun üzerine özellikle uyku düzeni bozulmuşsa tez yazacak kadar bu sorunla bogusmaktan mutevellit sürekli karsilastigim, insomnia isminin büyüsüne kapılıp ara ara hoşlandığım yatağın işkenceye dönüşme hali yaş ilerledikçe uykusuz kalmanın cekilmez bir hale dönüştüğü ve dayanmanin zorlasmasida aşikardır.
sokağa çıkabiliyor olması şaşırtıcıdır. çıkmaması gerekirdi halbuki.
duk erangir: men dakka dukka
bir türlü rank kapışmalarında kazanamadığım oyun. Casual'de akıyorum halbuki, oyun ile ilgili tiyolara açık olduğum blizzard'ın kart oyunu.
alamancı streamer,gamer. aksan yaparak diğer oyuncuları trollemesini yarılarak izleriz. ayrıca; (bkz: pipi)
destek verilmesi gereken eylem cevval sözlük arkadaşları göreve davet ediyoruz.
ben zaten sana hep yazdım, elle tutulur bir şey yapamadım ki, seni amerikan filmlerinde ki veletlerin hayali arkadaşlarına benzetiyorum.
dengesizliğimin sebebini sana bağlıyorum. Biri beni çocukluğuma götürmeli ya da götürmemeli mutlu anılar acı verir her daim.
Have a nice day!
dengesizliğimin sebebini sana bağlıyorum. Biri beni çocukluğuma götürmeli ya da götürmemeli mutlu anılar acı verir her daim.
Have a nice day!
eski mesajlar okunur, yıllar önce yapılan muhabbetler hatırlanır, gülünür. Boşa bekleyiştir. Zaten kaç bekleyiş boşa değildir ki?
kariyerine yurt dışında devam etmesi gereken top tepicidir. Eski günleri hatırlayan gazetelerde yer alan "Lejyonerlerimiz" başlığı altında yer alan haberleri. Emre olsun Nihat olsun Tuncay olsun onlardan gelen haberler şimdi ise sadece Arda Turan gönlümüzü kabartıyor. Bu oyuncuların çoğalması gerekiyor.
akıllara baba jo'nun fıkrasını getiren adamdır.
lukaku transferinin ajanslarda ara ara yer aldığı şu günlerde akla gelen yazardır, yeniler bilmez.