bugün
- saraca silsüpüroğlu16
- kul hakkı yer misiniz9
- cumhurbaşkanı olunca yapılacak küçük şımarıklıklar16
- ups boobss'un poposunda ki ben13
- aşık olunan kişiyi unutmak için 6 ay yeterli15
- sözlük yazarları şu an ne giyiyor soruns17
- ups boobss'un online olması15
- melek mosso11
- tarkan'ı kim dinliyor22
- iş yerinde insanı çileden çıkartan şeyler16
- kızınca verilen tepkiler14
- 27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı21
- ak partililer olmasa ülke elden gitmişti10
- çocukken sanılan şeyler14
- magicovento8
- true nickli yazar8
- mansur yavaş ve ekrem imamoğluna destek vermiyoruz16
- zebani efe'nin müslüman olması31
- true ve eloria aşkı8
- selanik te doğan türk olur mu12
- para bok huzur yok10
- anın görüntüsü8
- eloria vs iremga20
- mülteci düşmanlığının altında yatan temel neden12
- oflu kafakoparanus12
- true'ya evlenince ne takacaksınız20
- sayın kılıçdaroğlu kurultaydan güçlenerek çıkacak9
- istanbula artık arapbul denmesi gerektiği11
- kemalistleri her seçimde pert eden parti9
- 100 yıldır atatürk'e karşı zafer elde edememek33
- eloria31
- atatürkün namaz kılarken fotoğrafının olmaması16
- rakı içmekten siroz olmak11
- beşiktaş11
- günaydın deme selamünaleyküm de33
- akp nin 100 bin kişilik troll ekibi10
- türk kızlarının kibar erkeklerden hoşlanmaması10
- içtim şarabı siktim arabı12
- en havalı meslekler14
- pandemi dönemini özlemek14
- içinde şu oyuncu varsa izlemem dediğiniz ünlüler16
- true'nun yetkili olması11
- yakışıklı erkeklerin kapılmış olması8
- güne bir ayet bırak10
- otomatik vites kullanan erkek9
- 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor10
- 26 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı21
- alucra'nın türkiye en güzel ilçesi olması8
- mauro icardi11
- bir kıza ilk buluşmada söylenmeyecek sözler12

entry'ler (1279)
ilk 2011'de üye olup yazdığım sözlük
sonra okul bitti, iş güç derken giremedim
pandemi sebebiyle evden çalışıyorum bi bakayım dedim ne alemde
baya ölmüşsün beolm
ya da z kuşağı mı s.çırtmış ne olduysa gözden düşmüş
o zamanlar
ekşi
uludağ
-arada inci kapışır gerçi-
itü
falan diye gidiyordu ama
şu an revaçta olmayı geçtim ölü
sonra okul bitti, iş güç derken giremedim
pandemi sebebiyle evden çalışıyorum bi bakayım dedim ne alemde
baya ölmüşsün beolm
ya da z kuşağı mı s.çırtmış ne olduysa gözden düşmüş
o zamanlar
ekşi
uludağ
-arada inci kapışır gerçi-
itü
falan diye gidiyordu ama
şu an revaçta olmayı geçtim ölü
babanızla probleminiz varsa
anneniniz sizi zorluklarla yetiştirdiyse
ananız ağlamış sürünmüş, binlerce badire atlattıysanız
aşçı olmak için okulu falan bıraktıysanız
bu mesleğe bulaşıktan başladıysanız
3 yaşından beri yemek yapıyorsanız
tebrikler!!!!! masterchef türkiye'ye katılma hakkı kazandınız
he yemek olarak hede yatağında hödö soslu hottirik yapsanız yeter
anneniniz sizi zorluklarla yetiştirdiyse
ananız ağlamış sürünmüş, binlerce badire atlattıysanız
aşçı olmak için okulu falan bıraktıysanız
bu mesleğe bulaşıktan başladıysanız
3 yaşından beri yemek yapıyorsanız
tebrikler!!!!! masterchef türkiye'ye katılma hakkı kazandınız
he yemek olarak hede yatağında hödö soslu hottirik yapsanız yeter
sen hayırdır ya.
cem adrian ve mark eliyahu ortak yapımı, dertsiz adamın bile böğrünü sikip atacak bir şarkı
hayvan hakları savunucusu genel başkanı bile boynumda olan bir sinek ısırığını görse köklerini kurutur şerefsizlerin. mütemadiyen belediyeyi arayıp ilaçlama isteyin ancak öyle çözülür
asla karşılıksız olarak verilmeyen ve beklenmeyendir.
günümüz insanında istisnai durumlar dışında, bağlılıkla ilgisi yok. hatta ikili ilişki dışında da düşünürsek, yaptığın bi şeye karşılık olarak beklenendir.e
misal, benim teyzemin oğlu doğduktan sonra 1 yaşına gelene kadar ben de ilgilendim. uyumadı, evin içinde 4 kg bi varlıkla kollarım kopana kadar dolaştım.
banyodan kaçmasın diye maymunluk yaparak yıkadım.
altını değiştirdim, uyumasını bekledim, mamasını hazırladım. ağlamasın diye şebekleştim.
piç şimdi 4-5 yaşlarına geldi ve uzağa taşındıkları için 3 ayda bi görüyorum. pezevenk son geldiğinde kıçını dönüp yüzüme bakmadı.
ulan ben senin altını değiştirdim olm sen nasıl beni hiçe sayarsın ağzını yüzünü kırarım feryatlarıyla nerdeyse parçalayacaktım.
sözüm o ki gençler, anne babanın bizden 'otur iki kelam edelim' emeli de bunla ilgili, başka birine yan gözle bakmadığınız zaman sevgilinizden de aynını beklemeniz tam anlamıyla sadakat ile ilgili karşılıklı yazılı olmayan ama uygulamaya çalıştığımız kurallar bütünüdür.
günümüz insanında istisnai durumlar dışında, bağlılıkla ilgisi yok. hatta ikili ilişki dışında da düşünürsek, yaptığın bi şeye karşılık olarak beklenendir.e
misal, benim teyzemin oğlu doğduktan sonra 1 yaşına gelene kadar ben de ilgilendim. uyumadı, evin içinde 4 kg bi varlıkla kollarım kopana kadar dolaştım.
banyodan kaçmasın diye maymunluk yaparak yıkadım.
altını değiştirdim, uyumasını bekledim, mamasını hazırladım. ağlamasın diye şebekleştim.
piç şimdi 4-5 yaşlarına geldi ve uzağa taşındıkları için 3 ayda bi görüyorum. pezevenk son geldiğinde kıçını dönüp yüzüme bakmadı.
ulan ben senin altını değiştirdim olm sen nasıl beni hiçe sayarsın ağzını yüzünü kırarım feryatlarıyla nerdeyse parçalayacaktım.
sözüm o ki gençler, anne babanın bizden 'otur iki kelam edelim' emeli de bunla ilgili, başka birine yan gözle bakmadığınız zaman sevgilinizden de aynını beklemeniz tam anlamıyla sadakat ile ilgili karşılıklı yazılı olmayan ama uygulamaya çalıştığımız kurallar bütünüdür.
ben malumunuz kısmına takıldım. herkes mi aşina yani bu konuya, olay termodinamiğin sıfırıncı kanunu ile ilgili ve çoğunluğun malum olmadığı konulardan biridir.
sözlüğe 8 aydır sadece bi arkadaşa bakmak için girip çıkan biri olarak,'onuncu nesil'leri görmek. ne garip. oduncu nesil gibi
bi fonetiği var.
bi fonetiği var.
son albümünden olan yalnızlık şarkısına çektiği klip acaba tvde yayınlanabilir mi merak ettiğim garip fakat sarkıları her zaman dinlenen, söylenen olagandısı bir müzisyen.
edebi yönü hiç umrumda değil, tatilde okumak üzere 1-2 kitabını almışlığım var onun dışında da pek takip etmem icraatlarını ama
o adamı kanlı canlı gördüm ya anam diyeyim. adam 5 saniyede hayatımın erkeği hayalimdeki erkek modellerini parçalara ayırıp, yakıp denize attı.
zaten böyle gamzeli falan yakısıklı diyodum da canlı görmek sistemimi çökertti.
hiç tip görüntü vs. onlara takılan bi insan olmadım illa şöyle böyle olsun çekici olsun vs. kafamın uyduguna gözüme de uygun olduguna inandım ama
bundan sonraki hayatımda ona benzeyen birini bulmak zorunda kalacagım ya, ben ona yanarım.
o adamı kanlı canlı gördüm ya anam diyeyim. adam 5 saniyede hayatımın erkeği hayalimdeki erkek modellerini parçalara ayırıp, yakıp denize attı.
zaten böyle gamzeli falan yakısıklı diyodum da canlı görmek sistemimi çökertti.
hiç tip görüntü vs. onlara takılan bi insan olmadım illa şöyle böyle olsun çekici olsun vs. kafamın uyduguna gözüme de uygun olduguna inandım ama
bundan sonraki hayatımda ona benzeyen birini bulmak zorunda kalacagım ya, ben ona yanarım.
vay anasını daha bu gün gördüm ben bu nesli.
yani bi entry okuyodum güldüm kim la bu diye merak edip bi bakayım dedim. onuncu nesil yazıyodu.
en son 9lara saldırılıyodu burda onu atlatamadan on ne ara geldi.
yani bi entry okuyodum güldüm kim la bu diye merak edip bi bakayım dedim. onuncu nesil yazıyodu.
en son 9lara saldırılıyodu burda onu atlatamadan on ne ara geldi.
final dönemi yagmaz ama tatil boyunca aralıksız yagar, buz gibi havaya sebep verir. evden burnunu çıkarttırmaz oyle pis oyle ibne bi duruma sokar o şerefsizin evladı kar.
daha dün yazmıstım ve beni g.t etmek istercesine yagıp 3 tane sınavı ertelemiştir. kim bilir hangi ekstrem tarihe atıp tatili piç edecekler orası da muamma.
daha dün yazmıstım ve beni g.t etmek istercesine yagıp 3 tane sınavı ertelemiştir. kim bilir hangi ekstrem tarihe atıp tatili piç edecekler orası da muamma.
izleme geçmişi diye bi şey var hakikaten çok iyi. önceden dinleyip neydi la o şarkı neydi neydi diye dellenmeyi sonlandırmış. çok başarılı.
o kadar çok konuşuluyorki hiç bi şey olacağı yoksa da olcak olcak diye de olduracağımız manyakça hadiselerin gerçekleşmesinden korkuyorum.
bi öğle arasında karar verip sahip olduğum saç şeklidir.
farkında olmadan melis danışmend'e benzedim o ayrı.
farkında olmadan melis danışmend'e benzedim o ayrı.
olmama ince bi çizgi kalmış durumdur.
yavaş yavaş, hiç çaktırmadan girer bünyeye.
bi sabah uyanırsın amaan sabahki dersi boşver öğleden sonra giderim dersin.
yaya yaya kahvaltı edersin ve diğer dersin de kaçacağını farkedip ona da gitmezsin. tüm gün evde oturursun.
ve bu durum haftada 1den fazla gerçekleşmeye başladığında durum cidden vahim demektir.
biri beni kurtarsın, ürküyorum.
yavaş yavaş, hiç çaktırmadan girer bünyeye.
bi sabah uyanırsın amaan sabahki dersi boşver öğleden sonra giderim dersin.
yaya yaya kahvaltı edersin ve diğer dersin de kaçacağını farkedip ona da gitmezsin. tüm gün evde oturursun.
ve bu durum haftada 1den fazla gerçekleşmeye başladığında durum cidden vahim demektir.
biri beni kurtarsın, ürküyorum.
adamı rahat bırakmadılar anasını satayım. bi zombilerle savaşmış bi vampirleri avlamış. başkanlığı hangi ara vakit bulup da yapmış diye sorulmalıdır.
sabaha kadar esir eder yemin ediyorum.
http://new.weavesilk.com/?fmc8.
http://new.weavesilk.com/?fmfa
http://new.weavesilk.com/?fmc8.
http://new.weavesilk.com/?fmfa
video: cem adrian&murat yılmazyıldırım-kan revan içindeyim
yorum: Kızla aramız bozulduğunda dinliyordum, şimdi dinlemek için arayı bozuyorum efkar şart.
yorum: Kızla aramız bozulduğunda dinliyordum, şimdi dinlemek için arayı bozuyorum efkar şart.