bugün
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı9
- evlenmeyi başaramamış kadın11
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- gocu24
- karşı cinste hayran olunan özellik8
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- sevgilisine ayı diyen kız5
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- enayimiknatisii10
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı2
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- almanya 7 curaçao 12
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- biraderane2
- birader2
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- bardağı taşıran son damla7
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- elmas bey birader bay bey biraderdir3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- merih demiral3
- vincenzo montella9
- başıboş köpek sorunu4
- trump'ın netanyahu'ya tepkisi2
- kadınlar neyden hoşlanır10
- bungalov ev ücretleri3
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- kötü insanların ortak özellikleri4
- mantra grubu2
- zamanda yolculuk4
- muhammed kerem aktürkoğlu2
- avustralya9
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- en iyi antidepresan19
- ipkis2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı3
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi3
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- 14 haziran 2026 haiti iskoçya maçı2
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- türkiye12
- arda güler6
- popo düzleştirici krem2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- engerek yılanı2
amerika'da köpeklere konulan klasik isim.
ayrıca faremin markası. optiktir ve çok ucuzdur. yıllardır kullanırım ve hiçbirşey olmamıştır.
ayrıca faremin markası. optiktir ve çok ucuzdur. yıllardır kullanırım ve hiçbirşey olmamıştır.
daü de öğrencilere yapılan bir çeşit izdiham işkencesi...
En karizmatik vampirdir, Buffy the Vampire Slayer ve Angel dizilerinde oynamıştır. Geriye taranmış sarı saçları ve karizmasıyla ortalığı dağıtmıştır. Tek hatası Buffy ye aşık olmaktır
rest in peace'i söylediydi buffy'nin müzikal bölümünde.
buffy the vampire slayer ve angel dizilerinin en karizmatik, en seksi ve en komik vampiridir. vampir olmadan onceki adı ise william'dır. ingiliz aksanıyla konusması ise ortalıgı kırar doker. ne yazıkki kısa sureli ask yasadıgı ve ugruna ruhunu geri aldıgı buffy kıymetini bilememistir.
knight online adlı oyunda, assassin * * karakterine has, rakip oyuncuya en fazla hasar veren ve oyunda en korkulan vuruştur. bu vuruş ancak 55 nci seviyeye gelindiğinde kullanılabilir.
ölmüş ölmüş dirilmiş buffy ve angel karekteri. aksanıyla da gönüllerde taht kurmuştur.
tom ve jerry'de tom'un başbelası olan köpeğin adı...
ABD başkanının ölmüş köpeğinin ismi.Yerine ülkemizden bir kaç yöneticinin geçeceği düşünülmektedir.
Converselerime taktığım çivi benzeri aksesuardır.
knight online assassin karakterinin özelliğidir. yüzde 600 damage verir.
araçların girişini önlemek için yola koyulan kapanın ingilizcesi.
. (bkz: bloody william)
benim yıllardır kullandığım nick'tir.
ve bu nick'in gelme sebebi, buffy the vampire slayer dizisindeki karizma vampir spike, buffy ye aşık olmuş ve karşılık bulamamıştır, tıpkı benim gibi.
ve bu nick'in gelme sebebi, buffy the vampire slayer dizisindeki karizma vampir spike, buffy ye aşık olmuş ve karşılık bulamamıştır, tıpkı benim gibi.
karanlık toplayıcı, zarar veren, hemcinsleriyle bir araya gelince bir tür fetiş durumu yaratan, nedenini çözmediğim esrarengiz bir çekiciliğe sahip çivi benzeri aksesuvar.
sahibine sarılmayı zorlastıran, gerektiğinde el altında silah olarak bulundurması kolay olan* hoş aksesuarvari şey.
beşinci nesil bir yazar.
nedense "sayın ecayip heyvanlara benziyirsen, ameliyathane lütfeeen" demek istedim ve hatta demişim bile yauv.
(bkz: wilkommen)
(bkz: wilkommen)
dogu akdeniz universitesi tarafindan uygulanan bir ders turu adi. dunyada baska nerde var bilmiyorum ama yararinin fazla olmadigi kesindir. ders kredisizdir ve her ogrenci 4 akademik donem boyunca 4 ders olarak alir. kalinmasi durumunda donem bile uzatabilir ki bu kadar hiyari gorulmemistir. amac bir donem boyunca 4 adet konferansa gitmekdir, konferans cikisi ogrenci kartinizi makinadan gecirir ve tamamlayana kadar bu sekilde konferanslara gidersiniz.
gorunumde daha fazla konferans daha fazla bilgi gercekten iyidir fakat ogrenciler sirf spike bastirmak icin girdigi konferanslar fiyaskodur, saygi denen olay yoktur konusmaciya ve kotu bir izlenim birakmaktadir. yinede guzel dusunulmus ama turk mantigi ile bazen boka sarabilen bir olaydir.
gorunumde daha fazla konferans daha fazla bilgi gercekten iyidir fakat ogrenciler sirf spike bastirmak icin girdigi konferanslar fiyaskodur, saygi denen olay yoktur konusmaciya ve kotu bir izlenim birakmaktadir. yinede guzel dusunulmus ama turk mantigi ile bazen boka sarabilen bir olaydir.
sivri piercing levazımatı.
BTVS da James Marsters tarafından canlandırılan vampir.
Buffy o sıçan haliyle bu evladı neden beğenmez anlamadım gitti.
gerçi o da haklı angel yanında spike ın esamesi okunmaz
Buffy o sıçan haliyle bu evladı neden beğenmez anlamadım gitti.
gerçi o da haklı angel yanında spike ın esamesi okunmaz
drnirvana adlı dini belli olmayan arkadaşımızın açtığı türbanla ilgili gereksiz başlıkları ısıtıp ısıtıp sol frame'ye gönderen yazar arkadaşımız.
entry konularını ve muhabbetini kendime yakın hissettiğim sempatik bayan yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar