bugün
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse35
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat26
- sapanca daki bungalovda gizli kamera22
- küresel ıkınma19
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi18
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder47
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- anın görüntüsü16
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum15
- pilav şehriyeli mi olmalı şehriyesiz mi19
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz18
- banyoda yıkanan sözlük yazarları18
- 3 farklı erkekle duş alan kadın22
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi18
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka10
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- beraber dus almak14
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevişmek istediğiniz yazarlar11
- sevdiğim yazarlar12
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- chp ye kayyum atanması21
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları11
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler9
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10
- 2009 i20 vs 2012 getz8
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler8
- günün videosu9
- sürekli dinle uğraşmak15
- kemal sunal'ın r tayyip erdoğan'a verdiği ayar9
- kaynanasını hamile bırakan damat27
- rasim ozan kütahyalı13
- sevgilinin ilk kez görüldüğü an10
- mesut yılmaz'ın kumarhanede dayak yemesi31
- gulmekicinyaratilmis35
- füzeye benzeyen banyo kazanı8
- 16 nisan 2025 real madrid arsenal maçı10
- evinizde beyaz kedi besler misiniz10
- hangi yazarla aşk yaşamak istersiniz12
- sicarkentitreyenadam26
- fatma zehra kınık11
- eski eşle sevişmek11
- istanbul da halk otobüsleri kontak kapatıyor18
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz20

entry'ler (2532)
vera'dan sorulur.
edit: fotoğraftaki o değil.
edit: fotoğraftaki o değil.
yüzlerce mağazası olan ülke.
sdşlfk bismillah.
hakkında "ay ben de birgün oraya gitmek istiyorum, hatta oraya yerleşicem." diyenlerin toplam nüfusunun adanın kendi nüfusundan fazla olduğu atlantik ülkesi. bu entry'mdeki bilgi kısmı "atlantik" kelimesinde yatıyor.
hakkında "ay ben de birgün oraya gitmek istiyorum, hatta oraya yerleşicem." diyenlerin toplam nüfusunun adanın kendi nüfusundan fazla olduğu atlantik ülkesi. bu entry'mdeki bilgi kısmı "atlantik" kelimesinde yatıyor.
bayrağı, ingiltere bayrağı zannettiğiniz şeydir ahhahha.
bunun sarfedilmesinden bir süre sonra "biri dokuzyüzonbiri arasın!" diye bir şey duyarsanız, arada birisi ölmüş falandır. ya da o sırada yaralıysa bile, kesin ölür. kesin bak.
thug love diyaloglarında rastlanması oldukça kolay bir nida. "..ve o silahı yavaşça yere bırak." diye devam edebilir.
saçma bir hareket. "biz" butonu dururken..
bu şarkıdaki asıl vokalleri hiç öğürmeden yapabilene kızlar teklif ediyormuş. ben gay oldum ondan, yapamıyom.
#2989164 falan. yani aslında ben bu albümde, wish you were here dışındaki bütün şarkıları seviyorum sanırım. ama boğuyor ya beni bu şarkı. bence çok gereksiz. ama albümün bütününe bakarsak, ne bileyim illüstrasyonları olsun, tokalaşan adamlar ya da -özellikle- "robot hands" falan, bunları seviyorum. hatta robot hands'in çizimleri bence çok modern, çok güzeller ya. have a cigar mik-kemmel bir girişe sahip, hızlı bir ritmi ve harika sözleri var, yani benim zevkimde eet. welcome to the machine, sözlerini sevdiğim, müziğinin de kimi yerlerini sevmediğim bir şarkı sanırım. shine on you crazy diamond'sa, iki parçasıyla da bana kendini sevdirebilmiş en yavaş şarkı olabilir. lan ben "çok pis metalci" falan gibi hissediyorum kendimi böyle böyle yazınca. ahhahha.
neyse, fena bir albüm değil işte. ama birine pink floyd'u öğretecek* olsam* bu şarkıyı kullanmam. adamların daha neler neleri var holeylelel
neyse, fena bir albüm değil işte. ama birine pink floyd'u öğretecek* olsam* bu şarkıyı kullanmam. adamların daha neler neleri var holeylelel
sadece yahudilerden oluşmaz. lay lay lay.
selam canlar,
nacizane fikrim, insanların içlerindeki gizli[kimilerinde gizli değil bu] faşizm dürtüsünü ortaya çıkarmak[çıkarabilmek] için israil'i kullandıkları yönünde. elbet sadece israil de değil, bu kimi zaman birleşik devletler, kimi zaman başka bir "şey". yani söylenen laflar bana çok "uyduruk" geliyor. "fun" falan ne bileyim. ben hitler "fan"ı falan değilim. ama onu ve devletini, şu an hala hayatta ve ayakta olan çoğu ülke liderinden ve ülkeden daha kötü, acımasız, ne bileyim orospu çocuğu olarak görmüyorum. çünkü değil, yani ya da hepsi aynı derecede "x"ler.
ha ayrıca, hakkında şu ana kadar girilmiş sürüyle entry'nin sadece küçük bir kısmının kendisi hakkında "bilgi" içerdiğini görmek de beni çok üzüyor, millet non-stop sövmek istiyor tamam da, blog'lar bunlar için yaratıldı. emin olun sizin atatürk'ü ne kadar sevdiğiniz ya da hitler'den ya da yahudilerden ne kadar nefret ettiğiniz bilmek kimsenin bir-işine-yaramaz, bu şekilde bir "arka" sahibi olmak da pek onurlu bir yol değil.
öperin.
nacizane fikrim, insanların içlerindeki gizli[kimilerinde gizli değil bu] faşizm dürtüsünü ortaya çıkarmak[çıkarabilmek] için israil'i kullandıkları yönünde. elbet sadece israil de değil, bu kimi zaman birleşik devletler, kimi zaman başka bir "şey". yani söylenen laflar bana çok "uyduruk" geliyor. "fun" falan ne bileyim. ben hitler "fan"ı falan değilim. ama onu ve devletini, şu an hala hayatta ve ayakta olan çoğu ülke liderinden ve ülkeden daha kötü, acımasız, ne bileyim orospu çocuğu olarak görmüyorum. çünkü değil, yani ya da hepsi aynı derecede "x"ler.
ha ayrıca, hakkında şu ana kadar girilmiş sürüyle entry'nin sadece küçük bir kısmının kendisi hakkında "bilgi" içerdiğini görmek de beni çok üzüyor, millet non-stop sövmek istiyor tamam da, blog'lar bunlar için yaratıldı. emin olun sizin atatürk'ü ne kadar sevdiğiniz ya da hitler'den ya da yahudilerden ne kadar nefret ettiğiniz bilmek kimsenin bir-işine-yaramaz, bu şekilde bir "arka" sahibi olmak da pek onurlu bir yol değil.
öperin.
son yazar alımları sayesinde, ekşibition'ı muhtemelen tarihinin en yoğun saatlerini geçiriyor, eses'ler havada uçuşuyor resmen, müthiş bir eğlence. pide ve kedi muhabbetlerinin üzerine harika geldi vallahi. içerdeki adamınızım ben evet.
seneye benimle* izlanda'ya gitmek üzere [kermit'in çükü rengindeki mantosu ile] emin adımlar atan hatun.
lan ilk olarak seri ile ortaya çıkmış ve sonrasında harrison ford'un "solo" kariyerinde de(ehe) görülebilecek "i have a bad feeling about this" repliği, bu nacizane pek bir albenisi olmayan karakter tarafından han solo ve chewbacca ve c3po ile birlikte, millenium falcon'dan dışarda ne olup bittiğine bakmaya çıktıklarında sarf-edilmiştir. çünkü kadının bastığı zemin yumuşaktır mesela. etrafta mynock'lar vardır, dahası içinde bulundukları şey bir mağara falan değil, canlı bir çoraptır ahhahha ay ölücem.
ek: beşinci episot(ölmedim).
ek: beşinci episot(ölmedim).
yanlış bir demeç. birincisi, demetin sahibi gram türkçe bilmiyor. vurmayın bekleyin bombayı, ikincisi aslında sex pistols, rock'ın boka sarmasından sonra, yani bir nevi rock'ın boka sardığını düşündükleri için ortaya çıkıverdiler. budur.
"ilk olarak kimin 'bilinmiyorsa nasıl yazıyonuz?' diyeceğini merak ettiğim yüz" dememin ardından kimin ilk olarak "bilinmiyorsa nasıl yazıyonuz?" diyeceğini merak ettiğim yüz.