bugün
- 28 mayıs 2023 ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi9
- ölürken anlamı kalmayan şeyler12
- engin ardıç30
- ruhu iyileştiren şeyler15
- anın görüntüsü43
- siki küçük olan erkek8
- fake biker20
- gecenin şarkısı32
- normal sözlük9
- recep tayyip erdoğan18
- kemal kılıçdaroğlu34
- kitap alıntıları12
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun14
- en çok sahip olmak istediğiniz teknolojik alet21
- üsküdarda tesettürlülerin mekandan kovulması15
- ups boobs geldi küçük memeliler sözlüğü terketsin15
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor21
- yazarların kendini tanımlama şekli12
- ak partiye oy vermeyen kadınınıza kızar mısınız12
- advntst10
- ümit özdağ16
- sözlük yazarlarının mutlaka okuyun dediği 3 kitap17
- bir şarkı sözü der ki8
- üstteki yazara bir kitap bırak23
- sürekli öksürüyorum9
- kılıçdaroğlu istifa eder mi11
- sürekli kendinden bahseden insan8
- dul kadınla evlenir misiniz22
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin23
- liboş ne demek12
- bir sigara mı yaksak9
- sözlükteki kara am sahipleri tam liste15
- mavi hap vs kırmızı hap8
- gay olmakla olmamak arasında kalmak9
- unutulmayan lise anıları11
- akpliler ekonomide neye güveniyor9
- kan tutan kasap bu fotoğrafları nereden buluyor8
- true nickli yazar8
- vuruşurken kızlar da zevk alıyor mu10
- üstteki yazarın nicki hakkındaki fikrini söyle9
- sözlük kızlarının dudak fotoğrafları8
- uyumadan önce 4 tane redbull içersek ne olur10
- çamaşır makinesi takirdamasi11
- kılıçdaroğlu'nun erdoğan'a oy vermek günah demesi8
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- haç takan samsunlu kadın8
- dinler neden sonradan gelmiştir23
- süleyman soylu8
- edirne valiliğine pencereden giren suriyeli18
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri51

entry'ler (2532)
vera'dan sorulur.
edit: fotoğraftaki o değil.
edit: fotoğraftaki o değil.
yüzlerce mağazası olan ülke.
sdşlfk bismillah.
hakkında "ay ben de birgün oraya gitmek istiyorum, hatta oraya yerleşicem." diyenlerin toplam nüfusunun adanın kendi nüfusundan fazla olduğu atlantik ülkesi. bu entry'mdeki bilgi kısmı "atlantik" kelimesinde yatıyor.
hakkında "ay ben de birgün oraya gitmek istiyorum, hatta oraya yerleşicem." diyenlerin toplam nüfusunun adanın kendi nüfusundan fazla olduğu atlantik ülkesi. bu entry'mdeki bilgi kısmı "atlantik" kelimesinde yatıyor.
bayrağı, ingiltere bayrağı zannettiğiniz şeydir ahhahha.
bunun sarfedilmesinden bir süre sonra "biri dokuzyüzonbiri arasın!" diye bir şey duyarsanız, arada birisi ölmüş falandır. ya da o sırada yaralıysa bile, kesin ölür. kesin bak.
thug love diyaloglarında rastlanması oldukça kolay bir nida. "..ve o silahı yavaşça yere bırak." diye devam edebilir.
saçma bir hareket. "biz" butonu dururken..
bu şarkıdaki asıl vokalleri hiç öğürmeden yapabilene kızlar teklif ediyormuş. ben gay oldum ondan, yapamıyom.
#2989164 falan. yani aslında ben bu albümde, wish you were here dışındaki bütün şarkıları seviyorum sanırım. ama boğuyor ya beni bu şarkı. bence çok gereksiz. ama albümün bütününe bakarsak, ne bileyim illüstrasyonları olsun, tokalaşan adamlar ya da -özellikle- "robot hands" falan, bunları seviyorum. hatta robot hands'in çizimleri bence çok modern, çok güzeller ya. have a cigar mik-kemmel bir girişe sahip, hızlı bir ritmi ve harika sözleri var, yani benim zevkimde eet. welcome to the machine, sözlerini sevdiğim, müziğinin de kimi yerlerini sevmediğim bir şarkı sanırım. shine on you crazy diamond'sa, iki parçasıyla da bana kendini sevdirebilmiş en yavaş şarkı olabilir. lan ben "çok pis metalci" falan gibi hissediyorum kendimi böyle böyle yazınca. ahhahha.
neyse, fena bir albüm değil işte. ama birine pink floyd'u öğretecek* olsam* bu şarkıyı kullanmam. adamların daha neler neleri var holeylelel
neyse, fena bir albüm değil işte. ama birine pink floyd'u öğretecek* olsam* bu şarkıyı kullanmam. adamların daha neler neleri var holeylelel
sadece yahudilerden oluşmaz. lay lay lay.
selam canlar,
nacizane fikrim, insanların içlerindeki gizli[kimilerinde gizli değil bu] faşizm dürtüsünü ortaya çıkarmak[çıkarabilmek] için israil'i kullandıkları yönünde. elbet sadece israil de değil, bu kimi zaman birleşik devletler, kimi zaman başka bir "şey". yani söylenen laflar bana çok "uyduruk" geliyor. "fun" falan ne bileyim. ben hitler "fan"ı falan değilim. ama onu ve devletini, şu an hala hayatta ve ayakta olan çoğu ülke liderinden ve ülkeden daha kötü, acımasız, ne bileyim orospu çocuğu olarak görmüyorum. çünkü değil, yani ya da hepsi aynı derecede "x"ler.
ha ayrıca, hakkında şu ana kadar girilmiş sürüyle entry'nin sadece küçük bir kısmının kendisi hakkında "bilgi" içerdiğini görmek de beni çok üzüyor, millet non-stop sövmek istiyor tamam da, blog'lar bunlar için yaratıldı. emin olun sizin atatürk'ü ne kadar sevdiğiniz ya da hitler'den ya da yahudilerden ne kadar nefret ettiğiniz bilmek kimsenin bir-işine-yaramaz, bu şekilde bir "arka" sahibi olmak da pek onurlu bir yol değil.
öperin.
nacizane fikrim, insanların içlerindeki gizli[kimilerinde gizli değil bu] faşizm dürtüsünü ortaya çıkarmak[çıkarabilmek] için israil'i kullandıkları yönünde. elbet sadece israil de değil, bu kimi zaman birleşik devletler, kimi zaman başka bir "şey". yani söylenen laflar bana çok "uyduruk" geliyor. "fun" falan ne bileyim. ben hitler "fan"ı falan değilim. ama onu ve devletini, şu an hala hayatta ve ayakta olan çoğu ülke liderinden ve ülkeden daha kötü, acımasız, ne bileyim orospu çocuğu olarak görmüyorum. çünkü değil, yani ya da hepsi aynı derecede "x"ler.
ha ayrıca, hakkında şu ana kadar girilmiş sürüyle entry'nin sadece küçük bir kısmının kendisi hakkında "bilgi" içerdiğini görmek de beni çok üzüyor, millet non-stop sövmek istiyor tamam da, blog'lar bunlar için yaratıldı. emin olun sizin atatürk'ü ne kadar sevdiğiniz ya da hitler'den ya da yahudilerden ne kadar nefret ettiğiniz bilmek kimsenin bir-işine-yaramaz, bu şekilde bir "arka" sahibi olmak da pek onurlu bir yol değil.
öperin.
son yazar alımları sayesinde, ekşibition'ı muhtemelen tarihinin en yoğun saatlerini geçiriyor, eses'ler havada uçuşuyor resmen, müthiş bir eğlence. pide ve kedi muhabbetlerinin üzerine harika geldi vallahi. içerdeki adamınızım ben evet.
seneye benimle* izlanda'ya gitmek üzere [kermit'in çükü rengindeki mantosu ile] emin adımlar atan hatun.
lan ilk olarak seri ile ortaya çıkmış ve sonrasında harrison ford'un "solo" kariyerinde de(ehe) görülebilecek "i have a bad feeling about this" repliği, bu nacizane pek bir albenisi olmayan karakter tarafından han solo ve chewbacca ve c3po ile birlikte, millenium falcon'dan dışarda ne olup bittiğine bakmaya çıktıklarında sarf-edilmiştir. çünkü kadının bastığı zemin yumuşaktır mesela. etrafta mynock'lar vardır, dahası içinde bulundukları şey bir mağara falan değil, canlı bir çoraptır ahhahha ay ölücem.
ek: beşinci episot(ölmedim).
ek: beşinci episot(ölmedim).
yanlış bir demeç. birincisi, demetin sahibi gram türkçe bilmiyor. vurmayın bekleyin bombayı, ikincisi aslında sex pistols, rock'ın boka sarmasından sonra, yani bir nevi rock'ın boka sardığını düşündükleri için ortaya çıkıverdiler. budur.
"ilk olarak kimin 'bilinmiyorsa nasıl yazıyonuz?' diyeceğini merak ettiğim yüz" dememin ardından kimin ilk olarak "bilinmiyorsa nasıl yazıyonuz?" diyeceğini merak ettiğim yüz.