bugün
- şizofren denilince akla gelen ilk yazar9
- nervio19
- arkadaşlar galiba kavga var6
- sözlük kızlarının kahveleri9
- uludağ sözlük size ne kattı13
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- aykolik adamdır4
- şarapçı koala yalnız değildir8
- sözlükte yazan ünlüler3
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir6
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya2
- keşan4
- fusya semsiyeli yabanci14
- 73m512
- mel mel bey birader2
- bir kadının en zevk aldığı an5
- sarapci koala42
- mutlu ama tekerlek olsun4
- dışarıdaki insanların çok iyi olması3
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı20
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i7
- amin feryadi2
- dinen kabul edilir ağlama biçimi3
- sözlükteki mağara adamları3
- recep tayyip erdoğan8
- sorgulanmayan eğitim2
- yazın anlamının kadın ayağı olması3
- barbunya2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- kıvırcık saç8
- 2026 ekonomik krizi2
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak3
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- serhat kılıç20
- bireysel emeklilik2
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- bazılarına gereken cevabı reis'in vermesi2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- piercing takmanın zorluğu5
- çağla idi3
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- arkadaşlar görüşürüz2
- rica ediyorum kimse beni savunmasın2
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- hazret ktc2
- tik tok2
Pijamanı çekicen yanında taze koyu bir çay, güzel damardan bir müzik, önünde ay ışığı ve caddeleri anlatan lambalar.
Söylemeyi beceremediğim şebnem ferah şarkısı. Ayrıca yakın bi arkadaşım. (bkz: kahve) ile birlikte
aklımla kalbim arasındaki duvar.
ne zaman yüreğim burkulsa sigara yakar, şöyle bir süzülen dumana bakar mantığımı dinlerim.
ne zaman yüreğim burkulsa sigara yakar, şöyle bir süzülen dumana bakar mantığımı dinlerim.
Böğürtlenli keyif cigarası arada bi içince güzel oluyor.
görsel
görsel
Yaktim. icelim o zaman.
ailemin yanına döndüğümden beri muğla'da olduğu gibi rahat sigara içemiyorum, sigara içtiğimi biliyolar ama yanlarında içmeme ve sigara konusu açmama izin vermezler. zaten yanlarında istesem de saygıdan dolayı içemem gündüzleri 2-3 geceleri daha sık kullanıyorum sigarayı.
yıllardır kimin yanında içsem "içine çek içine çek" laflarından bıksam da başlayamadığım meret.
Kurtulamadığım illettir.
Esrarlı bir yanı var. izaha gelmiyor.
Yakin zamanda tekrar guncelleme yapilacak gibi. Belki zam hemen ardindan indirim ile vatandasi simartabilirler. Her ihtimale karsi stok yapin derim.
selahattin özdemir eşliğinde içip, daha yeni attım chesterfieldimi.
Uzun bir aradan sonra ufaktan yeniden başlıyorum sanırım.
Peş peşe yakildigi zaman karnı aciktiriyor.
10 gündür içmiyorum. Rahatsızlanmak işe yaradı, akciğerler ağrıyınca istesem de içemedim iyi de oldu. Bırakmaya çalışırken züpper oldu ohh.
ciğerlerin tek ilacı.
içmeyin efendim sağlıya ciddi zararları vardır.
başına bir hastalık gelmeden bırakılmayan lanet olası tütün mamülü. gerçi kanser olup bırakmayanları da gördü bu gözler. En temizi başlamamak.
devletin verdiği bedava champix ilacı ile bıraktığım illet.
5 ayı geçti bırakalı. Bugün metrodan merdivenleri koşa koşa çıktım. Mecidiyeköy metrosu ve metrobüs arasını koşa koşa gittim. Hiç bana mısın demiyor amk ciğeri artık. Ulan madem böyle acayip bir organdın niye önceden hiç belli etmedin.
Ama kederli gecelerde çook özlüyorum seni be. Keşke zarar vermesende oturup yarım paket bitirsem şu gece vakti.
Ama kederli gecelerde çook özlüyorum seni be. Keşke zarar vermesende oturup yarım paket bitirsem şu gece vakti.
Çok zorlandım başlamak için. Bir flörtün ilk dönemleri gibi. Onu kendime kabul ettiremek için savaş verdim. Tadı iğrenç kokusu berbat bir uyuşturucu türü olduğunu biliyordum. Sağlığa zararını, beni ölüme acılı bir ritüelle uğurlayacağına da inanıyorken; inatla ve zorla kendime sevdirdim sigarayı. Şimdi ise bırakamıyorum.
Sigara ile ola bağlantım aşk yada sevgi ile kurulan ilişkiye bunun için çok benzer. Yalnızlığın tatsız özgürlüğünden dolayı, sevginin bağımlı ve gergin birleşmesine bırakırsın kendini. Sigara da öyle. Onsuz bir yabancılaşma geçirme korkum; bir kadını sevme isteğimle eşdeğer.
Sigara ile ola bağlantım aşk yada sevgi ile kurulan ilişkiye bunun için çok benzer. Yalnızlığın tatsız özgürlüğünden dolayı, sevginin bağımlı ve gergin birleşmesine bırakırsın kendini. Sigara da öyle. Onsuz bir yabancılaşma geçirme korkum; bir kadını sevme isteğimle eşdeğer.
sigara içilen ortamlarda büyüyen çocuklarda üst solunum yolu enfeksiyonu, pnömoni, bronşiolit ve astım riski artar.
sigara içen kişilerde koah, kalp ve damar hastalıkları ve özellikle de akciğer kanseri riski artar.
sigara içen kişilerde koah, kalp ve damar hastalıkları ve özellikle de akciğer kanseri riski artar.
3 ay içinde toplam 5 tl lik zam olur mu amk.
yazıklar olsun.
yazıklar olsun.
Demin bırakma kararı aldığım ufak zıkkım.
Spora dönüyorum ve eskisinden çok daha hızlı tikaniyorum. Bu yuzden son paket. Bitince uzun süreliğine içmeyeceğim.
Spora dönüyorum ve eskisinden çok daha hızlı tikaniyorum. Bu yuzden son paket. Bitince uzun süreliğine içmeyeceğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar