bugün

entry'ler (16019)

annenin garip lafları

Aç olan insan herşeyi yer.

kemalist cenazesi

Ne kadar istemese de cenazesi eninde sonunda camiden kalkar. Başında 3 kez hakkını helal ediyor musunuz diye de sorar imam.

instagram daki aşırı yakışıklı doktor

Ameliyatta kan kaybından gitsem “ay instagram bildirimim gelmiş” diyerek beni masada bırakır bu.

islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi

Ben bunu araştırmıştım.
Hiç peygamber gelmeyen ve islamla hiç tanışmamış insanlar ve gayrimuslimlerin çocukları ve ruh ve akıl sağlığı yerinde olmayan insanlar arafta bekleyecekmiş. Hem cehennemdekilerin hem cennettekilerin hallerini göreceklermiş. Arafta bekledikten bir süre sonra cennete gireceklermiş. Ki cehennemdekileri gördükten sonra cennetin değerini daha iyi anlasınlar diye.

Şimdi ki nesile nasıl islamdan bahsetmeden ayakta uyutacaksın ki internet diye birşey var herkesin elinin altında. isteyen açıp araştırır öğrenir. Dolayısıyla 111 yılında Hindistan’daki adamla senin çocuğun aynı konumda değil.

işkembe çorbası

Babam yüzünden 10 yaşında başladığım çorba.
Okul çıkışlarında beni işkembe çorbası içmeye götürürdü bazen.

iş hayatında başarılı olmanın sırları

işini iyi yap yeter. Gereksiz yere patronu yağlama. O zaten işini iyi yaparsan seni fark eder.

sarık cübbe sakallı insanın verdiği rahatsızlık

Buradaki en ben okudum öyleyim böyleyim üstünüm diyen insanlardan daha hoşgörülü ve sevecenler.
Geçenlerde Fatih çarşamba da(cübbelinin mekanı)kaybolup adres sormuş bir kişi olarak söylüyorum bunları.

avukat denilince akla gelenler

Kibirli kadın avukatlar.

akp li zekası

Dün akpli düğününe gittim.
Akpli zekası=eşittir Karadenizli zekası.

sevilmek nasıl bir duygu

Gereksiz abartılıyor.

varoş kız isimleri

Hatice.

depresyon aktiviteleri

Yemek uyumak yemek uyumak yemek uyumak.

hem yatakta hem mutfakta söylenecek söz

Yine mi yaaaa!

teşvikiye

Şişli belediye başkanı iken Mustafa sarıgül Teşvikiye camiinde her cenazede en ön safta dururdu. Ekurisi orhan gencebay ile.

parayla saadet olmaz yalanı

Tanıdığım bir çok zengin bonibon gibi günde 40 tane antidepresan ve antipsikotik kullanıyor.
Hatta çocuklarına da 9 yaşından itibaren en az 3 antidepresanı dayıyorlar. Zengin çocuklarının çocukken camış gibi olmasının sebebi bu.
Ve bu insanlar canı sıkkınken prada Gucci channel kapatan tipler bu arada.

kedilerde lezbiyenlik

Böyle bir şey var mı çok merak ediyorum.

2 tane bakire dişi kedim var. Erkek yüzü görmediler. Durmadan öpüşüyorlar birbirlerinin üstüne çıkıyorlar seks hareketleri yapıyorlar.
Sırayla arkadan birbirlerine dayıyorlar.
Benim kediler lezbiyen mi olmuş ne yapmalıyım?

yatmadan önce tavana bakarak düşündüğün şey

Ben yan yatıp yanımdaki komodine bakıyorum.

azrail in görüldüğü an

Ölenlerin tavana şaşkın ve dehşet içinde gözlerle bakakalması bu yüzdendir.

insanı hayvandan aşağılık gören zihniyet

Genellikle solcu tayfadır.
Sebebi de insanlar dünyaya daha çok zarar veriyormuş. Hayvanlar insandan daha üstünmüş.

biz onlara aşağılık maymunlar olun dedik

Aşağılık maymunlar başlık altında toplanmış hemen.
Kendilerini nasıl da biliyorlar aferin.