bugün
- erkeklerin obur olduğu algısı13
- hikayeyi devam ettir28
- nickten isim tahmini yapmak60
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken5
- uysaljakoben16
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- hayattan zevk alamamak9
- pizzada ince hamur tercih eden erkek8
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- sözlüğün amına kim koydu4
- yeni parti49
- yazarların zeka seviyeleri8
- ahbap derneği ne kayyım3
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba4
- bir sözlük kızıyla seks yapmak4
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi5
- ali haydar fırat2
- nasreddinhoca7
- mehdinin almanyada olma ihtimali5
- faik öztrak6
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kuşkaş4
- kapalı maraş6
- kemalistlerin kazandığı en son seçim2
- ammına koydumun ergenleri7
- güzel kızların pizza yemesi7
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler4
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- şehit olanların cennete gitmesi2
- kuvvet formülünün analizi4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası20
- hasrettin hoca2
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- kürdanistan2
- ilah5
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- kıraça3
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- mohamed salah ghaly2
- yarrağı boka bulayıp kızartmak3
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- ölüm diyeti3
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- melkisedek2
- midyeci ahmet3
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
entry'ler (779)
Önündeki sıranın erime hızı yaş ortalaması ile ters orantılıdır.
ilk tanıdığın halini değil de ilk tanıdığında olduğunu sandığın halini özlemektir o. Birini merak etmeyi, ona ilgi duymayı özlemektir.
Ankara'da doğup büyüyen için candır. Bi kere düzenlidir, memur şehridir. Pek çok ile ulaşım kolaydır. Çoğu şehre göre yeşildir.
Ilk yillarda adam akıllı entryler giriyorduk. Uzun uzun, kaliteli, detaylı. Trollerin bile bir seviyesi, bir çizgisi vardi. Sonra sözlüğü bırakıp yıllar sonra geri dönüyorum seviye yerlerde. Zamanın mi bir getirisi yoksa biz mi yaşlı kaldık bilemedim.
Kimseyi o kadar sevmemek lazım. Sanırım biraz yaşla da ilgili bir şey. Çok sevdim, çok süründüm, sokaklarda içtim, ağladım. Resmen dibi gördüm. >30 olunca geriye bir şey kalmıyor. Gülüp geçiyorsun, bir kısmını hatirlamiyorsun bile.
Artsın elbette, işçinin hakkıdır. Yalnız asgari ücret karşısında memurun, mühendisin, doktorun maaşı erimesin. Eskiden bir mühendis maaşı 5-6 asgari ücretken, doktor maaşı 7-8 asgari ücretken şimdi 2-3 asgari ücrete bu insanlar bu işleri yapmak zorunda bırakılıyor. Bu insanlar insan hayatı ile uğraşıyor. Adı üstünde 'asgari' beceri ve donanım gerektiren işler yapmıyor. Asgari ücret artsın, paralel şekilde memur maaşları da o oranda artsın. Hatta mümkünse maas yerine alım gücü artsın.
Çok güzel olmakla birlikte her köşe başı istisnasız çiş kokan şehir. Şehir yiril yiril sidik kokuyor.
Hayat fazla ve pek çok yönden sıkıştırarak geliyorsa sık sık yalnız kalinabilen ilk ortam ve fırsatta yüksek sesle dinlemek terapi yerine geçebilir.
Ne güzel bir oyundu, ne berbat bir film olmuş. Espriler eski kalmış belki 20 sene önce komikti ama şuanda değil, zamanın gerisinde kalmış.
Konuyla ilgili son tespit: Film istanbullu gelin dizisinin çekildiği konakta çekilmiş. Konağın bahçesini sokak gibi göstermek için yeşil ekran kullanmışlar o da çok kalitesiz durmuş. Özellikle kız istemeye geldikleri sahnede çok net belli oluyor.
Keşke hiç yeniden çekilmeseydi
Konuyla ilgili son tespit: Film istanbullu gelin dizisinin çekildiği konakta çekilmiş. Konağın bahçesini sokak gibi göstermek için yeşil ekran kullanmışlar o da çok kalitesiz durmuş. Özellikle kız istemeye geldikleri sahnede çok net belli oluyor.
Keşke hiç yeniden çekilmeseydi
Nalan'ın 'Of Aman Nalan', Mustafa Sandal'ın 'musti' olduğu, Kenan Doğulu'nun boynundan güneşli kolyesini çıkarmadığı, Kerim Tekin'in Zerrin Özer ile aşk yaşadığı bakkalda açık gofret ve leblebi tozu satılan günlerdi. Güzeldi.
Yapılabilecek şahane şeylerden biri. Sana kötü geliyorsa, ruhunu çürütüyor ve enerjini emiyorsa o insanı dehlemek ilaç gibidir.
Başıma gelen en ilginç, en zor, en güzel şey. Bunu başkası yazsa eskiden gülerdim muhtemelen, "başına gelen en ilginç şey analıksa yazık dostum çünkü binlerce yıldır kadınlar bunu yaşıyor, çok da muazzam bir şey değil!" derdim ama öyle değil. Yılamazsın, yenilemezsin, yorulamazsın. Yanında hep güçlü, hep sağlam durman gereken biri oluyor hayatında. Mesela çok üzüleceğin bir şey olsa, sevdigin birini kaybetsen mesela onun yanında dövüne dövüne ağlayamazsın. Ya da biriyle tartışsan bile sesini yükseltmemelisin çünkü korkar. Hayata daha bir sıkı tutunma nedeni. Kök salmak gibi.
Sabit duran eylemsiz şeyler bile değişir. Zamanla tozlanır, yosunlanır, eskir, yaşlanır. Değişim kaçınılmazdır.
Bugün yaptırdığım aşı.
Koldan kas içine uygulanıyor. Bende inanılmaz bir kol ağrısı yaptı hem enjeksiyon sırasında hem sonrasında.
Koldan kas içine uygulanıyor. Bende inanılmaz bir kol ağrısı yaptı hem enjeksiyon sırasında hem sonrasında.
"Yorgunum" derken Müslüm Gürsel tandansı yakalayan Ikilem şarkısı.
Onca emeği 2 saatte çöp olan bakan. Pediatristtir kendisi, sabrı sempatikliği burdan gelir. Allah sabır versin.
Hatay'da doktor arkadaşımın bildirdiğine göre hastane tüm ekibi acil göreve çağırmış. Yani açıklandığı gibi şehit sayısı 9 değil ne yazık ki.
Okul yok. Yarın işe gitmeyeceksin. Henüz duşa girip çıkmışsın. Evde yalnızsın ve bütün gününü uyuyup uyanıp yemek yiyip tekrar uyuyarak geçirmeyi planlıyorsun.
Bir seyi yaptığını gördüğü halde sorması. Misal;
-Uyandın mı?
Yok uyuyorum anacım. Bu gördüğün de ben değilim bir illüzyon.
-Uyandın mı?
Yok uyuyorum anacım. Bu gördüğün de ben değilim bir illüzyon.
Aşk acısı. Gittikçe azalıyor. Sonra bir gün tam hangi gün olduğunu bilemeden sen, bir bakıyorsun artık acı çekmiyorsun. Muazzam bir şey!