bugün
- anın fotoğrafı12
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ütü6
- hırvatistan14
- kuran ı kerim meali3
- aleyna tilki3
- domdomusa ve saz ekibi2
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- yüksek sesle gülmek6
- en boktan on yıl2
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- ekonomi3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- red flag erkek listesi9
- japonya24
- menemen9
- iran2
- dr pimple popper3
- saraca bey bey birader2
- nöbet5
- kral kaybederse4
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ölüm9
- ogün samast3
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- insanlara laf anlatmak3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- velvet11
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- en uzun mesafe4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- 2 ağustos 20262
- ölümü merak etmek2
- türk müsün türkiyeli misin12
- balık etli mi kuru götlü mü5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- her gün dışardan yemek yemek3
- köfteci yusuf5
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- suri sakso 5 tl2
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- nissan navara4
- forlove196
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- yunanistan29
entry'ler (779)
Önündeki sıranın erime hızı yaş ortalaması ile ters orantılıdır.
ilk tanıdığın halini değil de ilk tanıdığında olduğunu sandığın halini özlemektir o. Birini merak etmeyi, ona ilgi duymayı özlemektir.
Ankara'da doğup büyüyen için candır. Bi kere düzenlidir, memur şehridir. Pek çok ile ulaşım kolaydır. Çoğu şehre göre yeşildir.
Ilk yillarda adam akıllı entryler giriyorduk. Uzun uzun, kaliteli, detaylı. Trollerin bile bir seviyesi, bir çizgisi vardi. Sonra sözlüğü bırakıp yıllar sonra geri dönüyorum seviye yerlerde. Zamanın mi bir getirisi yoksa biz mi yaşlı kaldık bilemedim.
Kimseyi o kadar sevmemek lazım. Sanırım biraz yaşla da ilgili bir şey. Çok sevdim, çok süründüm, sokaklarda içtim, ağladım. Resmen dibi gördüm. >30 olunca geriye bir şey kalmıyor. Gülüp geçiyorsun, bir kısmını hatirlamiyorsun bile.
Artsın elbette, işçinin hakkıdır. Yalnız asgari ücret karşısında memurun, mühendisin, doktorun maaşı erimesin. Eskiden bir mühendis maaşı 5-6 asgari ücretken, doktor maaşı 7-8 asgari ücretken şimdi 2-3 asgari ücrete bu insanlar bu işleri yapmak zorunda bırakılıyor. Bu insanlar insan hayatı ile uğraşıyor. Adı üstünde 'asgari' beceri ve donanım gerektiren işler yapmıyor. Asgari ücret artsın, paralel şekilde memur maaşları da o oranda artsın. Hatta mümkünse maas yerine alım gücü artsın.
Çok güzel olmakla birlikte her köşe başı istisnasız çiş kokan şehir. Şehir yiril yiril sidik kokuyor.
Hayat fazla ve pek çok yönden sıkıştırarak geliyorsa sık sık yalnız kalinabilen ilk ortam ve fırsatta yüksek sesle dinlemek terapi yerine geçebilir.
Ne güzel bir oyundu, ne berbat bir film olmuş. Espriler eski kalmış belki 20 sene önce komikti ama şuanda değil, zamanın gerisinde kalmış.
Konuyla ilgili son tespit: Film istanbullu gelin dizisinin çekildiği konakta çekilmiş. Konağın bahçesini sokak gibi göstermek için yeşil ekran kullanmışlar o da çok kalitesiz durmuş. Özellikle kız istemeye geldikleri sahnede çok net belli oluyor.
Keşke hiç yeniden çekilmeseydi
Konuyla ilgili son tespit: Film istanbullu gelin dizisinin çekildiği konakta çekilmiş. Konağın bahçesini sokak gibi göstermek için yeşil ekran kullanmışlar o da çok kalitesiz durmuş. Özellikle kız istemeye geldikleri sahnede çok net belli oluyor.
Keşke hiç yeniden çekilmeseydi
Nalan'ın 'Of Aman Nalan', Mustafa Sandal'ın 'musti' olduğu, Kenan Doğulu'nun boynundan güneşli kolyesini çıkarmadığı, Kerim Tekin'in Zerrin Özer ile aşk yaşadığı bakkalda açık gofret ve leblebi tozu satılan günlerdi. Güzeldi.
Yapılabilecek şahane şeylerden biri. Sana kötü geliyorsa, ruhunu çürütüyor ve enerjini emiyorsa o insanı dehlemek ilaç gibidir.
Başıma gelen en ilginç, en zor, en güzel şey. Bunu başkası yazsa eskiden gülerdim muhtemelen, "başına gelen en ilginç şey analıksa yazık dostum çünkü binlerce yıldır kadınlar bunu yaşıyor, çok da muazzam bir şey değil!" derdim ama öyle değil. Yılamazsın, yenilemezsin, yorulamazsın. Yanında hep güçlü, hep sağlam durman gereken biri oluyor hayatında. Mesela çok üzüleceğin bir şey olsa, sevdigin birini kaybetsen mesela onun yanında dövüne dövüne ağlayamazsın. Ya da biriyle tartışsan bile sesini yükseltmemelisin çünkü korkar. Hayata daha bir sıkı tutunma nedeni. Kök salmak gibi.
Sabit duran eylemsiz şeyler bile değişir. Zamanla tozlanır, yosunlanır, eskir, yaşlanır. Değişim kaçınılmazdır.
Bugün yaptırdığım aşı.
Koldan kas içine uygulanıyor. Bende inanılmaz bir kol ağrısı yaptı hem enjeksiyon sırasında hem sonrasında.
Koldan kas içine uygulanıyor. Bende inanılmaz bir kol ağrısı yaptı hem enjeksiyon sırasında hem sonrasında.
"Yorgunum" derken Müslüm Gürsel tandansı yakalayan Ikilem şarkısı.
Onca emeği 2 saatte çöp olan bakan. Pediatristtir kendisi, sabrı sempatikliği burdan gelir. Allah sabır versin.
Hatay'da doktor arkadaşımın bildirdiğine göre hastane tüm ekibi acil göreve çağırmış. Yani açıklandığı gibi şehit sayısı 9 değil ne yazık ki.
Okul yok. Yarın işe gitmeyeceksin. Henüz duşa girip çıkmışsın. Evde yalnızsın ve bütün gününü uyuyup uyanıp yemek yiyip tekrar uyuyarak geçirmeyi planlıyorsun.
Bir seyi yaptığını gördüğü halde sorması. Misal;
-Uyandın mı?
Yok uyuyorum anacım. Bu gördüğün de ben değilim bir illüzyon.
-Uyandın mı?
Yok uyuyorum anacım. Bu gördüğün de ben değilim bir illüzyon.
Aşk acısı. Gittikçe azalıyor. Sonra bir gün tam hangi gün olduğunu bilemeden sen, bir bakıyorsun artık acı çekmiyorsun. Muazzam bir şey!