bugün
- osimhensiz galatasaray5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak3
- gece gece bamya yenir mi8
- eski sevgilinin yeni sevgilisi3
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız5
- rus kadınla evlenir misiniz10
- ey insan6
- fenerbahçe biraz sert biraz katı5
- kiraz cicegi kolonyasi20
- bankaların üç ayda bir şifre yeniletmesi2
- eski sevgilinin yeni sevgilisinin eski sevgilisi2
- ruhi çenet11
- kendin gibi biriyle arkadaş olmak2
- aynada güzel görünüp fotoğrafta kötü çıkmak2
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- polis çevirmesi4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı16
- bakarız diyen erkek17
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- okan buruk9
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan3
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- galatahahahahahaha7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar7
- recep tayyip erdoğan14
- cübbeli ahmet hoca9
- gta 78
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- serhat kılıç28
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- dereden altın bulmak5
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
entry'ler (395)
Melek gibiymiş. Tek temennim o küçücük bedeninde tecavüz bulgusuna rastlanilmamasi,inşallah yapan orospu evlâdı bulunur mahkemeden önce linç edilir.
Toplamın sözlükçüler ,fetönün sınav sorularını çalmasından sonra gelmiş geçmiş en büyük rezalet https://www.ortadogugazet...-cikarildilar-h18766.html ekşi de gördüm nasıl bir insan 1 yıl emek verilen sınav süresini 30 dk erken sonlandırır gözetmen acilen bulunup ,cezasını çekmelidir.
üniversiteler bir dönem daha online olacak şeklinde bir bilgi dolanıyor, en kötü %40 yapacaklar gibi. iğrenç bir eğitim öğretim dönemi daha bizi bekliyor olabilir.
Bacıma hep derim asıl yaşlılardan kork diye yine haklı çıktım kahretsin. Allah o çocuğun ailesine sabir versin umarım unutabilir,atlatabilir.
Z kuşağı götürürseniz bir tek siz götürebilirsiniz bu iktidarı. Unutmayın unutturmayın.
Ya allah aşkına yozgata,çankırı ya,hakkariye üniversite açmanın mantığı ne? Sadece esnaf kazanıyor. Onun dışında zaten son 10 yıldır akademide liyakat yok ismini vermeyeceğim bir ünıversitede dekan öğretim gorevlileri proflar hepsi aynı sülaleden.
Anlık öğrendim arkadaşım kyk yurdunu aramış eylülde de acmayabilirlermis. Geçmiş olsun.
Duyumlarınızın kaynağı nedir ? Güvenilir mıdır?
Siyasal islamdir. O çok beğendiğiniz Ali Babacan da siyasal ıslamcidir. O kadar eğitimli olan adam siyasal islami savunmamalıdır. Tuzağa düşmeyin.
Kasık bitidir. Muhtemelen kıl alınmadığı ve bölge pis bırakıldığı için oluşmuştur.Mantar da olabilir.Ayrica bunu buraya yazacağınıza doktor arayabilirdiniz.
Alooo yetkilileeeeer. Diş hekimi yok mudur alooo imdat ya
Sararma yaparmı çıktıktan sonra?
Bilenler varsa yazabilir mı? 29 unda taktırcam.
Icilirse ne olur?
Keşke ülke içi göç yasak olsaydı da bunlar çok sevdikleri memleketlerini,anadillerini bırakıp batıya gelmeselerdi,toplum yapısını bozdu bu hirbolar. Eğitimsizler,cahiller ve kadın düşmanılar .
Kimse kusura bakmasın ama kelime anlamı "Dağlı" olan halkın ana dilde eğitim almasına karşıyım. Bu topraklarda çok eskiler ancak 1 tane bile eser bırakmayacak kadar medeniyet yoksunları. En azından türkçe öğrensinler de toplum içinde yaşamaya alışsınlar.
French buldog. Boston terrier. Ama en temizi french bulldog.
#mehmethanertutuklansin bir veteriner hekim adayı olarak, staj yaptığım kuruma bi hasta sahibi geldi 6 köpeği varmış anne baba bebekler neden vermediniz dedik iki tane sarhoş geldi sahiplenmeye ben içeri gittiğimde bi gece sende kalor bi gece bende takılırız demişler.Cinsel istismar olarak kadın bunu kibar anlattı tabi ki. Allah böylelerine dermansız dert versin.
Geeelmeeez aksine yurt dışını da açacaklar.
Bir değil
Iki değil
Üç değil
Tam 10 tane ben vergimle bu kürdolara bakmak zorunda mıyım? Böyle böyle %15 oldular. Ben iyi yasatamam diye 1 tane yapmaya korkuyorum bunlar devlet bakar diye 10 tane doğuruyor.
Iki değil
Üç değil
Tam 10 tane ben vergimle bu kürdolara bakmak zorunda mıyım? Böyle böyle %15 oldular. Ben iyi yasatamam diye 1 tane yapmaya korkuyorum bunlar devlet bakar diye 10 tane doğuruyor.