bugün
- online yazarlar neden yazmıyor11
- arkadan yanaşıp selektör yapan it11
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor11
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar4
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- sözlük yazarlarının çayları9
- arabayı yavaş süren tipler5
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite10
- parmak patates vs elma dilim patates10
- velvet56
- ilgi isteyen kız4
- psikopat erkek seven kızlar7
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- havanın buz gibi olması6
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- güvenilir yazar5
- aloo napıyon yaaa diyen taksici2
- yeni parti38
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri2
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım3
- mercimek çorbası6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip9
- yılbaşına az kalması2
- sözlük kezoları8
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- havanın kapalı olması3
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- erkeklerin biraz şey olması8
- iştahın kapanması8
- kızların hızlı araba süren erkeklerden hoşlanması2
- öbür sözlük4
- zam var diye gece benzinciye gitmek2
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- acil doktorunun anıları2
- arkadaşlar görüşürüz3
- anksiyete2
- soğan salatası7
- sözlüğü gerenler3
- katatespizartmasi18
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek4
- 35 yaş altı yazarlar2
- johannes kepler2
- yaşlandıkça güzelleşmek3
- uludağ itiraf6
- atom bombası patlamasından koşarak kaçmak2
- çin3
- meczup olmanın kötü sanılması2
entry'ler (395)
Melek gibiymiş. Tek temennim o küçücük bedeninde tecavüz bulgusuna rastlanilmamasi,inşallah yapan orospu evlâdı bulunur mahkemeden önce linç edilir.
Toplamın sözlükçüler ,fetönün sınav sorularını çalmasından sonra gelmiş geçmiş en büyük rezalet https://www.ortadogugazet...-cikarildilar-h18766.html ekşi de gördüm nasıl bir insan 1 yıl emek verilen sınav süresini 30 dk erken sonlandırır gözetmen acilen bulunup ,cezasını çekmelidir.
üniversiteler bir dönem daha online olacak şeklinde bir bilgi dolanıyor, en kötü %40 yapacaklar gibi. iğrenç bir eğitim öğretim dönemi daha bizi bekliyor olabilir.
Bacıma hep derim asıl yaşlılardan kork diye yine haklı çıktım kahretsin. Allah o çocuğun ailesine sabir versin umarım unutabilir,atlatabilir.
Z kuşağı götürürseniz bir tek siz götürebilirsiniz bu iktidarı. Unutmayın unutturmayın.
Ya allah aşkına yozgata,çankırı ya,hakkariye üniversite açmanın mantığı ne? Sadece esnaf kazanıyor. Onun dışında zaten son 10 yıldır akademide liyakat yok ismini vermeyeceğim bir ünıversitede dekan öğretim gorevlileri proflar hepsi aynı sülaleden.
Anlık öğrendim arkadaşım kyk yurdunu aramış eylülde de acmayabilirlermis. Geçmiş olsun.
Duyumlarınızın kaynağı nedir ? Güvenilir mıdır?
Siyasal islamdir. O çok beğendiğiniz Ali Babacan da siyasal ıslamcidir. O kadar eğitimli olan adam siyasal islami savunmamalıdır. Tuzağa düşmeyin.
Kasık bitidir. Muhtemelen kıl alınmadığı ve bölge pis bırakıldığı için oluşmuştur.Mantar da olabilir.Ayrica bunu buraya yazacağınıza doktor arayabilirdiniz.
Alooo yetkilileeeeer. Diş hekimi yok mudur alooo imdat ya
Sararma yaparmı çıktıktan sonra?
Bilenler varsa yazabilir mı? 29 unda taktırcam.
Icilirse ne olur?
Keşke ülke içi göç yasak olsaydı da bunlar çok sevdikleri memleketlerini,anadillerini bırakıp batıya gelmeselerdi,toplum yapısını bozdu bu hirbolar. Eğitimsizler,cahiller ve kadın düşmanılar .
Kimse kusura bakmasın ama kelime anlamı "Dağlı" olan halkın ana dilde eğitim almasına karşıyım. Bu topraklarda çok eskiler ancak 1 tane bile eser bırakmayacak kadar medeniyet yoksunları. En azından türkçe öğrensinler de toplum içinde yaşamaya alışsınlar.
French buldog. Boston terrier. Ama en temizi french bulldog.
#mehmethanertutuklansin bir veteriner hekim adayı olarak, staj yaptığım kuruma bi hasta sahibi geldi 6 köpeği varmış anne baba bebekler neden vermediniz dedik iki tane sarhoş geldi sahiplenmeye ben içeri gittiğimde bi gece sende kalor bi gece bende takılırız demişler.Cinsel istismar olarak kadın bunu kibar anlattı tabi ki. Allah böylelerine dermansız dert versin.
Geeelmeeez aksine yurt dışını da açacaklar.
Bir değil
Iki değil
Üç değil
Tam 10 tane ben vergimle bu kürdolara bakmak zorunda mıyım? Böyle böyle %15 oldular. Ben iyi yasatamam diye 1 tane yapmaya korkuyorum bunlar devlet bakar diye 10 tane doğuruyor.
Iki değil
Üç değil
Tam 10 tane ben vergimle bu kürdolara bakmak zorunda mıyım? Böyle böyle %15 oldular. Ben iyi yasatamam diye 1 tane yapmaya korkuyorum bunlar devlet bakar diye 10 tane doğuruyor.