entry'ler (2076)

gülüm diye hitap eden insan

aşkım kelimesinden daha ciddi bence. makuldür.
kadınların kadınlara söylemesi boktandır ama. zaten kadınların kadınlara aşkım demesi de iğrenç. neyse.

kazım koyuncu

sanki gurbetteyiz de memleketi özlüyoruz gibi bir his bıraktı gidişi, mekanı cennet olsun.

günaydın sözlük

gerçekten günaydınsa günaydın.

duyulmuş en güzel iltifat

sen süvari gibisin atının üstünde elin kılıcında davranmayı bekliyorsun demişti annem.
aldığım en iyi iltifat buydu. tabii o benim sinirli yapımı kastetmişti ama ben gururlandım hoşuma gitti. canım anam.

emar

manyetik rezonans kısaltması mr veya mrg olarak yazılır öncelikle, emar diye okunurken emar diye yazılamıyor.

emar istanbul’da hangi semtte olduğunu unuttuğum anadolu yakasında bir avm ismi, bomboş bir yer. burada bir yerde yemek yemiş ve zehirlenmiştim gariban olduğumu anlayıp bozuk bayat olan yemeği verdiler sanırım banajdjskd. o yüzden buraya puanım -57288392.

burak özçivit

murak mözçimet.

sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar

görsel
türkiye’de bir yer işte hatırlamıyorum her yere nah bırakırım mutlaka.

günaydın sözlük

https://music.youtube.com...o&si=tz5TzYZxF3yu-zPU

günaydın hadi işe.

düşün ki o bunu okuyor

sevgili uykum,

aramıza ne girdi de sen benden böyle uzaklaştın? ben seni çok severdim oysa, senden uzaklaşınca sana varana kadar ızdırap çekerdim. ben seni çok sevmiştim sen bana neden böyle yaptın puşt.

otobüste yanınıza şişko oturması

hacıosman metrosunda sağınıza ve solunuza şişman insanlar oturdu mu hiç sizin?

hala yorganla mı yatıyorsunuz

montumu giyip boş duvar dibine çöküp dizlerimi karnıma çekiyorum. uyursam ne ala.

lgbt onur yürüyüşü

lut kavmi.

sözlüğün yeni adı

bence sözlüğe bu isim yakışmıyor yeni bir isim bulalım. mesela yaprak kürek sözlük olsun, bu muhabbetlere anca bu gider gibi.

haletiruhiye

görsel

telegram

telefonunda bu uygulama olan kimseye güvenmeyin.

ağlatan şarkılar

https://music.youtube.com...U&si=An-JuZTFDwlbzxLj

islam dini

ahlak ve vicdan temellerini esas alan dindir. mensuplarını ciddiye almayıp direkt rabbe yöneliniz.

yakınlaşmak istediğiniz yazarlar

ben kendimle daha derine, şöyle olmadığım zamanlara inip kendimi orada bırakmka isterdim açıkçası.

pernado

tmm o zmn.df.ds.f.

pernado

krdşm şrfsz msn.d.