bugün
- kemal kılıçdaroğlu13
- kızlar penise mi paraya mı bakar sorunsalı25
- gülüm diye hitap eden insan9
- gitar çalan erkekten hoşlanan kız9
- iran şırıngayla kan çeker15
- kimseye güvenmemek10
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün32
- en korkulan ölüm şekli14
- ışık20
- geceye güzel bir kız bırak8
- allah çin düşmanlarını helak ediyor8
- israil17
- anın görüntüsü13
- yazarların karısının fotoğrafları11
- bik bik sözlüğün en basit yazarıdır11
- yön duygusuna sahip olmamak16
- kızların açık giyinmesinin amacı29
- güneş18
- 0 0 7 sözlüğün en büyük değeridir23
- saraca'nın sözlüğe dönüşü13
- hesabı nasıl sileceğiz12
- ateizmin artmasına engel olamayan dinci8
- almanya13
- sevişmek mi zor sevmek mi8
- eğer ben varsam tanrı da vardır18
- araba14
- abd13
- amerika birleşik devletleri13
- türkiye24
- islam12
- cami8
- avrupa14
- namaz kılmakta zorlanmak9
- true ile barışmak için muzlu pudingini uzatmak18
- müslümanlar nasıl galip gelecek28
- atatürk olmasaydı adınız michael ve george olurdu19
- donald trump16
- çiçek31
- aydın'da intihar eden genç anne21
- akplilerin radar yalanı11
- bahar candan ile dilan polat'ın helva videosu11
- cuckold13
- iran13
- fatih altaylı14
- ağaç8
- bokun içinde yüzerim ama chp den vazgeçmem8
- iran ile israil arasında ateşkes imzalanması18
- kimsenin inanmayacağı birşey söyle14
- allah55
- barbar kral'ın pasif olması10

entry'ler (2076)
aşkım kelimesinden daha ciddi bence. makuldür.
kadınların kadınlara söylemesi boktandır ama. zaten kadınların kadınlara aşkım demesi de iğrenç. neyse.
kadınların kadınlara söylemesi boktandır ama. zaten kadınların kadınlara aşkım demesi de iğrenç. neyse.
sanki gurbetteyiz de memleketi özlüyoruz gibi bir his bıraktı gidişi, mekanı cennet olsun.
gerçekten günaydınsa günaydın.
sen süvari gibisin atının üstünde elin kılıcında davranmayı bekliyorsun demişti annem.
aldığım en iyi iltifat buydu. tabii o benim sinirli yapımı kastetmişti ama ben gururlandım hoşuma gitti. canım anam.
aldığım en iyi iltifat buydu. tabii o benim sinirli yapımı kastetmişti ama ben gururlandım hoşuma gitti. canım anam.
manyetik rezonans kısaltması mr veya mrg olarak yazılır öncelikle, emar diye okunurken emar diye yazılamıyor.
emar istanbul’da hangi semtte olduğunu unuttuğum anadolu yakasında bir avm ismi, bomboş bir yer. burada bir yerde yemek yemiş ve zehirlenmiştim gariban olduğumu anlayıp bozuk bayat olan yemeği verdiler sanırım banajdjskd. o yüzden buraya puanım -57288392.
emar istanbul’da hangi semtte olduğunu unuttuğum anadolu yakasında bir avm ismi, bomboş bir yer. burada bir yerde yemek yemiş ve zehirlenmiştim gariban olduğumu anlayıp bozuk bayat olan yemeği verdiler sanırım banajdjskd. o yüzden buraya puanım -57288392.
murak mözçimet.
görsel
türkiye’de bir yer işte hatırlamıyorum her yere nah bırakırım mutlaka.
türkiye’de bir yer işte hatırlamıyorum her yere nah bırakırım mutlaka.
sevgili uykum,
aramıza ne girdi de sen benden böyle uzaklaştın? ben seni çok severdim oysa, senden uzaklaşınca sana varana kadar ızdırap çekerdim. ben seni çok sevmiştim sen bana neden böyle yaptın puşt.
aramıza ne girdi de sen benden böyle uzaklaştın? ben seni çok severdim oysa, senden uzaklaşınca sana varana kadar ızdırap çekerdim. ben seni çok sevmiştim sen bana neden böyle yaptın puşt.
hacıosman metrosunda sağınıza ve solunuza şişman insanlar oturdu mu hiç sizin?
montumu giyip boş duvar dibine çöküp dizlerimi karnıma çekiyorum. uyursam ne ala.
lut kavmi.
bence sözlüğe bu isim yakışmıyor yeni bir isim bulalım. mesela yaprak kürek sözlük olsun, bu muhabbetlere anca bu gider gibi.
telefonunda bu uygulama olan kimseye güvenmeyin.
ahlak ve vicdan temellerini esas alan dindir. mensuplarını ciddiye almayıp direkt rabbe yöneliniz.
ben kendimle daha derine, şöyle olmadığım zamanlara inip kendimi orada bırakmka isterdim açıkçası.
tmm o zmn.df.ds.f.
krdşm şrfsz msn.d.