bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı37
- enayimiknatisii36
- insan olmaya ceyrek kala26
- fusya semsiyeli yabanci8
- kerem aktürkoğlu7
- ismail kartal8
- yarın kpssye girecek yazarlar5
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- milan skriniar5
- seri eksici6
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- ragnarın memeleri5
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği3
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- hangi renksiniz17
- gecenin şarkısı14
- mutlu ama tekerlek olsun4
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- evde ölü bulunmak4
- beşiktaş8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- serhat kılıç11
- yapay gerizekalılık2
- romelu lukaku3
- ederson santana de moraes2
- dansöz izleme keyfi2
- kulağa kulaklık başlığı kaçması3
- ismet kalk çay koy kanka2
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- tunus bayrağı2
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- s'i l v'e r m'i s t30
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması2
- erdem özveren2
- sözlükteki futbol başlıkları3
- aziz yıldırım4
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması2
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- kırbaç isteyen var mı3
- nervio10
- karmanın sikinde olmaması2
- sözlükteki şer çetesi12
- sigara intihardır3
- orkun kökçü4
- geceye bir söz bırak3
- sözlük kadınlarına hak vermek2
entry'ler (937)
evden çalışanların korkulu rüyası.
Öyle yatağa yayyyıla yayııılaaa çalışıp akşamına ayağa kalkamamaktır.
Öyle yatağa yayyyıla yayııılaaa çalışıp akşamına ayağa kalkamamaktır.
anaların gözü yaşlı bakıcılarına ne kadar zam verecekler bekliyorlar.
annelik kelimelerle anlatılacak bir his değilmiş. yaşanılınca şaşkınlık ve hayranlıkla hissedilecek bir şeymiş.
kızım, canım kızım.
kızım, canım kızım.
bir anda oluşan şeydir. bu zamana kadar neden olmamışım diye düşünüyorum. herkese tavsiye ederim.
eski sevgilinin abisi ile öpüşmek. bunu yapanları duyuyorum hayretler içindeyim. lol
"Everyone has their own Robin - the person that you loved very much, but you cannot be with. And whoever you'll meet, whatever you'll do, nothing will be like it would be with Robin." dır.
Doğum günüm olmaması sebebiyle her dört yılın üçünde onursal doğum günüm olur kendisi.
(bkz: 29 şubat doğumlular)
(bkz: 29 şubat doğumlular)
Yaklaşık 7 aydır yaşadığım şehir. istanbul'dan gelmiş biri olarak sürekli istanbul ile kafamda entegre etmeye çalışmalarım devam ediyor.
Nedenini bilememekle birlikte bana huzur veriyor. Cinnah'da yürümek, Tunalı'da eğlenmek, Seğmenlerde üşüyerek bira içmek offf Ankara romaniği oldum resmen
Nedenini bilememekle birlikte bana huzur veriyor. Cinnah'da yürümek, Tunalı'da eğlenmek, Seğmenlerde üşüyerek bira içmek offf Ankara romaniği oldum resmen
Bir erkek olarak düşündüğüm de özelliklerin en başında güvenilir olması yani güvenebilmem gelirdi en başında. Ama pardon ya bu erkekler için de böyle.
Bir erkek olarak düşündüğüm de özelliklerin en başında güvenilir olması yani güvenebilmem gelirdi en başında. Ama pardon ya bu erkekler için de böyle.
underground tarzına ait isminin hakkını veren gerçekten mini bir techno club'dır. en çok içip kafan bir miktar güzel olduktan sonra striptiz direğinin olduğu odada saçma sapan hareketler yaparak arkadaşlar ile gülerek yerlere yatmak keyif vermektedir.
2020 Mart ayında son kez gittiğim şuan gitmeyi deliler gibi özlediğim Taksim'de bulunan eğlence mekanı. istanbul'daki diğer eğlence mekanlarından ayıran en önemli özelliği bence mekanın tarihi bir bina olması ve iç tasarımı.
Kapıdaki sırayı bile özledim. Lanet olsun pandemi.
Kapıdaki sırayı bile özledim. Lanet olsun pandemi.
Gain'de 15-20 dk'lık bölümlerle yayınlanan mini dizidir. Böyle kısa ve komik dizilere olan hasretimi bir nebzede olsa karşılamıştır.
8/10.
8/10.
bence burada asıl sorulması gereken soru evlenilir mi olması gerekir? nitekim problem bu.
https://www.youtube.com/w...&ab_channel=MuzikPlay
Geride kaldılar
Geride kaldı o günler
Sen varken taptığım kasvetli şehirler.
Geride kaldılar
Geride kaldı o günler
Sen varken taptığım kasvetli şehirler.
altın satmaya kalktığım zaman mutlaka altın düşer sevgili sözlükçü arkadaşlarım. bu böyledir. 1 sene altın alırım tam satacağım zaman yüzde otuz değer kaybeder ve ben satarım.
Coin olanının yakın zamanda tavan yapmasını beklediğimdir.