bugün
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var6
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor6
- filenin sultanları yarı finalde7
- devlet bahçeli8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi10
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu6
- uçan adam sabri'ye ne oldu5
- kolları façalı bir kıza aşık olmak4
- habire1221
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- ellerim bos gonlum hos31
- hep kaybeden tarafı savunmak2
- bir bela geliyor8
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı6
- sevgiliye yara izlerinin hikayesini anlatmak2
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi5
- sarapci koala'nın radikalkemalist'e aktroll demesi3
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- arif kocabıyık16
- halkın umudu kılıçdaroğlu3
- kedilerin ruh hastası olması4
- ebgh'nin sözlüğün en orijinal yazarı olması3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- sarapci koala64
- lahmacun9
- youtube daki bot trafiğini kim yönetiyor2
- petek dinçöz2
- trakyalı yazarlar6
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası27
- kaan sezyum7
- boşnak olmak ister miydiniz5
- ay diyen erkek9
- basmane tren garı7
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak4
- zeynep sude oktay2
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- silvermist9
- endonezyalı kızlar2
- mazota zam geldi3
- müdavimi olunan bir barın ölmesi2
- turiste dondurmayı 7 sterline satan esnaf2
- kamos3
- ismet gürbüz9
- tuzlu kahve dizisi10
- duran adama ne oldu2
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- seri eksiciyi tenhada yakalamak5
Evde soyle bir sey buldum. Asla icemem ama sanki insanlar ustunde yazanlarin ne oldugunu biliyor.
görsel
görsel
HAYATTA SiNiRiMi ALAN TEK ŞEY ..
akciğer ve gırtlak kanserlerinin %90' kalp krizlerinin %40 ı sigara ile ilişkiliymiş. Hala içelim.
birgünlük dünya içmeyelimde ne yapalım.
Vur dumana gel imana.
Zamanında sürekli Yeşilay kolu olur ve sigaranın zararları ile ilgili şeyler yapardım ama gel gör ki şimdi günde bir paketi aşmamaya uğraşıyorum.
2016 yılında devletin 32 milyar tl vergi geliri elde ettiği ürün.
ciğerleri kendine getiren efsane icat. içiniz.
sigaraya verdiğim paraya değil, üzerinden aldıkları vergiye üzülüyorum.
insanın boğazını kurum bağlamış soba borusu kıvamına getirebilen ama buna rağmen hala kendini içtiren pezevenk.
sigarayı icad eden arkadaşım, iki elim yakanda olacak haberin olsun. çok sürmez, yakında yanındayım.
sigarayı icad eden arkadaşım, iki elim yakanda olacak haberin olsun. çok sürmez, yakında yanındayım.
şuan deli gibi yakmak istiyorum fakat döt aydır kullanmıyorum. son bir saattir kendimle tartışıyorum abim yan odada uyuyo ve eminim montun cebinde sigara...
bir nebi uzun vadede intihar şekli. hem cebe hem sağlığa zararlı.
hayatı zindan eden meret.
Bu boku bırakmak istiyorsanız evde bir tane bile kalmadığına emin olun.
Bir ay sonra yakabiliyorsunuz.
Bir ay sonra yakabiliyorsunuz.
Hastalıkların başlıca nedenidir.
hem günlük 12-14 lirayı boşa harcayan hem de sağlığa zarar veren bok.
içindeki bir maddeye aşırı duyarlı olduğum zehir. yanımda biri içsin 5 saat ciğerim yanar. sigara içenler az empati yapsa keşke de şu otobüs duraklarında öksürmekten bir hal olmasak.
adrenal medullada stimülasyon yapar. plazma katekolamin düzeyi artar ve taşikardi olur. kan basıncı ve kalp debisi artar. gastrointestinal sistemde gangliyon stimülasyonu sonucu tonus, peristaltik hareket ve asit salgısı artar. tromboksan A2 düzeyini arttırır ve trombüs oluşumu kolaylaşır. lipoliz oluşturup, kronik kullananlarda HDL'yi düşürüp LDL'yi arttırır. iştahı azaltır ve bulantı - kusma yapar. sinir ucunda opoid peptid salınımını arttırdığı için analjezik etki oluşturur. kognitif fonksiyonları stimule eder. keyif vericidir ama toksit dozlarda stimulasyona bağlı konvülsiyon oluşturur. nöromusküler kavşakta önce stimulasyon, yüksek dozda felç oluşturur. vazopressin, ACTH salınımını arttırır. kortizol, dopamin, beta-endorfin ve insülin düzeylerini yükseltir. LH ve prolaktin salınımını inhibe eder.
bağımlılığında; nikotin bandı, bupripon, vareklin, rimonobant gibi ilaçlar kullanılır. en ucuzu legal olarak 7.5 teledir ve bu yazıyı yazdırırken bile içtirir.
bağımlılığında; nikotin bandı, bupripon, vareklin, rimonobant gibi ilaçlar kullanılır. en ucuzu legal olarak 7.5 teledir ve bu yazıyı yazdırırken bile içtirir.
Sizin sağlamlığınıza ziyan vurur.
bağımlılık, yemek yemek gibi, su içmek gibi adeta hatta bağımlısı için bunlardan daha önemlisi..
cebindeki son 10 lirayı yemek yemek yerine sigaraya yatıran, zararını bildiği halde kendini bundan alamayan bir guru var, istediğiniz kadar maddi veyahut sağlık açısından zararını yazın içenlerde bunları bilip içiyor, bu şekilde engel olamazsınız.
cebindeki son 10 lirayı yemek yemek yerine sigaraya yatıran, zararını bildiği halde kendini bundan alamayan bir guru var, istediğiniz kadar maddi veyahut sağlık açısından zararını yazın içenlerde bunları bilip içiyor, bu şekilde engel olamazsınız.
3 yıl önce bıraktığım hadisedir. Bıraktığımın ilk 3 günü çok zor geçmişti. 4'üncü gün nasıl zor ise 3 yıl sonra da o kadar zor geliyor. Hala 1 tane yakabilme ihtimalim beni korkutur.
içilmemesi gereken zehir.
iyidir sigara.
Neredeyse iki sene oldu bırakalı ama arada tek tük içiyorum keyfine.
eninde sonunda öleceğini bilerekten içer insan.
edit: içmem ve içtirmem. şaka lan şaka çokta sikimde. istediğinizi için.
edit: içmem ve içtirmem. şaka lan şaka çokta sikimde. istediğinizi için.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar