bugün

nesildaş yazar. Hoş gelmiş.
Hem telefondan hem internetten aynı anda sözlüğe girmeye çalışan 7. nesil yazar.
ben de seni sevdim dediğim yazar.
stan'in kardeşidir.
tipik bir türk dizi manyağı.
(#10209818) sesli güldüm lan.
(#10209818) öhh dedim lan.
(bkz: atakan kurt/#10212773)
zekası ile hayran bırakan.
quaresma ile türkçe konuşan yazarımız başlığını açıp kaçan da muhtemelen bu arkadaş.
yemin ediyorum helal olsun.
entrylerini okuyunca kafamda türk malı dizisindeki gülşişe nin canlandığı yazar. ses ve konuşma dahil.
(#10228575) "olacak" yerine "olucak" yazan yazardır.

klavyede "a" ve "u" harflerinin yakın yerlerde bulunmadığını da varsaydığımızda, yazarın yiyeceği kırk fırın ekmek olduğu göze çarpar.

not: biliyorum, o entry editlenecek. ama benim verdiğim eksi sonsuza kadar seninle kalacak.
(#10421244) sözlüğü daha çok oku dediğim yazar. o amk kelimesinin başlığı var. ben kullandım aha toplumun içine sıçtım allah ta beni kahretmesin.

(bkz: amk)
lise ikinci sınıf öğrencisidir. bunu duydugumda hem yarıldım hem sözlük ne halde lan dedim
(bkz: çoluk çocuk doldu buralar)
#10209818 Öldüm gülmekten.
(bkz: #10653297)

süper zeka.
osmanli doneminde kiz cocuklarinin utanc kaynagi oldugunu sanan yazar.
osmanli donemini islamiyet oncesi arap donemiyle karistiracak kadar derin tarih bilgisi var.

edit: hata ile olmus.
saat dörtte hey arnold izlerken yalnız olmadığımı hatırlatıp beni mutlu eden yazardır.
faşist, cahil, muhtemelen kendisini bilgili sanıyor.
sohbeti tatlı,eğlenmesini bilen çok hoşuma giden bir yazardır.
en sevdiğim south park karakterinin ablası.
5 günlük kafa izninin 6. gününde dönen yazar. hoş gelmişim.

kaliteli sözlük yazarı.
--spoiler--
katılıyorum çünkü atatürk hakkında güzel bir entry yazınca eksi almak istemiyorum
--spoiler--

savunduğun değerleri herkes savunursa o değer anlamını yitirir her şey zıddıyla beraberdir. sen atatürk hakkında güzel bir şey söylediğinde bırak eksi versinler.

bir insanın yüzüne gülüp arkandan konuşmasını istemezsin değil mi?
şu entrysiyle beni benden almıştır. * (#14533457)
(#17545298)

sayesinde akşam glee'nin yeni bölümünü bulduğum yazar. saygılar, sevgiler. takipçisiyim, artıcısıyım bundan sonra.
işte south park seven bir sözlük yazarı daha. güzelcene yazsın buralarda.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026