bugün
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği17
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi19
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- tulumba tatlısı8
- arkadaşlar bir şey soracağım6
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam13
- deniz göktaş25
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi5
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar5
- insanlığın yüzkarası4
- ellerim bos gonlum hos6
- 0 0 720
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- ingiliz köpeği çeşitleri3
- hardcore ne demek sorunsalı4
- sözlükte flörtleşmek22
- uzay neyin içerisinde genişliyor7
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- arkadaşlar nasıl olmuş4
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- erkekleri taciz eden kadın9
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler7
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- sizce ben güzel miyim7
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği5
- fetö 1 milyon dolar verse vatanı satar mıydınız3
- cem yılmaz3
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek10
- koyu mavi oje2
- unutulmayacak film sahneleri2
- kemal kılıçdaroğlu13
- 3000 yıldır kitap okuyoruz3
- mevlana3
- true nickli yazar4
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum6
- tai lung25
- nemin en çok olduğu il3
- tai lung ile revani yemek5
- en son gelen mesaj3
- suca suruklenen cocuk6
- egemen bağış2
- zalican3
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz3
- pandela44
- iplenmeyen yazarlar3
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız2
- sözlüğün gerizekalı kaynaması3
- fenerbahçe2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro3
40 bin entry girdiği için uludağ sözlüğün kendisine plaket hediye etmesini isteyen yazar.
Kediler evet.
primat cinsleri üzerine yaptığı çalışmalar mental retardasyon müzdaribi şempanzelerce "zırlama" olarak algılanan yazar.
Aşağılayan olacak o. Ayrıca ben aşağılamıyorum. Rakım seviyelerinizi tespit ediyorum. Siz buna bozuluyorsunuz.
ilk hayaller biter midir nedir çoluk çocuk trollerle muhattap olma abi sana yakışmıyor siktiri çek geç.
Ben süper zekalı değilim. Sen biraz şeysin. o seviyeden bakınca öyle geliyor.
bu sefer ankarayı es geçtiğimiz ancak bir sonrakine özür kabul etmeyip çay ısmarlayacağım yazar kardeşimiz.
pavyonda çay içen ilk insan olarak ankara tarihine sokacağım kendisini.
pavyonda çay içen ilk insan olarak ankara tarihine sokacağım kendisini.
Yolu düşen herkesin yoluna paspas oluruz.
Dede ben eğitim vermeye çalışıyorum sadece. Elin gavuru Bir şempanzeye 200 küsur kelime öğretiyor. Biz de en azından insan taklidi yapmasını öğretirsek ne mutlu bize.
Ellerinden öperim.
Ellerinden öperim.
böbürlenmiyorum kanka anlamıyorsun sen. sen oradan bakınca ben böyle görünüyorum. sonuçta muz soymak dışında sözlük hesabı açıp açık eksileyebilen bir canlısın.
mevzu bu şekil.
mevzu bu şekil.
magnum çubuklarıyla maserati kazanan ama vergisini ödeyemediği için arabayı teslim alamayan yazar!
Magnum çubuğundan bana at çıktı. Ötv KDV ödemeden aldım.
her gördüğümde serdar a.s olarak okuyup , mübarekt bir zat sandığım yazar.
Sözlükten kısmet bulduğum taktirde istemeye geleceğinin sözünü aldığım sözlük büyüğümüz.
Almadan dönmeyiz evelallah diyor. *
Almadan dönmeyiz evelallah diyor. *
Sözlüğün maymun eğitmeni galiba, ipini koparan adama çatıyor, *
Her gözlük seçimimizde danıştığımız kardeşimiz. Severiz.
serdarsl06 (2)
beşiktaş (3)
beşiktaş (3)
Hep bir komiklik yapma çabası içinde olan yazar.
Hangi başlığa tıklasam 2. Entryde büyük ihtimal bu ağabeyimiz var. Sayın abi sana birisi acı gerçeği söylemeliydi, sakın bana kızma ama 100 tane giriden ancak 2 tane girin güldürüyor. Onlar da çok neşeli zamanıma denk geldiği için.
Az ve öz yazmanda fayda görüyorum. Artık yavaş yavaş gençlere yol açalım, yaş kemale eriyor. çakallıarın maskarası olma sen saygıdeğer bir şahsiyetsin.
Saygılar sayın abim.
Hangi başlığa tıklasam 2. Entryde büyük ihtimal bu ağabeyimiz var. Sayın abi sana birisi acı gerçeği söylemeliydi, sakın bana kızma ama 100 tane giriden ancak 2 tane girin güldürüyor. Onlar da çok neşeli zamanıma denk geldiği için.
Az ve öz yazmanda fayda görüyorum. Artık yavaş yavaş gençlere yol açalım, yaş kemale eriyor. çakallıarın maskarası olma sen saygıdeğer bir şahsiyetsin.
Saygılar sayın abim.
100 taneden bir ya da 2 tanesine gülmeniz normal sevgili kardeşim. çakalların maskarası olma kısmına gelince. arkasından 40 tane it havlamayan kurt, kurt değildir.
sözlüğü bırakırsam ya senarist ya yazar ya da yönetmen olmuşum demektir. dua edin de olayım amk. ben de size bayılmıyorum ama bir şekilde yazmam gerek.
edit: ayrıca bilmukabele. saygı bizden. eyvallah...
sözlüğü bırakırsam ya senarist ya yazar ya da yönetmen olmuşum demektir. dua edin de olayım amk. ben de size bayılmıyorum ama bir şekilde yazmam gerek.
edit: ayrıca bilmukabele. saygı bizden. eyvallah...
Yazarı tanımam etmem , savunma çabam da yok. Isteyen istediğini, istediği kadar yazar , tabi ki birilerine hakaret etmeden. Şimdi dert bu mu yani.
bir yazara neden sözlükte yazıyorsun yazmayı birak demek manıksızdır bana sorsalar cevap bulamam içimde bir yazma isteği bağımlılığı var durduramadığım o isteği burada atıyorum burada yazmayınca eksik hissediyorum sözlük yazarlığı her ne kadar istemesem de hayatımın bir parçası olmuş.
onun dışında serdarsl06 devdiğimiz saygı duyduğumuz bir abimiz.
onun dışında serdarsl06 devdiğimiz saygı duyduğumuz bir abimiz.
Sonunda n yokmuş. Benim başlıklarım hep n ile açıldı. Arslan değilmiş yani, ben sırf kendisine güvendiğim için Serdar Arslan gözlük a.ş'nin hisselerinin %49'unu almıştım. Resmen manipülasyon bu.
her entry'sine yarılarak güldüğüm bir yazar. bu adam taş devri'nde yaşasaydı ateşi bu adam bulurdu.
bakkal
serdarsl06 (9)
bakkal
serdarsl06 (9)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar