bugün
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması9
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor5
- akepede kliklerin savaşı11
- 0 0 719
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- erdoğan olmasa türkiye bölünür3
- israil10
- para parayı çeker mi5
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- iran abd doha görüşmesi3
- ahmet burak erdoğan5
- türkiye13
- chp grup toplantısı2
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- ali naci küçük2
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- aşure vs waffle3
- türkiye büyüyor3
- dostluk2
- arkadaş2
- 30 haziran4
- bik bik'in aşuresi6
- türkler2
- swinger2
- özgürlük ve disiplin paradoksu4
- tek başına uzun yol gitmek7
- rüyalar gerçek olsaydı2
- bugün ne yaptınız5
- ona bir cümle bırak8
- türklerin pis olması6
- düşünmek hakkında düşünmek5
- evli kadınla beraber olmak4
- ankara3
- gocu4
- neden sevgilim yok6
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- türklerin aptal olduğu gerçeği2
- eşini hiç aldatmamış mal erkek2
- aşure vs baklava vs kazandibi vs sütlaç3
- yazarların özlü sözleri11
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi5
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin3
- garsona kötü davranmak3
- futbol33
- rüyana gelmesi3
- paraguay'ın almanya'yı penaltılarla elemesi4
- günlerin artık kısalıyor olması6
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
4 gözlü keltoş.
bir adet sözlük seksisi.
hatırladığım kadarıyla iyi adamdı ama sonradan delirdi. böyleydi sanırsam hikayesi. neyse s2mde değil xd.
bu güne Kadar çok yazar tanıdım zaman zaman kendi çizgilerini kişiliklerini bozdular değiştiler. ama bu yazar hep aynı çizgide aynı kalitede kendini bozmuyor helal olsun.
(#43148692)
Yahu serdar abi gelmişsin 40 yaşına hâlâ ergen ergen Twitter dilini konuşuyorsun. Senin yaşındakiler vesikalık fotoğrafını Facebook'a koyup akranlarıyla orda çanak okey oynuyor bil istedim. Yeni nesil yaşlılar niye böyle?
Sizin teknoloji anlayışınız arama gelince yeşile, kapatmak için de kırmızıya basmaktan öteye gitmemeliydi... Ah, zamane yaşlıları.
Yahu serdar abi gelmişsin 40 yaşına hâlâ ergen ergen Twitter dilini konuşuyorsun. Senin yaşındakiler vesikalık fotoğrafını Facebook'a koyup akranlarıyla orda çanak okey oynuyor bil istedim. Yeni nesil yaşlılar niye böyle?
Sizin teknoloji anlayışınız arama gelince yeşile, kapatmak için de kırmızıya basmaktan öteye gitmemeliydi... Ah, zamane yaşlıları.
üstüne gitmeyin depresyondadır.
Kaliteden uzak yazıyor.
Arkadaşlar lütfen...
Her zaman söylüyorum. Çoğu yazdığım entry komik olsun diye yazdığım içi boş gül-geç şeyler.
Yalnız bakıyorum da benim özellikle düşünüp, tasarlayıp, uğraşıp, mesai harcadığım "komik olma" hadisesi bir çoğunuzun günlük yaşam rutini. Ve ne yazık ki farkında bile Değilsiniz.
O yüzden gülüp geçin. Twitter kullanmıyorum. Rıfat ılgaz'dan sevgiler...
Her zaman söylüyorum. Çoğu yazdığım entry komik olsun diye yazdığım içi boş gül-geç şeyler.
Yalnız bakıyorum da benim özellikle düşünüp, tasarlayıp, uğraşıp, mesai harcadığım "komik olma" hadisesi bir çoğunuzun günlük yaşam rutini. Ve ne yazık ki farkında bile Değilsiniz.
O yüzden gülüp geçin. Twitter kullanmıyorum. Rıfat ılgaz'dan sevgiler...
Tv8 kanalında acun ılıcalı'nın survivor yarışmasını izleyen zat.
Acıyorum şu evlenip çocuk çocuğa karışarak en zevkli sosyal aktivitesi tv programı izlemek olan aslan gibi delikanlılara.
Acıyorum şu evlenip çocuk çocuğa karışarak en zevkli sosyal aktivitesi tv programı izlemek olan aslan gibi delikanlılara.
En zevkli aktivitem survivor izlemek değil, kızıma plaj topunun havasını indirip korsan şapkası yapmak. Yatarken de kitap okuyorum.
Bayılıyorum böyle okuduğu 2 satırdan karakter tahlili yapan aslan gibi delikanlılara...
Bayılıyorum böyle okuduğu 2 satırdan karakter tahlili yapan aslan gibi delikanlılara...
(#43196499).
sabah sabah avatarı tebessüm ettiren.
Sahura kalkmayarak hayal kırıklığı yaratan yazar. Ne oldu reis nerdesin? Evet.
Kalktım da telefon şarjdaydı. Kusura kalmayın. Yarın inşallah telafi ederiz.
ben size kalkmıştır serdar abim dedim inanmadınız boşuna adamın günahını aldık.
Sahur tayfasından.
sevdiğimiz bir abimiz. seviliyorsun ağabi
Beşiktaşlıdır.
Fazla söze gerek yok.
Fazla söze gerek yok.
ramazanda bir hurmayla oruç tutacağım diye diretince şehit olan esnaf yazar. rip.
Geçen gün sözlük çok bozdu yaaağğğ ühühüh diye ağlayıp izin almıştı, dün baktım patır patır yazıyor. 3-5 günlük izinle sözlük düzelmiş sanırım.
Ya da gideceğini söylerken "gitme dur ne olursun" gibi tepkiler göreceğini sandı zaar. Abiye 3 kilo ilgi verin!
Ya da gideceğini söylerken "gitme dur ne olursun" gibi tepkiler göreceğini sandı zaar. Abiye 3 kilo ilgi verin!
Şu yukarıdaki okuduğunu anlama yetisini tırşıkla birlikte yudmuş abla bana ilgiden bahsetmesin lütfen.
Sabah akşam millete salça olup laf yetiştiren master keleş seni.
Sabah akşam millete salça olup laf yetiştiren master keleş seni.
Ankaralı bir yazar.
Oruçluyuz çekirdekte çıtlayamıyoruz ama siz devam edin. Evet.
Oruçluyuz çekirdekte çıtlayamıyoruz ama siz devam edin. Evet.
kafa izninden dönen yazar tekrar hoş geldin abi özledik.
Benim ilgi görmeye ve ilgi çekmeye ihtiyacım yok şekerim. Şayet ilgi görmek istersem bunu daha zekice gerçekleştirebilirim. Seviliyorum diye gördüğüm ilgi ve alaka beni bağlamaz, benim ucuz numaralarım sonucunda elde ettiğim sevgi değil bunlar.
Sen ise basit numaralarla ilgi görmeyi ummaya devam edeceksin.
Sen ise basit numaralarla ilgi görmeyi ummaya devam edeceksin.
Gündemdeki Haberler