bugün
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler19
- yumurtalı ekmek8
- en iyi nemlendirici9
- allahı kim yarattı28
- istanbul'un fethi14
- burçlara inanan erkek9
- 19 yıllık karısı erkek çıktı12
- suriyede konsere saldırı15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi21
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi10
- green flag sözlük erkekleri14
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu10
- uludağ sözlük dini hikayeler10
- kahverengi ile mavinin uyumu9
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları13
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- red flag9
- bir kız için kendini feda etmek12
- türk soyu ve arap soyu birdir15
- green flag15
- kola içmenin haram olması8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri18
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- deccal'in ortaya çıkması8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası13
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne8
- geceye bir şarkı bırak8
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi19
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi13
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci13
- twerk yapan erkek8
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi10
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- siz siz olun aşık olmayın8
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- ateistler insan değildir15
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- yazın ferahlatan içecekler13
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8

entry'ler (8396)
Ruhsuz, suratsız, kemiksiz yüzlü kadın.
Hayattaki bütün şansının o an kullanıldığının şeysi.
Geçen yazık adamın biri kibar kibar yol istedi, karşılıklı göz kırpmalar el sallamalar, öpücükler eşliğinde önüme geçmesine izin verdim. Kalbim huzurla dolmuştu, iyilik yaptığım için.
Neyse sonra tali yoldan çıkan kamyonet bi çaktı buna, püü araba takla attı. Yol verdiğim adam oracıkta vefat etti. Şimdi helvasını yiyorum ağlayarak.
Yaaa böyle işte, her iyiliğin bir mükafatı vardır. Hayatta kalmak gibi... Ömer Baba....
Geçen yazık adamın biri kibar kibar yol istedi, karşılıklı göz kırpmalar el sallamalar, öpücükler eşliğinde önüme geçmesine izin verdim. Kalbim huzurla dolmuştu, iyilik yaptığım için.
Neyse sonra tali yoldan çıkan kamyonet bi çaktı buna, püü araba takla attı. Yol verdiğim adam oracıkta vefat etti. Şimdi helvasını yiyorum ağlayarak.
Yaaa böyle işte, her iyiliğin bir mükafatı vardır. Hayatta kalmak gibi... Ömer Baba....
Şampiyonlar ligi maçlarını izlemek için link arayıp duran kişi olmaktır. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Kahvede Hüseyin abi'nin, Şehmuz dayı'nın; bu çay soğuk lan, yenisini getir it, azarlamalarından sonra yeniden özgüven kazanmak için yapılan aktivite.
Bizim maaledeki kahvede haftalık 125 liraya çalışıyorum. aylığımı biriktirip lüks bı mekana gittim. Papyonlu, traşlı garson risotto getirdi. Bunu bı azarladım, itin götüne soktum;
Ben; gel lan buraya.
Garson; buyrun beyfendi
B; olm bu risotto çok lapa. Git yenisini getir.
G; tabi efendim.
B; tırnaklarını uzat.
G; buyrun efendim.
B; bu ne lan. iğrençsin ibne. Kes bunları.
G; tabi efendim.
Fln filan. Ohhh be kendime geldim. Hayat çok güzel.
Bizim maaledeki kahvede haftalık 125 liraya çalışıyorum. aylığımı biriktirip lüks bı mekana gittim. Papyonlu, traşlı garson risotto getirdi. Bunu bı azarladım, itin götüne soktum;
Ben; gel lan buraya.
Garson; buyrun beyfendi
B; olm bu risotto çok lapa. Git yenisini getir.
G; tabi efendim.
B; tırnaklarını uzat.
G; buyrun efendim.
B; bu ne lan. iğrençsin ibne. Kes bunları.
G; tabi efendim.
Fln filan. Ohhh be kendime geldim. Hayat çok güzel.
Hayatın ne kadar da sürprizlere kapalı bir drama olduğunun şeysi.
Bu yıl atkı, bere ve it gibi titreyerek kutlanan eksik bayram. Bırrrrrrr.
ilk kez popo görüp, detaylı inceleme sonucunda elde edilen deneysel bulgu.
cinsel başka bi organ sanıyordum ama lakin bildiğin bacağın üst kısmıymış. Boş yere milletin karısını kızına bakıyorduk. Değmezmiş.
cinsel başka bi organ sanıyordum ama lakin bildiğin bacağın üst kısmıymış. Boş yere milletin karısını kızına bakıyorduk. Değmezmiş.
Hayatta başka beklentisi kalmadığı için kendini nefese veren bayan türü. Yazık ya.
Daha çok versin ay pardon sevsin diye alınan riskli kararın elde patlaması olayı.
Geçenlerde düşündüğüm kızıl afeti devran'ın sadece haftada bir verdiğinden ötürü, dizilerdeki gibi plazadaki şirketime genel müdür yaptım. Yaptıktan sonra daha düzenli bir cinsel hayatım oldu amma;
Koskoca şirket şu an batma aşamasında. Şirkete uğramak yerine gün boyu AVM'de takılıyor. Makineler bozulmuş, petrol gemileri Somali'de unutulmuş fln.
kalbini kırmadan nasıl görevden alabilirim? lütfen yardım edin. Bı daha vermezse yani sevmezse diye çok korkuyorum.
Geçenlerde düşündüğüm kızıl afeti devran'ın sadece haftada bir verdiğinden ötürü, dizilerdeki gibi plazadaki şirketime genel müdür yaptım. Yaptıktan sonra daha düzenli bir cinsel hayatım oldu amma;
Koskoca şirket şu an batma aşamasında. Şirkete uğramak yerine gün boyu AVM'de takılıyor. Makineler bozulmuş, petrol gemileri Somali'de unutulmuş fln.
kalbini kırmadan nasıl görevden alabilirim? lütfen yardım edin. Bı daha vermezse yani sevmezse diye çok korkuyorum.
Bil geyts'in vakfı, salgından önce de Afrika'daki çocuklara çeşitli hastalıklara karşı aşılama yapıyordu.
Milyonlarca yurttaşı üzüntüye boğan acı olay.
Önce damat Ali, şimdi de rıza baba. Pınar buna dayanamaz. Allah sabır versin güzel kız.
Önce damat Ali, şimdi de rıza baba. Pınar buna dayanamaz. Allah sabır versin güzel kız.
Eğer kömürlüyse evler süper ısınıyordu. Doğalgazlı merkezi sistem saçma ama kömürlü kaldıysa onlar mantıklı.
Portakalın, domatesin az ilerde ne kadara olduğunu merak etmeyen, Gerçek bir enayidir.
Bunlarla katiyen evlenilmez. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Bunlarla katiyen evlenilmez. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Hmm yerim.
Bölgesel güç olup n'apcan, önemli olan refah seviyesini arttırmak. Bunun düşünülmesi lazım.
Keşke isviçre gibi olsak; kimse bizi siklemese ama süper yaşasak.
Keşke isviçre gibi olsak; kimse bizi siklemese ama süper yaşasak.
33 yılda istanbul dışına hiç çıkmayan padişahın; la fotocu, memleket nasıl bı yer, evler nasıl, orda ağaçlar ne renk, git bi foto çek de gel, diyerek merakını gidermek için yollamış. Yazık adam istanbul'un ötesinden bihaber.
Bu kadar zam mı olur vicdansız, utanmaz, reziller.
Kadere, yalnızlığa isyan etme yöntemi.
Allah, kuluyla sidik mi yatıştıracak. Hesabı varsa anında kessin. Allah'ı sinsi bi tilki gibi göstermek çok komik. He pusuya yatıp hesap yapacak.