bugün
- cansever8
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- gocu'nun solak olması4
- çirkef galatasaray2
- kupa kızı ve sinek valesi2
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- domdomusa3
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- galatasaray11
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- yorgun mermi19
- g o k u2
- dünyanın tersine dönmesi5
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- dinozor döner3
- favori diziniz2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- ben geldim laleler3
- futbol7
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- sol elle osbir çekmek2
- tavuk sevmemek5
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- etek giyen erkek10
- para5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- hangi manifest kızısın4
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- sürekli dizi6
- gıyasettin nerede sorusu3
- oğlum o senin yengen yengen2
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- superman ile venom birleşse3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- 8 ağustos 2026 galatasaray villarreal maçı2
- yeni zelanda ya gitmek5
- fairuz3
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- gece gece arayan dolandırıcı3
- bikbik hanfendi3
- hepinizin agzina biber surcem6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- devalüasyon yakın mı9
- laptop4
- güzel kadın3
Arabada çocuk var diye bombayı patlatmayan kraldır. Bar tuvaletinde kız kardeşini yakalayıp yanındakini atarak, götüne parmak atılması hoşunamı gidiyor, diye sahip çıkmıştır. Kız, Tony montananın arkadaşı ile düzüşmüştür sonrada.
Bir al pacino klasiği..
Saddam hüseyin'in para aklamak için kurduğu uluslararası şirketin ismi filmin başrolü Montana’ya ithafen Montana Management olmuştur.
görsel
görsel
Salak erkek filmlerinin başında gelen yapımdır.köylü hırsının ne gibi sonuçlar doğuracağını izleyip ibret alabilirsiniz.filmle ilgili güzel olan tek şey soundtrack'i.
Paul Engemann – Push It To The Limit
https://www.youtube.com/watch?v=rOYuTOZ6Q0o
Paul Engemann – Push It To The Limit
https://www.youtube.com/watch?v=rOYuTOZ6Q0o
çok çok harika güzel bir filmdir günümüzdeki çoğu filme göre milyon kat daha iyidir ayrıca filmdeki tony montana karakteriyle grand theft auto vice city deki tommy vercetti karakterleri epeyce birbirlerine benzemektedirler.
insan hırsına yenik düşerse ne hale gelir belgeseli gibi olan kült bir filmdir. Gta Vice City oyunu bu filmden bir çok öge barındırır.
Hadi kötü adama iyi geceler dileyin..
Hadi kötü adama iyi geceler dileyin..
kültleşmiş bir gangster filmi. film şahane, al pacino mükemmel oynamış ama şaşırdığım nokta karakterin ikonikleşmesi. bir çok gangster filminde film kültleşirken burada ünlenen karakter sanki. beyler tarafından bu kadar ikon belirlenmesini de anlayamadım. tony montana'nın, taşradan istanbula gelip kendilerince çeteleşen, dışarıdan hor görünülen-ki sebep geldikleri yer değil tavırları aynı montana gibi- birinden tek farkı zenginleşmesi. salt kötü, cahil bir karakter. merak ediyorum,beylerin tony montana'yı bu kadar ikonlaştırma sebepleri ne? filmse okay, karakterse ilginç.
hatta bana şeyi anımsattı, sinemada çalışırken adana sıfır bir'in filmi çıkmıştı. gelen kitle cahilliğinden, demodeliğine tamamen tony montana cosplaydi.
hatta bana şeyi anımsattı, sinemada çalışırken adana sıfır bir'in filmi çıkmıştı. gelen kitle cahilliğinden, demodeliğine tamamen tony montana cosplaydi.
Tabikide gta vice city.
kadınların efendi erkek yerine piç erkekleri tercih etmesi konusunda referans filmlerdendir. al pacino'yu bu kadar odun başka bir filmde göremezsiniz.
basketbol oynarken arkadaşımın topa vurmak yerine yüzüme vurması sonucu lakabım oldu. Al Pacino gibi bir oyuncuya benzetilmek de onurdur. tek benzetilen şey de yüzümdeki 5 dakikaya geçecek olan yara olsa da mutluyum. tatar ramazana benzetilmekten iyidir. bu arada izlediğim mafya filmleri arasında en iyisi olduğunu söyleyebilirim. türk sinemasında recep ivedik, cumali ceber gibi filmler ve en kötüsü de dandik cinli filmler olduğundan scarface gibi filmlerin köpeğiyim. bırakın türk sinemasını yabancı sinemaları koruyalım, destekleyelim.
28 ekim 2007 den beridir yazmayan, sözlüğün ilk kadrosundan bir efsane.
Affedersiniz ama hakikaten de yarak gibi filmdir.
görsel
Uyuya kalmalık bir film bakıyordum scarface i açtım ama 2 saattir izliyorum. Yine sardı, sarıyo.
Uyuya kalmalık bir film bakıyordum scarface i açtım ama 2 saattir izliyorum. Yine sardı, sarıyo.
olm scarface'te uyuya kalınır mı ? biz ayık kalmak için izliyoruz:)
al pacino reyizin klasiklerinden biridir.
örnek aldığım adam.
Ama olamıyorum. olmadı. olmuyor olmuyor. bu ülke de zor.
Ama olamıyorum. olmadı. olmuyor olmuyor. bu ülke de zor.
(img:#2275305)
Yıllar sonra..
Michelle Pfeiffer & Al Pacino..
Yıllar sonra..
Michelle Pfeiffer & Al Pacino..
the world is yours. güzel film izlenir .
bom ve de boş film. ambiyans ve karakterler taşıyo filmi. konusu filan çöp oğlu çöp ve de saçmalıktan ibaret okk.
Bir anda güç sahibi olmanın çok tehlikeli ihtiraslara neden olabileceğini gösteren al pacino filmi.
Adam en yakın arkadaşını öldürmüştü be, var mı ötesi? Many ile taa fakirlik, garibanlık günlerinden beri kader ortağıydı. Nedeni de, many’nin tony’nin kızkardeşiyle evlenmesiydi. Adam delikanlı gibi çıkmış evlenmiş amk, niye öldürürsün ki?
Adam en yakın arkadaşını öldürmüştü be, var mı ötesi? Many ile taa fakirlik, garibanlık günlerinden beri kader ortağıydı. Nedeni de, many’nin tony’nin kızkardeşiyle evlenmesiydi. Adam delikanlı gibi çıkmış evlenmiş amk, niye öldürürsün ki?
orda montana evlendiklerini bilmiyordu. kapıyı açtıklarında kız kardeşi şaşırmış bi şekilde gülerken, merdivenlerden yarıçıplak inen many ise gevrek gevrek sırıtıyordu. montana nerden bilsin evlendiklerini? yattılar seviştiler sandı. many gevrek gevrek güleceğine "tony dostum, biz evlendik" deseydi bunlar olmazdı. yine de montana hızlı davrandı vurmakta, orası ayrı.
kült film:
-the eyes chico. they never lie.
-gozler chico. gozler asla yalan soylemez-
-the eyes chico. they never lie.
-gozler chico. gozler asla yalan soylemez-
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar