bugün

entry'ler (4955)

konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir

anelka!nın elle gol atması ile şampiyon olan bir takımın forvetinin sözlerini aynı kefeye koyan denyoların anlayamacağı söz.

aylık kazancı 100 bin tl altı olan insan

aylık kazancı 100 üstü olan bir insanın burada yazabileceğini sanan denyoları gösteren insandır.

kadınların boşanmış erkeklerden hoşlanması

öyle birşey yok çocuklar, 4 sene boşanmış bir abiniz olarak yazıyorum. defolu mal olarak görüyorlar bizi.

s.ktiredin hayatınızı yaşayın.

kadın yazarla mesajlaşmak

nasıl oluyor bilmiyorum ama bir şekilde siz suçlu çıkıyorsunuz beyler, yapmayın.

eskorta gidebilmek için çeyrek altın bozdurmak

reisiniz doları yukarı vurdukça hanımın bilezikleri de bozduracaksınız ama du bakalım...

umarım enselenirsiniz.

yaşımdan yaşımı çıkarınca 0 ben kaç yaşındayım

x yaşındasın genç adam. x dediğinde herhangi bir durumda herhangi bi sayı olabilir.

şimdi 5 desem; ''hayıy 6,5 yaşındayım ben bikere tımam mı?'' diyeceğin için sayı tahmini yapmıyorum.

40 cm yağsız kola sahip olmak

yumruğu profesyonel bi güreşçiye kaptırmadığınız sürece birilerinin pekmezini akıtırsınız doğru. diğer türlü selanızı okurlar.

üsteki yazarın yaşını tahmin et

thisisred;

cem karaca dinliyorsa 30 üstüdür diye tahmin ediyorum.

telefonu şarja taktım arkadaşlar

bende az önce yüzümü yıkadım mesela, madem gereksiz bilgi verip sözlüğü s.kiyoruz, bende katılayım istedim.

7 haziran 2023

vay amk tüm dünyayı aydınlattı adam.
bazen bu mu yoksa mezura denen dingil mi daha mal çözemiyorum.

beşiktaş

şampiyonlar liginde aldığı en farklı mağlubiyet nedense taraftarını değil de başkalarını geren takım, gidip gelip hatırlatma ihtiyacı görüyorlar falan.

liverpool'u kupadan siktirettikten sonra kapandı o defter genco, ayrıca yine bu kulübün taraftarından sıkışınca ''bizim uefa kupamız var'' diyen galatasaraylı gibi ''bizde şampiyonlar liginde puan ve galibiyet rekoru kırdık'' lafınıda duyamazsınız.

derdimizin başarı beya başarısızlık değil renkler olduğunu hala anlamadı o soğan cücüğünden hallice beyniniz...

eşinden çok sözlük kızlarıyla ilgilenen erkekler

arkadaş yaptığın işi ne diye başkaları üzerinden sözlüğe ifşa ediyorsun ki? git hanımı boşa, ne bok yersen ye.

kimin kimi s.ktiği bizi zerre ilgilendirmiyor, sende kafaya takma manyak olursun...

şaka maka daha bu saatte 5 öğünü yemek

çenenin yayına bi baktır istersen, ha mideyide yıkattır, canlı rakun mu yuttun amk bu saatte 5. öğün ne demek...

orgeneralin karşısında sesli osurmak

(bkz: serin hikaye)

baya serin...

elissa ile kadıköy barlar sokağında içip konuşmak

herif zamanında benim nickimi kullanarak beni tartışmaya çekiyordu şimdi millete yürüyor. eskiameskibiri yüz vermedi değil mi ebbır?

bomboş adamsın olm sen...

bir sözlük kızıyla çok fena seks yapma isteği

şu aralar bende de olan istek. o kendini biliyor.

cihangir de bir kafede oturup yazıp kahve içmek

aynı mezuza denen dingilin boş başlıklarının farkedilmesi gibi, senin meriç başlıklarını da seni görmeden tespit edebiliyorum la ebbır.

aynı tornadan mı çıktınız amk...

otele çağırdığı hayat kadını karısı çıktı

adamda ''ne tutumlu kadın ben iş seyehatindeyken benden ne para ne pul istiyor, ne kalender insan'' diye düşünüyor, meğer ablam ekmeğini taştan çıkarıyormuş.

adamın parasını geri istemesi tamamen doğal, zaten ücretsiz s.kebiliyor.

portekiz de haftalık çalışma gününün 4 olması

Böyle bişey türkiyede denense o 100 pilot şirketten birisinde çalışan birisi olacağım için dener size de bilgilendirme entryi girerim.

bizde bazı departmanlarda 2 gün uzaktan 2 gün ofisten çalışma düzenine geçildi mesela, gerçi ben o klasmanda değilim o ayrı.

evlenince her gün 4 defa sevişeceğim diyen erkek

bir ayda 4 sefer sevişebilirse başarı sayması gereken erkektir.