bugün

entry'ler (6050)

8 aylık olmak

prematüre olmaktır.

sözlükte aşık olduğum biri var

hep bunu yapmak istemişimdir;

(bkz: o kendini biliyor)

o bende de vardı, büyüyünce geçti. oluyor öyle arada...

aslan burcu olmayan insan

kutlu insandır. olmaz olsun öyle burç. ''aslan burcu kapatılsın'' diye sağda solda söyledikleri de rivayet edilir.

yatakta ceset gibi yatan kadına yapılacaklar

mumyalamak.

kucakta yatağa kadın taşırken üst limitiniz kaç kg

konuyla alakası yok ve cevap niteliğinde de değil ama aklıma nedense '' dede bi siktirgit allah aşkına'' sözünü getiren soru.

niye böyle oldu ki?

mobbing ile nasıl başedilir

mobbingle başedilmez değildir, ama bunu size uygulayan kişilerin üstlerini kafalamanız ve kendi değerinizi onların üstünden anlatmanız gerekir. iş dünyasında kendi yaptığı işi saydırmak geçerli değildir, bir başkası sizin için '' .... o konuda çok iyidir, benim güvenim tam'' veya muadili sözler söyletebilmek daha önemlidir. Bu sayede mobing uygulayanı da ezer geçersiniz. tabii bu dediğim kuyunuzu kazmak isteyen kıskanç iş arkadaşlarınızın olduğu yerlerde pek olmaz. benim çalıştığım yer gibi üst düzey bir şirkette yapılabilir.

mühendis erkeklerin çekici olması

evrenin işleyişini anlıyor olabilmeleri bir nedeni olabilir.

evlenince karımız seks istemezse

Elinizden bişey gelmez. Kıvama getirmesini bilmiyorsanız onun canının çekmesini beklersiniz. 3 ayda bir kere falan olur o da...

back to the future

hayatımın en önemli olaylarından birisini refere eden film olur kendileri.

arkadaşlar beni özlediniz mi

cevabı; ''birader bi s.ktirgit ya'' olan soru.

arkadaşlar kurabiye yiyorum

(bkz: bundan bize ne olması)

sevişirken tutukla beni diyen kadın

ekşide polis koca arayan trollü akıllara getirir.

domdom germany

ebbır denyosu gelmesinde kim gelirse gelsin.

true gocu aktroll sözlük

aydınoğlu denen hıyar olmadığı için çekilir düzeydedir.

clauida ve pernado aşkı

Ablamızın haftanın her günü için ayrı sevgili yapma projesinin bir ayağıdır.

uludağ sözlük erkekler yaz kampı

eğitim çavuşu olarak beni de yazın. sabahın kör karanlığında içtima alırım ama ona göre.

01 temmuz 2025 kuşumun kalkmaması

annene göster oğlum, neden bize anlatıyorsun? dememe neden olan olay.

sudekiray true ya karşı

Düşüyor mu böyle?

sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri

Ablamız foto koymak isteyip erkeklere de laf çakmayı ihmal etmemiş. Yine de güzelliğinden sebep ses etmiyoruz.

Bende krem renk kargo pantolon ve siyah tişört şeklinde olan kombindir. Tişört çizgiroman thor baskılı, elinde mjöllnir falan var.

2 ile bölünmeyen tek sayılar

Kendi nickaltında bu kadar şov yapan bir bu birde ebbır gördüm şimdiye kadar. Sonları aynı olmasın diyorum. 2 bilemedin 3 entry yazarsın tamam, tuvalette sıçarken aklına geleni yazmak neyin nesi amk?!?