bugün
- cayır cayır yanan kız11
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- dul kalmak4
- yazın terli memeleri öpmek3
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek3
- iki parmakla sümkürme3
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- m r e r e c t o5
- en klas salgı2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak2
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- asidik bir cehennem3
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- güzel bir kadını terk etmek2
- park sorunu6
- muşlettin amca2
- satranç haram yasaklansın16
- başbirader2
- kemal kılıçdaroğlu21
- gir içime hünharca12
- tampon takan erkek2
- onlyfans4
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- arkadaşlar bakar mısınız9
- türkiye18
- saraca2
- cahil halk bilimi2
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- crocs terlik almanın mantıklı açıklaması2
- timsah2
- müzik haramdır5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- rahmi koç'a kızıp 16 bin liralık kartı iptal etmek2
- faik öztrak5
- true yazar mı sorunsalı5
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler5
- dinlemeyi bilmek5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- devlet bahçeli'nin abdullah öcalan açıklaması2
- uludağ sözlük online sayısı5
- kongo2
bence olması gerektiği gibiydi. sedat kapanoğlu çok rahat ccol takıldı ama ağzını açtığında ağzından dökülen kelimelere bunu yansıtamadı. serkan inci ye denilebilicek bir yorum bile yok çıkardığınız milletvekilinin nasıl bir insan olduğunu düşünüp hayal etmek söylediklerini dinlemekten daha çekici geldi bana. kötü sözlük temsilcisinin ismini hatırlayamadım ama o da salça kadar iyiydi. en nihayetinde tartışılan konuyla alakalı açıklamalar yaptılar tabi diksiyon açısından daha iyi olması daha güzel olurdu ama saçmalamamasıda yeteri kadar iyiydi bence.
gerektiği gibi bir duruş sergiledi dün gece.
(bkz: vurun lan daha ölmedi)
başlığa sabaha karşıda entry girmiştim, salça yı ne eleştirinlerin ne de destekleyenlerin buraya yorum yazarken kişisel gıcıklık ya da bahse konu kişinin moderatör olması sebebiyle bir yalakalık maksadıyla entry girdiğini düşünmüyorum kaldı ki bende ilk entry mi girerken eleştiride bulundum fakat son yazılan entry lerde sürekli eleştiride bulunanlar için kaba söylemler olması açıkcası beni rahatsız etti, dün ilk defa sözlük yöneticilerini bir arada gördük, sözlükleri takip eden/etmeyen veyahut bu sözlükcüler de ne ayak gibi merakı olanlar için sansür tartışması dışında bana göre orada sözlükleri temsil eden kişiler bulundukları sözlüklerin bir nevi yansıması oldular ve her nedense haklarında fikir sahibi olduğum tüm sözlükler tavırlarıyla, konuşmalarıyla beni yanıltmazken (örneğin ekşi nin ağırlığı-rahatlığı, inci nin ezikliği sürekli bir kendini ispat havası vs.) uludag sözlük'ün ışığı bana göre yeterince yansımadı ve haliyle cılız kaldı. bunu tamamen salça ya bağlamıyorum elbette belki de yeterince hazırlanmadan kendisini sahnede buldu ya da onun yerine sözlüğü temsil edebilecek daha iyi birisi yoktu, kim bilir? velhasıl benim sitem dolu önceki mesajımın nedeni ülkenin en büyük 2. sözlüğünün sinerjisini programda yeterince göremememden olsa gerek.
kaçıranlar için biiyroon link: http://www.dizisizle.org/muhabbet-krali-internet-sansuru-izle-8-mayis-2011
efendi çocuktur vesselam.
nickini ne zaman görsen canım salça ekmek istiyor. zararlı bu yazar bana. gece gece kilo almama sebep olacak.
sözlüğü gayet iyi temsil eden moderatör. orda konu internet sansürüydü tutupta sözlükler arası çatışmaya girecek hali yoktu. yeterince ve düzeyli konustu, olması gerektiği gibi. yalnızca şu konuda hem fikirim, saçlardaki jöleyi birazcık azaltsak mı ne. *
facebook'tan özel mesaj atıp, 15 mayısta yapılacak olan yürüyüşe destek vermemi isteyen moderatör/yazar. cevap olarak ''yine ne yaptın kerata hehheh'' yazcaktım da yüreğim el vermedi. *
(bkz: #11695074) şaka sanmayın.
hani şey vardır. a huyunuzu saklarsınız, karşıdaki anlamasın diye a huyunuz varmış gibi yaparsınız ironi ile, çünkü a huyunuzun olmadığını düşündürmek istersiniz karşıdakine.
işte bu da böyle...
hani şey vardır. a huyunuzu saklarsınız, karşıdaki anlamasın diye a huyunuz varmış gibi yaparsınız ironi ile, çünkü a huyunuzun olmadığını düşündürmek istersiniz karşıdakine.
işte bu da böyle...
aşırı fanatik diyolar hakkında. bilmiyorum dogru mu ama ekranda gördügüm kadarıyla hiç öyle birine benzemiyor. ne bileyim 8taş başlıgını sansürlemekte ne demek bende inada bindirrim sürekli 8taş başlıgı açarım.
8taşlı oldugunu ögrendigim an kan beynime sıçradı kendi kendime " tanrım olamaz bu kadar zeki ve yakışıklı hatta seksi bir adam nasıl olurda 8taşlı olur " dedim. her programını izliyorum çılgınlar gibi hatta bazen iyice sapıtıp konuştugu anları kaydediyorum. ama bitti artık 8taşlı bir insanı ben örnek alamam.
son muhabbet kralı programı ile beraber kendisi hakkında olumsuz kelam edenlerin çoğunun "sözlük formatına aykırı" entry girmeleri sebebi ile "3-5 gün" çaylaklık geçirmelerinde payı olduğunu düşündüğüm domates eziği.
format mı? o konuya girmiyorum, zira birazdan "10 veya 15 gün" süreyle sürecek çaylaklık sezonum başlayacak ihtimâl ki.
format mı? o konuya girmiyorum, zira birazdan "10 veya 15 gün" süreyle sürecek çaylaklık sezonum başlayacak ihtimâl ki.
hayatımda ve televizyonlarda gördügüm en cıvık insan. efendi ol molla desinler la.
beşiktaş ta koşarken gördüğüm yazar maçı kaçırıcakmış az daha. *
yazarlara değer veren mod.
vakti zamanında buna mesaj çektim ' reis yalandan yere çekiyom bu mesajı, bakim hakketten yazılanlara cevap veriyon mu diye şediyom, hem can sıkıntısı hemde merak yani aga' yazdım ve yollamadım. ('yollamadım' kısmı çok önemli) evet amk yollamadan mesaj geldi. 'cevap veriyom b şıkkı' falan dedi. salça şeklinde kavonoz vardı, baktım üstüne hakketten salca yazıyodu. mesaja cvp yazmış yani. vay dedim aga daha yollamadan yazdın, bu ne hız, lan yoksa mesajlar mı okuyonuz dedim. daha da beni siklemedi. cvp yazmadı daha. o gece hiç uyuyamadım, bunlardan korkulur!
vakti zamanında buna mesaj çektim ' reis yalandan yere çekiyom bu mesajı, bakim hakketten yazılanlara cevap veriyon mu diye şediyom, hem can sıkıntısı hemde merak yani aga' yazdım ve yollamadım. ('yollamadım' kısmı çok önemli) evet amk yollamadan mesaj geldi. 'cevap veriyom b şıkkı' falan dedi. salça şeklinde kavonoz vardı, baktım üstüne hakketten salca yazıyodu. mesaja cvp yazmış yani. vay dedim aga daha yollamadan yazdın, bu ne hız, lan yoksa mesajlar mı okuyonuz dedim. daha da beni siklemedi. cvp yazmadı daha. o gece hiç uyuyamadım, bunlardan korkulur!
gecenin gec saatlerinde sahne alacagi uludağ sözlük beşinci yıl zirvesi'nde once "bursalı mısın kadifeli gelin, çaydan mı geçtin? yanakların al al olmuş, konyak mı ictin?" ardindan da "bursa'nın ufak tefek taşları, keman olmuş o yarimin kaşları, bir omuzdan bir omuza saçları, al beni esmer güzeli, yarimle kol kola gezmeli" diye turkuler soyleyecemis.
zall'dan cokertme yerine kesinlikle tercih edilecektir * .
zall'dan cokertme yerine kesinlikle tercih edilecektir * .
bundan sonra karması 1905 ya da 1907 olmaması için mücadele verecek yazar.
hedefime ulaştım, düşüşe başlamam gerekiyor. artık tek rakibim bluevelve... *
hedefime ulaştım, düşüşe başlamam gerekiyor. artık tek rakibim bluevelve... *
kendisiyle pek sevişmeyiz ama allah korusun, gencecik adam. haberin asparagas olması dileğiyle.
edit: iddiayı ortaya atan sildi entrysini. haber feyk. şaka anlayışınızı sikeyim.
(söylemeden olmaz, saipsiz topsun olm)
edit: iddiayı ortaya atan sildi entrysini. haber feyk. şaka anlayışınızı sikeyim.
(söylemeden olmaz, saipsiz topsun olm)
hakkında kaza geçirdiği hatta ileriye giderek öldü haberi çıkan uuserdır.
yanlış bilgi olması temennimdir.
yanlış bilgi olması temennimdir.
allahın özenle koruduğunu umduğum insan.
yanlış bilgi olsun amin.
yanlış bilgi olsun amin.