entry'ler (3512)

moonlight sonata

Pişt, sen hala yaşıyor musun? Buralarda mısın

silver'a yürümeyen kaç kişi kaldık

Aaaa silver o silver mı? Sene olmuş 2026 vay be. Bir de çaylak olkuşum.

Silver sen o admiral silver ekibindeki silver mısın

kalça

Kalça protezi ameliyatı, ileri derecede kalça ağrısı yaşayan hastalar için uygulanan cerrahi bir yöntemdir. Amaç, hastanın günlük yaşam kalitesini yeniden kazandırmaktır.

ekonomi

insanların sınırlı kaynaklarla sınırsız ihtiyaçlarını nasıl dengelediğini anlatan büyük bir düzen. hem cebimize hem de geleceğe dokunan görünmez bir ağdır. iyi yönetildiğinde güven ve refah üretir, bozulduğunda ise en küçük günlük kararı bile bir endişe hesabına çevirir.

nakliye

eşyayı ya da yükü bir noktadan başka bir noktaya güvenli ve zamanında ulaştırma işidir. doğru yapıldığında hayatı görünmezce kolaylaştırır. iyi bir nakliye, sadece taşıma değil, düzen, hız ve gönül rahatlığı demektir.

sağlık

parayla alınmayan ama para harcatabilen tek servet. O yüzden en akıllı yatırım, ona iyi bakmaktır.

myk belgesi

MYK belgesi almak isteyenler için güvenilir firma bulmak bazen dert olabiliyor ama işini düzgün yapan yerler gerçekten süreci çok kolaylaştırıyor. Profesyonel rehberlikle hem sınav hem belge aşaması hızlıca tamamlanıyor, uğraştırmadan çözüyorlar.

evrim akın

türlü programlarda “ev sahiplerinin gizli korkusu” rolünü başarıyla oynayan, enerjisi hiç düşmeyen televizyon yüzü. yıllardır ekranlarda olup hâlâ “hangi programdaydı ya?” diye düşündürmesiyle bilinir. komedi, sunuculuk, magazin… ne versen uyum sağlayan joker eleman.

tarhananın içine sıçan kedi

mutfakta bir saniyelik dalgınlığın, bütün bir kışlık hazırlığı çöp ettiren trajik maskotu. tarhanaya değil, sahibinin tüm umutlarına sıçmıştır esasen.

genel sağlık sigortası

her ay “ben bunu niye ödüyorum” sorusunu sordurtan, ödemeyince faizle hatırlatan, ödeyince de hastanede pek bir fark yaratmayan sihirli sistem. herkesin var ama kimsenin tam olarak nasıl işlediğini bilmediği sigorta çeşidi.

türk'ün milli içeceği

ülkede her tartışmada “ayran mı rakı mı” diye ikiye bölünmemize sebep olan, adı geçince bile kavga çıkarma potansiyeli taşıyan meşhur ifade. gerçek milli içecek hangisi bilinmez ama tartışması kesin milli.

pendikspor

istanbul’un “sakin ama canı isteyince can yakan” kulübü. yıllarca alt liglerde sessiz sedasız takılıp sonra bir anda süper lig’e çıkıp büyüklerin düzenini bozmasıyla meşhur. kendi halinde ama sürpriz potansiyeli yüksek takım.
maçları buradan takip edebilirsiniz:

osimhen 3 gol nene 3 gol ansensio 4 gol

maçın özeti: gol krizi değil, gol enflasyonu. üçer üçer yetmeyince ansensio “tutun şunu” diye dördü koymuş.

aydınspor

efsanesi 90’lardan kalan, forması bile nostalji kokan taş gibi anadolu kulübü. “siyah inciler” dendi mi akan sular dururdu. şimdi ise anca geçmişe özlemle anılıyor.

23 kasım 2025 çaykur rizespor fenerbahçe maçı

kışın rize’de gece maçı… top sekiz kez falso değiştirip auta çıktı, gerisini siz düşünün.

mtk budapeste

1904’ten beri varlığını sürdüren, macaristan futbolunun en eski ve köklü kulüplerinden biri. ülkenin üç büyüklerinden değil ama futbol kültürünün tam göbeğinde duran, budapeşte’nin tarihi kulüplerinden.

tribün kültürü sakinlik ile tutkunun garip bir karışımı; ne tamamen ateşli balkancı tarz ne de tamamen kuzey avrupai bir düzen. kendi halinde ama kökleri sağlam bir camia.

avrupa kupalarında arada bir boy gösterip “aa bunlar hâlâ hayatta mıydı” hissi yaratan, logosundaki yeşil-beyaz renklerin bile nostaljik durduğu takım.

emsalsiz 1

Sene oldu 2016. Yemin ediyorum sadece bu adam sözlüğe girip mesajlara bakti mi diye giriyorum sözlüğe. Yoksa ne sözlüğü... Neyse.

Bu adamı gören, duyan, taniyan, bilen, ulasan, iletişimde olan her kim varsa allah rizasi için bi sözlüğe bak desin, ya da sallasin sözlüğü taffy2g sana ulaşmak istiyor desin.

Sadece merak ediyorum ulan, hepsi bu. Muhtemelen merhaba, hatirladin mi , ahahaha eglendiydik kendine iyi bak diye sonsuza dek bitecek muhabbet ama yemin ediyorum bu adami bulmazsam gözüm açık giderim. Ölmeden ulasmam lazim.

Lutfen, lütfen, lütfen, lütfen gören duyan bilen ulaşabilen biri ulasip derdimi iletsin.

sözlüğe danimarka dan yazma rahatlığı

Danimarka dan

Ay çok zevkli ya yazmak

Tanım: kesme işareti koymaktan mahrum bir rahatlıktır.

recep tayyip erdoğan'ın sözlükte alacağı nick

En uzununu alsın.

epistemoloji nedir bilmeden konuşan halk

Başlayalım thales'ten, günümüze kadar konuşalım. Ne olacak ki?

Aşktan bahsedebilecek bir gönül var mı?
Aşk yanıp, alev olan bir akıl var mı?
© copyright 2005 - 2026