bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri43
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri6
- gir içime hünharca6
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı10
- satranç haram yasaklansın11
- bu devirde fes giymek4
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- necip fazıl kısakürek3
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- yagmurcu6
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- en sevilen meyveler6
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman2
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- açık renk jean vs koyu renk jean2
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- bir hadisin sahih olup olmadığını anlamak2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- zaman baba8
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- ingiltere de 16 yaş altına sosyal medya yasağı3
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı4
- kürt mutfağı2
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- hiç sevişmemiş olduğunu fark etmek2
- ferdi zeyrek'in ölümü davasında iki dosya birleşti2
- togg'a lpg taktırmak11
- beyazpenisliyabancı5
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- iremga11
- sertleşmeyi destekleyen gıdalar3
- ürememeyi seçenlere duyulan öfkenin sebepleri3
- 8 haziran 2026 yapıkredi şubesine silahlı saldırı2
- tiktok gelmeden öncesini hatırlatan şeyler3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri8
- ona bir şey söyle17
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- bıyık bırakmak3
- yazarların çok üşenseler de yaptıkları şey3
- barış manço'nun ölüm sebebi3
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- bedelli askerlik2
- sibel can diyeti6
- defne joy foster'a iftira atan yobazlar2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
kız arkadaşı olmayan iyi adam modeli çizmiştir.
ne diye bu kadar eleştirildiğini anlayamadığım insan. şimdi yalaka falan diyecek götlere 4 yıldır bu sözlükte yazdığımı, defalarca çaylak edildiğimi, moderatör olma, moderasyonun gözüne girme gibi bir düşüncem olmadığını söylemek istiyorum.
yani izlemedim doğru düzgün konuşmalarını ancak sikip, atmışız resmen. konuşamamış, toymuş, götmüş, eli sağa kalkmış, saçı böyleymiş.
keşke anket yapsaydı programa çıkmadan. giyeceği t-shirt, saç modeli, konuşma tarzı, mimikleri diye. sözlük olarak belirleyip yollayaydık adamı.
altı üstü bir program lan. sözlüğü rezil etmiş demiş birileri de... olum kafanız mı güzel? yani bu sözlük kalite anlamında bu kadar dibe batmış ve rezil olmuyorken, salca oraya çıkınca mı rezil oluyor?
anlayacağınız insandır. moderatör olması onu harika birisi yapmıyor. o yüzden burada taşak geçen adamların hangisi çıkıp orada alt üst edebilecekti ortalığı?
son olarakta 21 kasım 2009 uludağ sözlük disko kralı faciası ile ilgili bir şeyler yazılmış. o başlıkta "10 tl'lik müzik cdsini taksit ile almaya çalışan yazar" kişisine iteleyenler, salca'ya neden itelemiyormuş. nasıl bir bağlantı lan ?
yani izlemedim doğru düzgün konuşmalarını ancak sikip, atmışız resmen. konuşamamış, toymuş, götmüş, eli sağa kalkmış, saçı böyleymiş.
keşke anket yapsaydı programa çıkmadan. giyeceği t-shirt, saç modeli, konuşma tarzı, mimikleri diye. sözlük olarak belirleyip yollayaydık adamı.
altı üstü bir program lan. sözlüğü rezil etmiş demiş birileri de... olum kafanız mı güzel? yani bu sözlük kalite anlamında bu kadar dibe batmış ve rezil olmuyorken, salca oraya çıkınca mı rezil oluyor?
anlayacağınız insandır. moderatör olması onu harika birisi yapmıyor. o yüzden burada taşak geçen adamların hangisi çıkıp orada alt üst edebilecekti ortalığı?
son olarakta 21 kasım 2009 uludağ sözlük disko kralı faciası ile ilgili bir şeyler yazılmış. o başlıkta "10 tl'lik müzik cdsini taksit ile almaya çalışan yazar" kişisine iteleyenler, salca'ya neden itelemiyormuş. nasıl bir bağlantı lan ?
iki ucu boklu değnek. Oraya çıkıp konuşmadı ama biz konuştuk, konuşsaydı yine konuşacaktık. Kendini ön plana atıyorsan, seçilmişliği kabulleniyorsan, tüm bu yazılanları da kabulleneceksin. Çok düzgün konuşsaydı yine giyimine kuşamına takanlar olacaktı, tipine takanlar olacaktı, liseli alert diyenler olacaktı. Böylesi agresif bir kitleyi temsil edemedi. Buradaki çoğu insan düşüncesini yazarak, çok sert bir şekilde dile getiren insanlar, dolayısıyla oraya çıkan kişinin de en azından yazdıkları kadar agresif olması beklenen bir şeydi. Olmadı diye memnuniyetsizliğimizi içimize mi gömelim? Hangimiz boktan bir entrye sırf "emeğe saygı" diyerek pozitif oy veriyoruz ki? Salca dün gecenin en kötü entrysiydi. Bu nedenle olumsuz yorumlar aldı ve almaya devam ediyor. Öyle sanıyorum ki hazırlıksız yakalanan bir durumdu bu, yani elimizde sadece salca var, o zaman o gitsin gibi bir durum. Buna inanmak daha rahatlatıcı mesela. Sözlüğün en karizmatik adamı o ise, vay halimize.
en son 3 sene önce bir zirvede gördüğüm, uzun süredir yolumuzun kesişmediği, iyi niyetinden şüphe duymadığım moderatör. zirveye gelince moderatör havaları takınmaz, moonlight sonata ile birlikte en diyalog sahibi, beyefendi yöneticilerdendir.
çok önemli not: şimdi ' yalaka ' gibi saçma ithamlar iletmeyi düşünenler, her iki moderatörü de tanıyorum, ikisi ile de görüşme ve sohbet etme şansım oldu, bunu bilsin. iyi insanlardır.
çok önemli not: şimdi ' yalaka ' gibi saçma ithamlar iletmeyi düşünenler, her iki moderatörü de tanıyorum, ikisi ile de görüşme ve sohbet etme şansım oldu, bunu bilsin. iyi insanlardır.
bu kadar eleştirilmesine zerre anlam veremediğim adam. yani ne yapacaktı merak ediyorum?
ayrıca program uzayın sırları ile ilgili falan da değildi! ne lan bu!
ayrıca program uzayın sırları ile ilgili falan da değildi! ne lan bu!
3 saat yayında 2 dakika konuşturmadı kendisini okan efendi!
edepli ve adaplı bir adam. fakat biraz daha aktif olabilirdi.
dün okanda bizi iyi temsil ettiğini düşündüğüm moddur. sözlük kıyaslamasına girmemiştir. yalnız ekşininki neydi ya adam kral gibi yayıldı koltuğa.
gayet efendice kendini ifade etmeye çalışan temsilcimiz. hayır yani ne beklendiğini de anlamış değilim. okan'ın programına çok baba herifler de çıkıyor, fırsat buldukça da konuşuyor insanlar. ayrıca sözlüğün kalitesi oranında uludağı temsil ediyor bu kişi. ha kendisi kalitesiz mi? tabi ki hayır. şahsi kanaatim gereksiz konuşmadığı için de takdire şayan davranışta bulundu. bunun yanında bulunduğumuz bu mecranın da hali malumunuz. kaldı ki ekşi ve inci nin gölgesinde kalması da normal. ayrıca o inci nin elemanı gibi davransaydı o zaman salça arkadaşı yerden yere vurmakta hiç tereddüt etmezdim.
serkan inci gibi gereksiz gereksiz konuşmamıştır en azından. aferindir.
muhabbet kralı adlı programda, uludağ sözlük'ü gayet adamakıllı ve klas bir tavırla temsil etmiştir.
amsalak liseli pascal nouma'yı göklere çıkaran bu millet, salça'ya pısırık der elbet. gerizekalı sözlük ahalisinin efendi adamdan anlamadığını görmüş olduk salça sayesinde.
amsalak liseli pascal nouma'yı göklere çıkaran bu millet, salça'ya pısırık der elbet. gerizekalı sözlük ahalisinin efendi adamdan anlamadığını görmüş olduk salça sayesinde.
dün geceki programı izlemedim... anladığım kadarıyla pasif kalmış... e zaten sözlüke de pasif bir moderatör; kabul edelim ki, bir moonlight ya da zall kadar çalışkan değil.
(bkz: bir alex değil)
fikrimce(tabii ki yanılıyor da olabilirim) vasat bir moderatör.
(bkz: bir alex değil)
fikrimce(tabii ki yanılıyor da olabilirim) vasat bir moderatör.
kim ne derse desin, bence bu salca kral adam. oturmasını, kalkmasını biliyor. edep ve üslubuna da çok dikkat etti.
disko kralından selam göndermesini istedim, göndermedi. sonra gönlümü aldı ama.
(bkz: kız olsam aşık olurdum)
kendisini tanımam etmem, hatta programı izlerken elimde bilgisayar olmadığı için ''kim acaba bu mod'' dedim. pasif kaldığına katılıyorum ancak 'aynaya bakmadan' fazla gereksiz eleştirildiğini düşünüyorum.
serkan inci'nin ''ben erol büyükburç'um, bana söz verin. benim de sözlüğüm var, ben saksı değilim. ölsün ekşi'' çıkışından sonra, okan bayülgen sazı eline alıp sözlüklerin karakterlerinden bahsetti. orda temsilcisi olmamasına rağmen itü sözlük'ü beğendiğini, ekşi sözlük'ü sağlam ve kalın yapıda gördüğünü, inci sözlük'ün çıkışlarını çok beğendiğini söyledi. peki kağıt üzerinde ekşi'den sonra en büyük olarak görünen uludağ sözlük? adı bile geçmiyor. çünkü burada sol frame'e baktığında gördüğün şey 'ateist mi sikmiş dinci mi? ülkücü mü siker solcu mu?''
hakkını yemeyeyim, iyi yazarlar, okunası başlıklar da var ancak bunlar yukarda bahsettiğim saçmalıkların altında kalıyor. sedat kapanoğlu orda cool şekilde oturup kasılabiliyorsa, serkan inci 'bozbaykuşlar, ahmet abi' diyebiliyorsa ellerinde kozlar olduğu içindir.
salca'yı eleştirelim, sözlüğü yeterince savunmadığını düşünelim tamam ama, konu orda sansürdü ve gerektiği kadar konuştu bence. 40 yaşında, sözlük olayını başlatmış sedat kapanoğlu ya da erol büyükburççuluk oynayan serkan inci kadar konuşmasını bekleyemezsiniz herhalde. kötü sözlük yöneticisi serkan doğan da üç aşağı beş yukarı salca kadar konuştu. sözlük sidik yarışı konusuna gelirsek; hangi sözlüğü, neyini savunacak?
aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye gayet güzel bir sözümüz var. biz bi aynaya bakalım, her gün girilen binlerce girinin en azından 20/1'i kaliteli olsun, o zaman salca değil, oraya ben çıksam da gerektiği kadar savunulur sözlük.
serkan inci'nin ''ben erol büyükburç'um, bana söz verin. benim de sözlüğüm var, ben saksı değilim. ölsün ekşi'' çıkışından sonra, okan bayülgen sazı eline alıp sözlüklerin karakterlerinden bahsetti. orda temsilcisi olmamasına rağmen itü sözlük'ü beğendiğini, ekşi sözlük'ü sağlam ve kalın yapıda gördüğünü, inci sözlük'ün çıkışlarını çok beğendiğini söyledi. peki kağıt üzerinde ekşi'den sonra en büyük olarak görünen uludağ sözlük? adı bile geçmiyor. çünkü burada sol frame'e baktığında gördüğün şey 'ateist mi sikmiş dinci mi? ülkücü mü siker solcu mu?''
hakkını yemeyeyim, iyi yazarlar, okunası başlıklar da var ancak bunlar yukarda bahsettiğim saçmalıkların altında kalıyor. sedat kapanoğlu orda cool şekilde oturup kasılabiliyorsa, serkan inci 'bozbaykuşlar, ahmet abi' diyebiliyorsa ellerinde kozlar olduğu içindir.
salca'yı eleştirelim, sözlüğü yeterince savunmadığını düşünelim tamam ama, konu orda sansürdü ve gerektiği kadar konuştu bence. 40 yaşında, sözlük olayını başlatmış sedat kapanoğlu ya da erol büyükburççuluk oynayan serkan inci kadar konuşmasını bekleyemezsiniz herhalde. kötü sözlük yöneticisi serkan doğan da üç aşağı beş yukarı salca kadar konuştu. sözlük sidik yarışı konusuna gelirsek; hangi sözlüğü, neyini savunacak?
aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye gayet güzel bir sözümüz var. biz bi aynaya bakalım, her gün girilen binlerce girinin en azından 20/1'i kaliteli olsun, o zaman salca değil, oraya ben çıksam da gerektiği kadar savunulur sözlük.
üşenmedim bütün eleştirileri okudum. valla adam güzel konuştu. her gün kamera karşısına çıkan sizi gidi burjuvalar eleştirmekte haklısınız.
hiç yoktan bazı muhaliflerden daha iyi kelime kullandığuı bi kesin. konu internet sansürü ve bence sözlüğüde yeterince temsil etti.
diksiyonuna oturuşuna bakışlarına hiç bir lafım yok. yanlız saçına çok jöle sürmüşsün be fönlü olsaydı iyiydi. *
hiç yoktan bazı muhaliflerden daha iyi kelime kullandığuı bi kesin. konu internet sansürü ve bence sözlüğüde yeterince temsil etti.
diksiyonuna oturuşuna bakışlarına hiç bir lafım yok. yanlız saçına çok jöle sürmüşsün be fönlü olsaydı iyiydi. *
domates ve biberden yapılan yiyecek... bi çeşit sos.
( konu dağılsın diye yalandan yere girdim bu entry. yeterin lan adam öldü amk.)
( konu dağılsın diye yalandan yere girdim bu entry. yeterin lan adam öldü amk.)
cem yılmaz'dan geliyor "neymiş benden daha komikmiş. sen bu sahneye çıksan adını unutrsun. "
Anlayan anladı...
Anlayan anladı...
uludağ sözlük adına katılmış ve iyi temsil etmiş biridir. sonuçta oraya show amaçlı çıkmadı herkesin duyarlı olması gereken bir konuda sözlüklerin birleşmesi kapsamında muhabbet kralına katılmıştır. salca'yı tanır mıyım? tanımam. ama her yapılan işe de bok atmamak lazım gençler.
valla kim ne derse desin gayet güzeldi. salca edepliydi arkadaşlar. serkan inci gibi kendine yediremediği durumlardan dolayı ekşi sözlüğe ve diğerlerine saldırsaydı 'helaaal' derdiniz eminim. olay o değil işte. diyorsunuz ki 'yok bizi savunamadı yok etmedi cart curt' biz burada kendimizi savunduracak ne yapıyoruz allah aşkına? adamlar diyor ki biz örgütlenerek milletvekili çıkardık. bizim sözlüğe baktıgımda 5 10 yazardan başka (ben bile dahil değilim aralarına) herkes sidik yarıştırmakla meşgul.
var mı adam gibi şuraya kin beslemeden gelen?
önce silkelenip kendimize bakmamız lazım. şunu söylemeliyim ki diğer sözlüklerin kendisi iyi modları işe yaramaz.
bizim sözlük ahalisinin durumu tam tersi. kusura bakmasın kimse.
var mı adam gibi şuraya kin beslemeden gelen?
önce silkelenip kendimize bakmamız lazım. şunu söylemeliyim ki diğer sözlüklerin kendisi iyi modları işe yaramaz.
bizim sözlük ahalisinin durumu tam tersi. kusura bakmasın kimse.
dün geceki muhabbet kralına katılan bütün sözlük temsilcileri gayet düzgün, efendi, lafı gevelemeyen doğru insanlar olduğu gördüm. benim en çok çekindiğim konu, program başlamadan önce, "ulan uludağ sözlükten şimdi çıkar liselinin teki temsilci olarak gider abuk subuk konuşur rezil eder" diye çok korktmuştum. ama beni utandırdığı için teşekkür ediyorum salca'ya. gerçekten kendine ve sözlüğe yakışır üslübla konuştu, dinledi vs.
yaşı küçükmüş, çocukmuş falan vs geçin bunları efendim.
büyükleri de görüyoruz...
kendisini tekrar tebrik ediyorum.
yaşı küçükmüş, çocukmuş falan vs geçin bunları efendim.
büyükleri de görüyoruz...
kendisini tekrar tebrik ediyorum.
güncel Önemli Başlıklar