bugün
- fusya semsiyeli yabanci26
- arkadaşlar larissa kim6
- nervio23
- sözlükteki gammazlar lobi si7
- lan şemsiyeci5
- larisalisa4
- sözlükte yazan ünlüler7
- fuşya yüzünden sözlükte kimseye güven kalmaması4
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler5
- şemsiyeli larissamıymış4
- uludağ sözlük size ne kattı14
- şizofren denilince akla gelen ilk yazar9
- erkeklerin taciz edildiği anlar5
- sözlük kızlarının kahveleri9
- sarapci koala44
- tai lung45
- ölüm11
- sözlüğün kırbacı2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci20
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i9
- sonsuz2
- arkadaşlar galiba kavga var6
- tembel avrat böreği5
- kavga edenlerin hep aynı kişiler olması5
- hangi sözlük kızının eteğinin altındayım4
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya4
- soykırımcı yahudi düşmanlığı şeytandandır2
- etek dikmelik sözlük kızı4
- mutlu bey birader koştursun2
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- şarapçı koala yalnız değildir8
- burdur şiş3
- arkadaşlar moralim çok bozuk3
- çok boş yapıyorsunuz2
- mormon tarikatı2
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir6
- yalnızlık edebiyatı14
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- hasmet ibriktaroglu3
- aykolik adamdır4
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı20
- bir kadının en zevk aldığı an5
- bir kızla dalga geçmek7
- arkadaşlar kavga etmeyin9
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı33
- recep tayyip erdoğan8
- keşan4
- dışarıdaki insanların çok iyi olması3
- insanlık kıyamete yakın dönemde azgınlaşacak2
- kıvırcık saç8
bilmiyorum iyi yada kötü sizin seciminizde telefonundaki bütün bilgileri banka hesap vs hepsi adamların elinde trojen adlı virüs telefonnuza girmistir yüklediyseniizz ve adamlar adım adım nerede ne yapıyosunuz bilgi alıyo ve boş biR oyun bana göre ve en fazla 6 7 ay sonra oynayan sayısı düşecektir HATTA GEÇEN GÜN CAMiYE GiTTiK SIRF POKEMONiÇiN ARKADASIM RAMAZAN AYINDA 1 KERE TERAViYE GELMEDi AMA POKEMON iÇiN GiTTi COK SASIRDIM NEYSE NE BiLMiYORUM AMA MiLLET GiTTiKÇE MALLASIYO ...
Şu sıralar çokca duyduğum ve çok rastladığım oyun.
Haberlerde de gösterdi Mecliste bile oynuyorlarmış bi Adam pokemon bulmak için 5 km yürümüş hatta bazı pokemonları toplamak için başkalarının evlerine bile giriyorlarmış.
Nasıl bi oyun ya bu yalnız bu oyunu oynayanlar oynamayanlar tarafından dışardan çok komik gözüküyor haberiniz olsun.
Haberlerde de gösterdi Mecliste bile oynuyorlarmış bi Adam pokemon bulmak için 5 km yürümüş hatta bazı pokemonları toplamak için başkalarının evlerine bile giriyorlarmış.
Nasıl bi oyun ya bu yalnız bu oyunu oynayanlar oynamayanlar tarafından dışardan çok komik gözüküyor haberiniz olsun.
Yakında insanlar sıkılacak hatta nefret edecek bu oyundan. Çünkü bir şeyden midemiz bulanana kadar onun bokunu çıkarıyoruz.
Maksimum 2 hafta sonra oyuncularinin cogunu kaybedecek oyun. Oyunda yeterli rekabet faktoru yok su anda. Eger vaad ettikleri pokemon takas yapma veya diger oyuncularla savasma gibi seyler kisa surede gelmezse cok kisa surede cop olur. Ben sıkılmaya basladim bile.
Şu işten anlayan biri bir yorum yapsın şu resime. Sabahtan beri ofisin içinde polemın çıkıyor. Bşr gaz var onu atıyom pembe, pokemonlar ofise geliyor. Yakalıyom ama iyi mi yapıyom? işe yarar mı bu pokemonlar?
görsel
görsel
başlamak istemediğim oyundur. miskinim ben arkadaş böylesi oyunlar doğama zarar veriyor. hatta benim gibi nadide şahsiyetlerin neslini olumsuz etkiliyor. lütfen kaldırın. piyasadan silin .yok edin. pisler be.
Merak etmedigim aslında çok oynamak istediğim oyun. Ama oynamiycam. şöyle pika balbazar bulucam diye kmlerce yürüyecek kadar enerjik değilim. Sırf tasolarını biriktirdigimiz cizgifilmin hatrina yaratici ve guzel diyebilirim.
Maksimum 1 aya bunun icin cinayet olayları başlarsa şaşırmam. Hatta insanlar işlerini bile birakabilir. Dikkat. Biz herseyin suyunu çıkaran milletiz çünkü.
Maksimum 1 aya bunun icin cinayet olayları başlarsa şaşırmam. Hatta insanlar işlerini bile birakabilir. Dikkat. Biz herseyin suyunu çıkaran milletiz çünkü.
iler ki zamanlarda hunger games gibi bi ormana 10 kişiyi atıp telefonları verip açlık oyunu oynatırlar dehşet olur .
asla oynamadığım merak etmediğim asla oynamayacağım halk arasında yeni türemiş saçmalık.
benim merak ettiğim biz bu pokemonları arkadaşlarımızla çarpıştırıp onlarınkini de alabiliyor muyuz? çizgi filmdeki gibi düello yani...
şimdi kuzenim pokemon arıyor odalarda, allah akıl fikir versin size denyolar.
Kızın biri bunu oynarkene gölde ceset bulmuşhttp://m.yenisafak.com/te...arken-ceset-buldu-2492612
çöp atmaya giderken 2 tane pokemon yakaladım. anneme durmadan evde çöp var mı diye soruyorum.
(bkz: pokemon masters of the world) filmi çıkacak diyorlar.
avrupaya gelmiştir. yakında da türkiye ye gelmesi muhtemel.
http://www.ntv.com.tr/gal...KA/unxfzyZXmkanZEuHpgDlig
http://www.ntv.com.tr/gal...KA/unxfzyZXmkanZEuHpgDlig
Millet pokemon yakalamak için camiye gidiyor.Cami avluları ash ketchum'larla dolu.
11.00-16.00 saatleri arasında pokemon aramayın sağlık bakanlığı öyle diyo.
3 kafadar olarak bize izmiri gezdirtmis oyundur. Pokemon yakalayacağız diye olduk olmadık yerlerde duruyoruz cidden allah akıl fikir versin fena bağımlılık yapti.
Gene offline oyundur kendisi.
Sanırım beta seviyesi diye bize böyle sorunlar yaşatmaya devam edecek biraz.
Bu arada:
https://m.youtube.com/watch?v=68GfgGx-96Q
Sanırım beta seviyesi diye bize böyle sorunlar yaşatmaya devam edecek biraz.
Bu arada:
https://m.youtube.com/watch?v=68GfgGx-96Q
diyanetin camiye götüremediği gençleri camiye götüren sağlık bakanlığının yürütemediği insanları yürüten oyundur aynı zamanda.
Ertuğrul parkına yakın olanlar yeşillendirsin oyunudur.
Bir ateist olarak Yıllar sonra camiye gitmeme neden olan oyun.
Cumaya denk gelse birde namaz kılardım. O değilde caminin tam yanındayken ve pokestop a girecekken serverların çökmesi ilahi bşr şey gibi geldi. (bkz: lan yoksa)
Cumaya denk gelse birde namaz kılardım. O değilde caminin tam yanındayken ve pokestop a girecekken serverların çökmesi ilahi bşr şey gibi geldi. (bkz: lan yoksa)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar