bugün
- velvet korumam altındadır8
- 14 temmuz şempanze günü7
- 1 milyar 471 milyon dolar3
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız5
- mason greenwood18
- ben geldim naneler33
- gocu18
- ölen senatörün yerine kardeşini atamak3
- turistin hesabına eklenen gönüllü bahşişe isyanı3
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- heykele tapan kamalist3
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek22
- bazı kişi ve kuruluşların mal varlıklarının dondur2
- hesabıma yatan 15k para3
- bu sene de iyi kur yaptı3
- tek oturuşta 12 bira içtim yalanı2
- diamond bosphorus6
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- tepkiselbiri4
- var olma zorunluluğu4
- şeytan3
- gulmekicinyaratilmis3
- fake hesaplarla eksi verenler3
- allah6
- anın görüntüsü19
- kalbin hafızası2
- ilk olgun erkek3
- kadidi çıkmak2
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın6
- sigma olomouc2
- karşı cinsle her münasebetinde kur yapan insan2
- geceye bir şarkı bırak15
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi12
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- bir oh çekmek2
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an3
- sinir bozucu şeyler10
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- anne olan kadın2
- haluk levent'e para emanet etmek23
- zengin kızların güzel olması7
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sözlük için ne yapabiliriz10
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
entry'ler (6182)
Ekşide görüp geldim buraya. Ekşiciker bu işin peşini bırakmaz. Gerçekten işin zor yazar efendi. ip numaranı ve ev adresine kadar ifşa ettiler ekşide. Adjdksksjs çıkdırıyorum amk yaa.. şaka lan şaka korkma. Yok öyle bir şey ama inşallah olur. Hadi hayırlısı. Dinimiz amin. Ben gidiyom ekşiye..
Her futbol seferin hem fikir olacağı saptama.
Cidden neden el ile başlıyor arkadaş?
Cidden neden el ile başlıyor arkadaş?
''arkadan kerkineyim mi mabadına?''
Diğer bir rivayete göre yatakta diğer erkeklerden 3 kat daha güçlü oluyorlarmış.
Bir çok kişinin neden zoruna gittiği anlaşılamayan test!
Ben denedim 100 de yüz çalışıyor.
Ben denedim 100 de yüz çalışıyor.
Hükümete küfür etmeyen ama küfür etkisi yaratan başlıklar.
kahraman türk aslerlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyoruz.
Başlarda olduğumuz sıralamaların genelde olumsuz olması.
Akp ve ak koyunlarının ülkeyi silkmesi.
işte budur üstad dedirten saplama, ayy,, saptama yani...
keşke imam hatip kapatsaymış diyerek destek verdiğim kapama olayı.
bende avrupalıların yerinde olsam küfrederdim. sizin gibiler bizi temsil ediyor avrupada, adamlar çok haksız değil.
insanın beyni meşgul eden sorunsaldır.
Genelde tuvalete kapıt atmayın yazıyor tuvaletlerde. Tamam atmayalım ama o boklu kağıdı napıcaz? Çöp kovasın atıcaz. Sonra çöp kovasından yükselen buram buram bok kokusunu mu teneffüs edicez?
Yoksa kapıtları çöpe atıp tuvaleti mi tıkayacağız? Sonra yine tıkanan tuvaletten dolayı zor zamanlar yaşayıp delik açılsın diye uğraşırken bok kokusu mu koklayacağız?
Biri akıl versin hele!
Sanırım boklu tuvalet kağıdını cebimize atıp dışarıdaki çöp kovasına atmak bir başka çözüm ama cebimde boklu kağıdı dolaştırmak çok saçma!
Belki de en iyisi tuvaletimizi yaptıktan sonra dötümüzü hiç kağıtla silmemeliyiz. Tabi bu da başka sorunlara neden oluyor tahmin edeceğiniz üzere.
Bence bu kapıt sorunu ülkemizde çok küçümseniyor.
Daeş, pkk, başkanlık sistemi, türkiye ekonomik krizinin önünde yer bulabilecek bir sorun bu da. Bakın abartmıyorum. Yarın rte esed ile kanla olabilir. israil ile barıştık bile, nasıl ki devlet bahçeli başkanlık sistemi için şerefsizlik derken şimdi destekliyorsa her şey olabilir siyasette ama tuvalet kağıdı sorunsalı bambaşka.
Buna çözüm bulacak adam başbakan olacak adamdır! Nickime bakıp yanlış anlamayın ben bulurum demiyorum ama bulabilen adam başbakan olmalıdır diyorum. Düşük profilli olmalı, ayy, kafam karıştı. Neyse işte hadi gençler bir el atıp ve bu sorunsala bir çözüm bulun!
Genelde tuvalete kapıt atmayın yazıyor tuvaletlerde. Tamam atmayalım ama o boklu kağıdı napıcaz? Çöp kovasın atıcaz. Sonra çöp kovasından yükselen buram buram bok kokusunu mu teneffüs edicez?
Yoksa kapıtları çöpe atıp tuvaleti mi tıkayacağız? Sonra yine tıkanan tuvaletten dolayı zor zamanlar yaşayıp delik açılsın diye uğraşırken bok kokusu mu koklayacağız?
Biri akıl versin hele!
Sanırım boklu tuvalet kağıdını cebimize atıp dışarıdaki çöp kovasına atmak bir başka çözüm ama cebimde boklu kağıdı dolaştırmak çok saçma!
Belki de en iyisi tuvaletimizi yaptıktan sonra dötümüzü hiç kağıtla silmemeliyiz. Tabi bu da başka sorunlara neden oluyor tahmin edeceğiniz üzere.
Bence bu kapıt sorunu ülkemizde çok küçümseniyor.
Daeş, pkk, başkanlık sistemi, türkiye ekonomik krizinin önünde yer bulabilecek bir sorun bu da. Bakın abartmıyorum. Yarın rte esed ile kanla olabilir. israil ile barıştık bile, nasıl ki devlet bahçeli başkanlık sistemi için şerefsizlik derken şimdi destekliyorsa her şey olabilir siyasette ama tuvalet kağıdı sorunsalı bambaşka.
Buna çözüm bulacak adam başbakan olacak adamdır! Nickime bakıp yanlış anlamayın ben bulurum demiyorum ama bulabilen adam başbakan olmalıdır diyorum. Düşük profilli olmalı, ayy, kafam karıştı. Neyse işte hadi gençler bir el atıp ve bu sorunsala bir çözüm bulun!
Hiç bir bakanlığın çalışmadığı yerde çalışsa ayıp olacak çöp kovasının pedalının çalışmamasıdır.