bugün
- sözlük yazarlarının nude fotoğrafları32
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız31
- karım başka erkekler ile flört edebilir8
- gelecekte beklenen icadlar20
- madem ermenisin herkese vermelisin10
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması18
- insanlar neden tarikatlara giriyor14
- zafer partisine oy verecek yazarlar8
- anın görüntüsü16
- sözlüğün ölmüş olması14
- habakkuk18
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi19
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü17
- sahurdayız uludağ sözlük51
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap14
- manyak olmaya karar verdim16
- bale dünyanın en saçma sporudur15
- en düşük emekli maaşı 7500 oldu24
- lidyanetyyaaa15
- güne bir karikatür bırak10
- kemal kılıçdaroğlu21
- bir sigara mı yaksak8
- nihat hatipoğlu'na sorulan zor soru22
- gavs neden dua edip doları düşürmüyor10
- leon filmi pedofili içerikli mi8
- tatlısesin kafasına keleş mermisi yiyip ölmemesi17
- kanal tedavimin röntgen görüntüsü11
- sinan oğan15
- karım başka erkekler ile yatabilir13
- özerklik türkiye'yi güçlendirecek8
- hastası olunan sözler14
- allah çelişkili kitap gönderir mi13
- en beğendiğiniz sözlük yazarı18
- çamaşırlarımı kendim ütüleyeceksem niye evleneyim9
- kocası buruşuk gömlek giyen kadın12
- yavuz ağıralioğlu41
- millet bahçelerinde kek ve limonata işi ne oldu10
- ülkemde kürt istemiyorum16
- erdoğan'ın diploması yok48
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası12
- südyen mi sütyen mi13
- ümit özdağ12
- başörtülüyü işe almayan kişiye 10 yıl hapis12
- şaka maka true'nun erik gibi kız olması8
- röportaj veren yaşlı adamı tartaklayan akp li9
- yalnizca deli yalnizca sair10
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması25
- dinlediği müzik kişinin kalitesini belirler mi16
- bodrum vs marmaris20
- 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz10

entry'ler (6182)
Ekşide görüp geldim buraya. Ekşiciker bu işin peşini bırakmaz. Gerçekten işin zor yazar efendi. ip numaranı ve ev adresine kadar ifşa ettiler ekşide. Adjdksksjs çıkdırıyorum amk yaa.. şaka lan şaka korkma. Yok öyle bir şey ama inşallah olur. Hadi hayırlısı. Dinimiz amin. Ben gidiyom ekşiye..
Her futbol seferin hem fikir olacağı saptama.
Cidden neden el ile başlıyor arkadaş?
Cidden neden el ile başlıyor arkadaş?
''arkadan kerkineyim mi mabadına?''
Diğer bir rivayete göre yatakta diğer erkeklerden 3 kat daha güçlü oluyorlarmış.
Bir çok kişinin neden zoruna gittiği anlaşılamayan test!
Ben denedim 100 de yüz çalışıyor.
Ben denedim 100 de yüz çalışıyor.
Hükümete küfür etmeyen ama küfür etkisi yaratan başlıklar.
kahraman türk aslerlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyoruz.
Başlarda olduğumuz sıralamaların genelde olumsuz olması.
Akp ve ak koyunlarının ülkeyi silkmesi.
işte budur üstad dedirten saplama, ayy,, saptama yani...
keşke imam hatip kapatsaymış diyerek destek verdiğim kapama olayı.
bende avrupalıların yerinde olsam küfrederdim. sizin gibiler bizi temsil ediyor avrupada, adamlar çok haksız değil.
insanın beyni meşgul eden sorunsaldır.
Genelde tuvalete kapıt atmayın yazıyor tuvaletlerde. Tamam atmayalım ama o boklu kağıdı napıcaz? Çöp kovasın atıcaz. Sonra çöp kovasından yükselen buram buram bok kokusunu mu teneffüs edicez?
Yoksa kapıtları çöpe atıp tuvaleti mi tıkayacağız? Sonra yine tıkanan tuvaletten dolayı zor zamanlar yaşayıp delik açılsın diye uğraşırken bok kokusu mu koklayacağız?
Biri akıl versin hele!
Sanırım boklu tuvalet kağıdını cebimize atıp dışarıdaki çöp kovasına atmak bir başka çözüm ama cebimde boklu kağıdı dolaştırmak çok saçma!
Belki de en iyisi tuvaletimizi yaptıktan sonra dötümüzü hiç kağıtla silmemeliyiz. Tabi bu da başka sorunlara neden oluyor tahmin edeceğiniz üzere.
Bence bu kapıt sorunu ülkemizde çok küçümseniyor.
Daeş, pkk, başkanlık sistemi, türkiye ekonomik krizinin önünde yer bulabilecek bir sorun bu da. Bakın abartmıyorum. Yarın rte esed ile kanla olabilir. israil ile barıştık bile, nasıl ki devlet bahçeli başkanlık sistemi için şerefsizlik derken şimdi destekliyorsa her şey olabilir siyasette ama tuvalet kağıdı sorunsalı bambaşka.
Buna çözüm bulacak adam başbakan olacak adamdır! Nickime bakıp yanlış anlamayın ben bulurum demiyorum ama bulabilen adam başbakan olmalıdır diyorum. Düşük profilli olmalı, ayy, kafam karıştı. Neyse işte hadi gençler bir el atıp ve bu sorunsala bir çözüm bulun!
Genelde tuvalete kapıt atmayın yazıyor tuvaletlerde. Tamam atmayalım ama o boklu kağıdı napıcaz? Çöp kovasın atıcaz. Sonra çöp kovasından yükselen buram buram bok kokusunu mu teneffüs edicez?
Yoksa kapıtları çöpe atıp tuvaleti mi tıkayacağız? Sonra yine tıkanan tuvaletten dolayı zor zamanlar yaşayıp delik açılsın diye uğraşırken bok kokusu mu koklayacağız?
Biri akıl versin hele!
Sanırım boklu tuvalet kağıdını cebimize atıp dışarıdaki çöp kovasına atmak bir başka çözüm ama cebimde boklu kağıdı dolaştırmak çok saçma!
Belki de en iyisi tuvaletimizi yaptıktan sonra dötümüzü hiç kağıtla silmemeliyiz. Tabi bu da başka sorunlara neden oluyor tahmin edeceğiniz üzere.
Bence bu kapıt sorunu ülkemizde çok küçümseniyor.
Daeş, pkk, başkanlık sistemi, türkiye ekonomik krizinin önünde yer bulabilecek bir sorun bu da. Bakın abartmıyorum. Yarın rte esed ile kanla olabilir. israil ile barıştık bile, nasıl ki devlet bahçeli başkanlık sistemi için şerefsizlik derken şimdi destekliyorsa her şey olabilir siyasette ama tuvalet kağıdı sorunsalı bambaşka.
Buna çözüm bulacak adam başbakan olacak adamdır! Nickime bakıp yanlış anlamayın ben bulurum demiyorum ama bulabilen adam başbakan olmalıdır diyorum. Düşük profilli olmalı, ayy, kafam karıştı. Neyse işte hadi gençler bir el atıp ve bu sorunsala bir çözüm bulun!
Hiç bir bakanlığın çalışmadığı yerde çalışsa ayıp olacak çöp kovasının pedalının çalışmamasıdır.