bugün

12. nesil.
inşallah erkeğimdir ama pembe tolga değilim mlsf.
napim kızsa kız prim vermeyin şunlara.
Kim acaba? Eski nicki neydi? Pembe Tolga'yı tanıdığına göre eski olmalı.
--spoiler--
napim kızsa kız prim vermeyin şunlara.
--spoiler--

Biri am↔️bulans çağırsın true hastalanmış.
Nickaltıma yazanlar eski dostlarım. Sağolsunlar. Bunun pembeyle turuncuyla bir alakası yok. Akşam akşam benim nickim niye bu kadar sorun oldu gerçekten anlayamadım.
sesi çok kadınsı.
al işte busted!
Sesi ai.
Sesi çok yanık.
https://voca.ro/17gP8Blx4Qbl
https://voca.ro/1iooOU59qvSs

Oha on numara chatgpt taklidi yaptım!
Yazılarını beğendiğim yuzır.
zaman zaman zeka dolu yazılarıyla beni tahrik eden, yardımsever yazardır.
Pembe tolga olmaması sevindirici olan sevdiğim user. Başı bağlı olan yuvzırdır.
Kocası iflas ederse terketmeyeceğini beyan eden vefalı yazardır. Tebrikler.
Tabi, insallah reelde böyle bir deneyimle sınanmaz.
@menuet, sağol. seni görmeyeli fetvacıbaşı olman peki... şeriata karşı boynumuz kıldan ince. vur şanlı kırbacınla gönül mülkü düzelsin.
çok duygusal çocuk. duygusallığı onu agresif yapıyor. ocak dışı. meh meh meh
Keşke bazılarınız nickaltıma bir daha uğramasa hah hah ha.
çok insani bir yazar.
allah sayını arttırsın.
amin.
Dm’si gerçekten kapalı.

Çok yazık.
şimdiye dek edindiiğim izlenim ,kendisinin has ve has Anadolu türk kadını olduğu yönünde.Yanılıyor olma olasılığım zamanın içinde sakladığı bir bilinmezlik.
Bildiği konularda yazıp sözlüğe renk katmaya, emek vermeye çalışan bir yazardır.
Akıl ve vicdan sahibi bir yazar olduğunu düşünüyorum.
Ancak kendisine karşı pozitif bakışımın sebebi kesinlikle bu değil. Sebebin doğru bildiği şeyleri eğip bükmeden, lafı dolandırmadan söylüyor olması diye düşünüyorum.
Dünyaya çok farklı yerlerden, farklı biçimlerde bakıyor olduğumuzun farkındayım ama bana göre bizi benzer yapan etken, önce insan diyebiliyor olmamız.
(#47786854)

Sevgili enayimiknatisii, inan seninle farklı insanlar değiliz. Bilakis birbirimizi reel hayatta tanısaydık çok yakın arkadaş da olurduk. En azından senin bende bıraktığın izlenim bu * güzel düşüncelerin için de teşekkür ederim.
© copyright 2005 - 2026