bugün
- true neden sevilmiyor sorunsalı21
- mazotun 100 lira olacağı tarih8
- pipet kullanan erkek8
- mal gelecek dükkanın önüne park etme9
- viski kola10
- ılık su içen erkek6
- eski bölümleri izlenilebilen spor programı5
- g i l d e d l i l y12
- sözlükte 15488 gammaz olması5
- duman avcıları4
- ekonomi çok iyi7
- ölmeden önce kimlerle beraberseniz3
- ferrariye lpg taktıran barzo3
- soğuk su içme mevsiminin sonuna gelmek4
- mazotun litresi 96 lira13
- true ve süperego3
- sözlük erkeklerinin 80 ler de çekildiği fotoğraf7
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- spor yapmayan erkek7
- dram filmi seven erkek5
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz24
- palamut3
- çocukken yapılan ahlaksızlıklar4
- sizi görünce saçıyla oynamaya başlayan kız3
- yazar isimlerinin tersten yazılışı2
- naruto dayi4
- internette tanışılan kızın gerçekte maymun çıkması6
- hamas18
- gokyuzunun silinen rengi16
- düğünde kılıç kemeri isteyen kadın6
- ayran içen erkek2
- 150 boyuyla kavvam erkek arayan türbanlı3
- tanışılan kızın isminin melahat çıkması2
- burcunu açıklamayan insan18
- baba parasıyla hava atmak3
- bu saatte hamburger yenir mi10
- seninle böyle olabilirdik7
- banka faizi5
- fenerbahçe yi kurtarma planı6
- teoman2
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
- teomancalmasur5
- mansur yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olma ihtimali5
- kibarhergele8
- evrenin neyin içinde genişlediği sorusu4
- köydeki tarla için kardeşiyle kavga eden tipler3
- hidromek2
- ortam çocuğu2
- türkiye muharip gaziler derneği5
- gammazların hepsinin yetkisi alınmalı8
mesut yar, ismiyle müstesna uyan türkiye programında sabahın 9:00'da nihat doğan'ı konuk etti, mesut yar'a içini döken büyük düşünür nihat doğan çarpıcı açıklamalarda bulunduğu gibi, sevgili yar'ın ucuz benzin konusunda ne düşünüyorsun sorusunu olanca içtenliğiyle;
-gönül ister ki biz de benzini ucuz kullanalım, ancak 30-40 yıl önce bu ülkede ekmek karneyle veriliyormuş, ama ben yine de umutluyum, venezüella, venezüelle mıydı neydi, şimdi yanlış söylemiym, toki'ye çağrı yapmış konut yapımı karşılığında ucuz benzin(ham petrol demek istiyor) verecekmiş, umutluyum yani!...
şeklinde yanıtladı.
bu arada sayın(!) nihat doğan'ın otomobili de 2700 cc silindir hacminde bir benzin canavarıymış!...
büyük düşünür, taşınır, konuşur doğan, önceleri leman, penguen dergilerini okuduğunu ve güldüğünü belirterek;
-artık sözlüklerde hakkımda yazılanları okuyarak gülüyorum, bunlar ciddiye alınacak şeyler değil!...
mealinde vecizeler yumurtladı,
mesut yar'ın nihat doğan sözlüğü kurulur mu artık sorusunu ise;
-neden olmasın!... şeklinde yanıtlarken mimikleri cıncıklı gülle bulmuş çocuğun sevinci gibi parlıyordu!...
-gönül ister ki biz de benzini ucuz kullanalım, ancak 30-40 yıl önce bu ülkede ekmek karneyle veriliyormuş, ama ben yine de umutluyum, venezüella, venezüelle mıydı neydi, şimdi yanlış söylemiym, toki'ye çağrı yapmış konut yapımı karşılığında ucuz benzin(ham petrol demek istiyor) verecekmiş, umutluyum yani!...
şeklinde yanıtladı.
bu arada sayın(!) nihat doğan'ın otomobili de 2700 cc silindir hacminde bir benzin canavarıymış!...
büyük düşünür, taşınır, konuşur doğan, önceleri leman, penguen dergilerini okuduğunu ve güldüğünü belirterek;
-artık sözlüklerde hakkımda yazılanları okuyarak gülüyorum, bunlar ciddiye alınacak şeyler değil!...
mealinde vecizeler yumurtladı,
mesut yar'ın nihat doğan sözlüğü kurulur mu artık sorusunu ise;
-neden olmasın!... şeklinde yanıtlarken mimikleri cıncıklı gülle bulmuş çocuğun sevinci gibi parlıyordu!...
Nihat Doğan oLmak : Nimet ÇubukçuyLa daLga geçen öğrenciLere "NiMETLE ŞAKA OLMAZ" diyebiLmektir !
mesut yarın programında döktüren, döktürürken de koparan şahsiyet. sözlüklerin de sıkı takipçisi gibi görünüyor, zira yazılan ne var ne yok okumuş, sözlüklere sövüyor.
ayriyetten kendi cümlelerinden oluşan bir kitap çıkartmayı planlıyormuş,duyurdum.
merakla bekleniyorsun Nihat Doğan.saygılar sana büyük insan.
ayriyetten kendi cümlelerinden oluşan bir kitap çıkartmayı planlıyormuş,duyurdum.
merakla bekleniyorsun Nihat Doğan.saygılar sana büyük insan.
mesut yar a sözlükleri takip ettiğini söyleyen zattır. bu da demektir ki nihat doğan aramızdan biri olabilir.
(bkz: hiçbişeyeboşunaiçlenmeyenadamın nihat doğal olması)
(bkz: cool adam ın nihat doğan olması)
(bkz: hiçbişeyeboşunaiçlenmeyenadamın nihat doğal olması)
(bkz: cool adam ın nihat doğan olması)
onca saçma sözüne gülüp ardından -gerizekalı- dediğim akıllı insan, akıllı olmasa güldüremezdi.
geçen gün katıldığı bir sabah programında nietzche'yi de zamanında halk dışlamıştı kabullenememişti önemi sonradan anlaşıldı diyerek kendini ciddi ciddi filozof zannetmeye başlamış günden güne garipleştigini düşündügüm türkücü pardon filozof.
kendisi sözlüğe kayıtlı yazar olabilir.şüpheliler ise nihat doğan entrylerine seri eksi veren yazarlardır.
insanın 3 doğum türünden birisi.
beyni olmadan yaşayabilen tek varlık.
bütün ömrü boyunca mahsun kırmızıgül'ün kötü bir taklidi olmaktan öteye gidememiş şahsiyet. Yakında film çekmeye başlayacaktır, tabi destekçi bulursa.
ideal ortalama akpli zihniyetinin temsilcisi .
benim koyunum avrupanın koyunundan başka bakıyor dediğinde aklıma bizim koyunlar kurban bayramlarında kesilirken olayı uzaktan izleyen nihat'ın küçüklüğü geldi aklıma.yani nihat doğan'ın bu sözü söylemesi kurbanlık koyunun aklında bıraktığı
yaradır.öte yandan kurban bayramında gelen ithal koyunlar avrupadan geldi keske bir bakışlarını inceleseydik.bir diğer yandan biz bu memleketin kedisine de köpeğine de aşığız lafını neden söylemiş olabirin teorisini düşünüyorum hala bulamadım.
yaradır.öte yandan kurban bayramında gelen ithal koyunlar avrupadan geldi keske bir bakışlarını inceleseydik.bir diğer yandan biz bu memleketin kedisine de köpeğine de aşığız lafını neden söylemiş olabirin teorisini düşünüyorum hala bulamadım.
(bkz: ünlü türk düşünürleri)
Keşke doğmasaymış dediğimiz biçimsiz varlık.
yangında en son kurtarılacak kişi!!!
rte'nin yandan yemişi.
http://video.mynet.com/teknisyenarif/nihat-dogan-herseye-aciklik-getirdi/1105575/
4:10'daki el hareketlerine ve konuşma tarzına dikkat.
http://video.mynet.com/teknisyenarif/nihat-dogan-herseye-aciklik-getirdi/1105575/
4:10'daki el hareketlerine ve konuşma tarzına dikkat.
twitter'ın reel insanlar yazdığı için sanal değil reel bir platform olduğu fikrini ortaya atmıştır ki bence platon'dan bu yana gerçeklik üzerine öne sürülmüş en kaydadeğer fikirdir.
bu adamın söylediği sözlere kimse akıl sır erdiremez.
rakı balık güzel oluyor dediler diye akvaryuma rakı boşaltan değerli sanatçıdır kendisi.
nihat doğan bu ülkenin apaçi buzdağının görünen kısmıdır.
bir ateist toplantısını basıp allahınız yok mu lan sizin diye bağırıp kaçtığı söylenen yüce filozof, çok delikanlı, az buçuk türkücü.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/45962/nihat-dogan---sulandirma-operasyonu
hey gidi hey nihatım ya.
ve anladım ki bu adam çok fazla tayyip dinlemiş, konuşma tarzı aynı. şimdi bunu okuyup çıldırmasında.
hey gidi hey nihatım ya.
ve anladım ki bu adam çok fazla tayyip dinlemiş, konuşma tarzı aynı. şimdi bunu okuyup çıldırmasında.
genellikle geri kalmış toplumlarda ortaya çıkan idol türü. bu türlerin toplum tarafından kayda alınma yüzdeleri ile o toplumun gelişimi rahatlıkla ölçülebilir. kayda alınma durumuna bakıldığında ülkemiz için bir kara mizah örneğidir.
"leninist" kavramının yaratıcısı ve aralarında dağlar kadar fark olan konuları tek cümlede kullanabilen üstün gerizekalidir.
dantelli prezervatif kullanım sonucunda ortaya çıkmış insan evladı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar