bugün
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- öldükten sonra bana ne olacak5
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi2
- sözlüğün kırbacı3
- imamoğlu sağcıların kendini solcu diye satmasıdır2
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi3
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız7
- arşivlenmesi gereken resimler2
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı3
- cristiano ronaldo'nun gençleşmesi2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- erkekler neden erken ölür4
- anın görüntüsü22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- drone uçurmanın yasak olduğu ülke2
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- içtim şarabı13
- sophia osako3
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- tamar tanrıyar2
- türbanlı kızların diğerlerinden güzel olması4
- kadir inanır22
- şafak çak4
- her insanın bir cini olması8
- 1 kilometrelik gökdelen2
- ilişkilerde fizik mi kimya mı önemlidir sorgusu6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- owner of a lonely heart2
- rakı sevmemek7
- enjoy im vaccinated3
- her kadın güzeldir3
- günün şiiri6
- kemalist dünya24
- uzun zaman sonra sözlüğe girmek3
- aşure yapan sözlük kızları7
- cilveli dişi yazar botu2
- ellerim bos gonlum hos2
- genç görünmeye çalışmak3
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- true'nun çaylak olması16
- hayalet gibi bir insan olmak3
- üniversitelerin gereksiz olması16
- düşün ki o bunu okuyor16
- muhtarlıkların kapatılması gerekliliği3
- çift katlı otobüs3
- uzun bir süre sonra entry girmek2
- venezuella depremi3
- çok güzel ama manyak kadın7
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- mustafa kemal atatürk7
kimseyi çekmek, kimseye katlanmak zorunda değilim. gerekirse ben çeker giderim.
ego ile doğru orantılı olan hisler bütünüdür aslında.
Bir nefret duygusu kolay yetişmiyor. Zamanla kendini daha da pekiştirir. Her zaman karşılıklı olmayabilir. sorguladıkça, içini deştikçe, inanmak istemezsin kendine. Her nefret atağında kafan çorba olur. Sen senden eminken, seni sana düşündürür. Acabalara meyil ettirir. Arkandan düşmanvari kovalar. Her daim yanındadır. Sinsidir. Kaçınılmazdır. Sinir eder. Pisliktir. Alttan aldırır bazen. Bu hata olabilir, olmayadabilir. Nefretin korkak olmasın. Önmli olan bu. Nefret yakınlıktan doğar. Taş yakından gelir. Ve bağlar inceldiği yerden kopabilir. Nefret yalan söylemez.
Bazen Öyle zorluyor ki sabrımı sonunda ömrünün sonuna dek benden yana sahip olacağı tek şey nefretim olacak.
T:illet,berbat bir duygu.
T:illet,berbat bir duygu.
aşktan daha çok keyif verebilir bazen.
Bazı insanlar o kadar değersizdir ki bunu bile hak etmez.
kesinlikle karakteri olan bir duygu durumu.
aşk ve benzeri duygular, insanı prensiplerinden uzaklaştırıp sonlarına yaklaştırirken kişiyi uyuştururlar. aşk kana girince vazgeçmeye başlar insan...sevdiklerinden, kariyerinden, geleceğinden. o kadar uyuşmuştur ki kendisini kendi yapan her şeyden mutlulukla vazgeçer.
fakat nefret dinc tutar insanı, tetikte tutar, erekte tutar, kendinde tutar, katı halde ve ağır tutar. aşk gibi cıvıtmaz, gaz halinde uçucu değildir.
aşk ve benzeri duygular, insanı prensiplerinden uzaklaştırıp sonlarına yaklaştırirken kişiyi uyuştururlar. aşk kana girince vazgeçmeye başlar insan...sevdiklerinden, kariyerinden, geleceğinden. o kadar uyuşmuştur ki kendisini kendi yapan her şeyden mutlulukla vazgeçer.
fakat nefret dinc tutar insanı, tetikte tutar, erekte tutar, kendinde tutar, katı halde ve ağır tutar. aşk gibi cıvıtmaz, gaz halinde uçucu değildir.
cesur bir insanın korkusu.
Sevgiden daha çok güvenilen duygu.
Yani nefretin sahtesi olmuyo.
Yani nefretin sahtesi olmuyo.
Bende olmayan duygu.Kızarım ederim ama kimseye nefret duymam.insanız sonuçta.Herkes aynı değil.Zaten nefret,intikam gibi duygular zihne yüktür.
Ettim mi tamam o kişi bitti demektir.
Son nefesime kadar nefret ederim.
Son nefesime kadar nefret ederim.
insanın için karartan duygu , ne kadar kötülük görsen de ihanet görsen de nefret etmek seni felaketine götürür. Yüreğin kararır. Hayata güzel bakamazsın güzel olamazsın.
Dünya şimdiler de kin bulutlarının etkisinde, gözyaşları ile sağanak yağmur altındadır,
Sevginize sıkıca sarılıp, nefret depremlerinden etkilenmemek için inanç mağaralarına saklanın.
Tüm dünya amaçlı ve amaçsız yok olduktan sonra tekrar her renkten çiçekler filizlensin ve açsın güneşe doğru.
Ve ondan sonra dünya da nefret, kötülük ve kin kalmasın.
Sevginize sıkıca sarılıp, nefret depremlerinden etkilenmemek için inanç mağaralarına saklanın.
Tüm dünya amaçlı ve amaçsız yok olduktan sonra tekrar her renkten çiçekler filizlensin ve açsın güneşe doğru.
Ve ondan sonra dünya da nefret, kötülük ve kin kalmasın.
Tüm duyguları en yoğun şekilde hissettigim için nefreti ve kini de çok yoğun hissederim. Asla unutmam ve affetmem. 7 yaşından beri sevmediğim, fırsatını buldukça itin götüne soktuğum kişi var, en basit örnek. Övünmüyorum bununla, unutabilmek isterdim. Güneş pluto karesi, sen ömrü kısaltırsın.
"güç hırsı, ya hep ya hiç yaklaşımı, sabit saplantılı fikirler, kendini aşırı yüceltme, güçlü yok etme duygusu, başkalarını kontrol etme, kendi çıkarı için diğer insanları kendine bağlama ve istismar etme..."
"güç hırsı, ya hep ya hiç yaklaşımı, sabit saplantılı fikirler, kendini aşırı yüceltme, güçlü yok etme duygusu, başkalarını kontrol etme, kendi çıkarı için diğer insanları kendine bağlama ve istismar etme..."
hadi ama, sevgiye ne oldu? nerede sevgi?
‘Eğer bir insandan nefret ediyorsan, onun içinde sana ait olan bir parçadan nefret ediyorsun demektir. ‘
Hermann hesse
Hermann hesse
Eski türkçe rap grubu
Albümlerini dinlerken o heyecanı o kararlılığı dibine kadar hissediyorsunuz hatta o amatörlüğü.
Bu adamlar çok iyi yere gelmiştir kesin diyorsunuz ve zaten gruptan birinin ceza olması sizi doğruluyor
Favorim meclisi ala
Albümlerini dinlerken o heyecanı o kararlılığı dibine kadar hissediyorsunuz hatta o amatörlüğü.
Bu adamlar çok iyi yere gelmiştir kesin diyorsunuz ve zaten gruptan birinin ceza olması sizi doğruluyor
Favorim meclisi ala
Mevzu sen olunca yerini sevgiye bırakamayan duygu. Ne kadar uğraşsan bile ( ki bu bariz bir yalan) bir yanlışınla tüm doğruların geçersiz olduğu duygu. Diyorum ki, ben ondan nefret etmiyorum ama sevmiyorum da. O zaman gri kalan bir duygudan ibaret bu. Ben bunu nasıl değerlendirip, nasıl aşacağımı henüz bilmiyorum. Gerçek şu ki, aşmak istediğimden bile emin değilim. Seni tekrardan o saf sevgiyle sarıp sarmalamak çok zor. Bunun benden zamanla nasıl kayıp gittiğini bile hatırlayamıyorum. Sanki hiç sevmemişim gibi seni.
en güçlü duygulardan birisidir kin ve nefret en mülayim insana bile herşeyi yaptırabilir. mümkünse bu duyguya hakim olmak en iyisi.
Bir suçtur.
bir suç değildir, nefreti dışa vurmak tck ya göre suçtur.
en yoğun duygulardan biri. keşke olmasa ama var işte.
türkçe rap'in ilk gruplarındandır.
insanın içinde beslediği kin duygusudur. Kendi kendine zarar vermek demektir.
psikolojik sorunum nedeniyle içinde bulunduğum durum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar