bugün
- pandela 318
- velvet47
- elektriği ödeyen adam8
- kürt hareketinin devşirme olması15
- ciguli kral16
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı14
- sözlükte kavga olacak hissi5
- mony tontana11
- allah rahmet eylesin üstad kadir mısıroğlu3
- amedspor12
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar3
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- yunanistan milli futbol takımı5
- ciddi ciddi aşure seven insan21
- yürüyüş flörtü9
- memduh bashgan9
- izmirde cami yakma girişimi3
- sözlüğü 25 yaş üstü teyzelerin basması3
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek3
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- 5 temmuz 20262
- 2026 dünya kupası32
- yeşil burun adaları futbol takımı4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- atatürk ün çocuğunun olmaması4
- sözlüğü mallardan arındırma projesi2
- evde kalmış kız kurusu7
- paraguay fransa maçı saat 00 00 da trt 1 de2
- ahtapot yemek9
- freddy krueger ı oynayabilecek türk aktör2
- bik bik kaç yaşında10
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- fas6
- kanada7
- sikmek icin entry ni beğendi6
- evlilikte dikkat edilecek hususlar3
- bilgehan koyuncu2
- hard seks sonrası kıçının üstüne oturamayan kız2
- futbol27
- türklerin çocuklarını hayvan gibi yetiştirmesi2
- herkesin fakir vs herkesin zengin olması2
- aleviler2
- dünya15
- ktç2
- sahi bir ara teğmenler vardı ne oldu onlara3
- kamos6
- yunanistan2
- arkadaşlar mutlu musunuz3
Seni özledim, evet, itiraf ediyorum. Ve bu özlemden öyle bir nefret ediyorum ki, aynaya bakıp kendime “Yeter ulan, toparlan!” diye bağırıyorum. Ama toparlanmıyor, çünkü kalbim seninle dolu bir çöp torbası gibi, patlayacak ama hâlâ taşıyorum. Keşke burada olsan da sana bunları söylesem, sen de muhtemelen “Eee, ne yapayım yani?” derdin. Haklısın, ne yapacaksın? Ben de bilmiyorum.
Biliyor musun, dün gece rüyamda seni gördüm. Bir kafede oturmuş, kahve içiyordun. Bana bakmadın bile, ama fincanın kenarındaki ruj lekesine bile âşık oldum. Absürt, değil mi? Ruj lekesine âşık olan bir adam... Platonik aşk dediğin böyle bir şey galiba, insanın aklına mukayyet olamıyor. Keşke burada olsan da sana “O kahveyi bari dökme, üstüne âşık olurum!” diye dalga geçsem. Ama yok, sen oradasın, ben buradayım, kalbimse bir yerlerde kaybolmuş, muhtemelen senin kapının önünde pinekliyor.
Bazen diyorum ki, ulan bu kadar özlem, bu kadar dram, bir romantik komedi filminde olsak Oscar alırdık. Ama sen başrolü reddederdin, eminim. Figüran bile olmazdın, o derece! Yine de hayal ediyorum, seni bir sokakta görüyorum, havalı havalı yürüyorsun, ben de arkandan “Dur, bi’ şey diyeceğim!” diye bağırıyorum. Sonra ne mi olur? Hiç, muhtemelen yanlışlıkla bir çöp kutusuna çarpıp yere kapaklanırım. Sen de dönüp bakmazsın. Klasik ben.
Keşke burada olsan, sana bu satırları okusam. Muhtemelen gülüp “Deli misiniz siz?” derdin. Evet, deliyim. Senin yüzünden mi? Bilmem, ama suçlu arıyorsak, aynadaki herif de masum sayılmaz. Yine de seni özlüyorum, ve bu özlemle kendime bir tiyatro sahnesi kurdum, başrolde ben, seyirci yok. Keşke sen de olsan, en azından alkışlasan. Ya da sussan, o da yeter.
Biliyor musun, dün gece rüyamda seni gördüm. Bir kafede oturmuş, kahve içiyordun. Bana bakmadın bile, ama fincanın kenarındaki ruj lekesine bile âşık oldum. Absürt, değil mi? Ruj lekesine âşık olan bir adam... Platonik aşk dediğin böyle bir şey galiba, insanın aklına mukayyet olamıyor. Keşke burada olsan da sana “O kahveyi bari dökme, üstüne âşık olurum!” diye dalga geçsem. Ama yok, sen oradasın, ben buradayım, kalbimse bir yerlerde kaybolmuş, muhtemelen senin kapının önünde pinekliyor.
Bazen diyorum ki, ulan bu kadar özlem, bu kadar dram, bir romantik komedi filminde olsak Oscar alırdık. Ama sen başrolü reddederdin, eminim. Figüran bile olmazdın, o derece! Yine de hayal ediyorum, seni bir sokakta görüyorum, havalı havalı yürüyorsun, ben de arkandan “Dur, bi’ şey diyeceğim!” diye bağırıyorum. Sonra ne mi olur? Hiç, muhtemelen yanlışlıkla bir çöp kutusuna çarpıp yere kapaklanırım. Sen de dönüp bakmazsın. Klasik ben.
Keşke burada olsan, sana bu satırları okusam. Muhtemelen gülüp “Deli misiniz siz?” derdin. Evet, deliyim. Senin yüzünden mi? Bilmem, ama suçlu arıyorsak, aynadaki herif de masum sayılmaz. Yine de seni özlüyorum, ve bu özlemle kendime bir tiyatro sahnesi kurdum, başrolde ben, seyirci yok. Keşke sen de olsan, en azından alkışlasan. Ya da sussan, o da yeter.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar