bugün
- ktç'nin hala hayatta olması6
- sessiz insanların gizemli sanılması6
- normal sözlük denen site4
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba9
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- recep tayyip erdoğan6
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak3
- sevdiğiniz yazarı başkasının favlaması3
- yumuşatıcı kokan erkek3
- ekonomi çok iyi10
- cumhuriyet halk partisi10
- otobüste yanına oturan tip4
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- ekrem imamoğlu8
- almancıları aşağılayan lanet millet6
- bu dünyanın minnoş kalplere uygun olmaması4
- adana sıcağı2
- parmak kulağa girince parmak mı zevk alır kulak mı2
- sıcak hava2
- şiddetli akan ırmağa giren akılsızlar4
- 10 yıldır sözlüğü ve yazarları inceliyorum17
- sabahları gazete okumak4
- bir şeyler söyle8
- zeynep atılgan4
- eline erkek eli değmemiş erkek4
- kötü bir şey olacak hissi2
- market poşetlerini tekte taşımak2
- dişlerini söküp eline vericem lan gavat2
- elif'ten be'ye geçememek4
- 1 haziran 2026 istanbul borsası2
- 3 haziran 2026 türkiye dominik voleybol maçı3
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız6
- maddenin içindeki evrenler4
- chp seçmeni8
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak5
- neden küstüğünü unutmak2
- zayıflamak için her şeyi bırakmak zorunda olmamak2
- reha muhtar25
- yapay zeka sözlük moderatörü21
- uysaljakoben21
- kız kıza arkadaşlık8
- bot başlıkları3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- suriye geçici cumhurbaşkanı3
- zor yollar2
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- köpek tapar kime denir10
- rap müzik saçmalığı3
eşşeğin yürüsün diye önünde götürülen ottur.
ne yapıyorsak ona ulaşmak için yapıyoruz. ama o hep bizim iki adım önümüzde gidiyor. ona ulaşma vadiyle bize istemediğimiz şeyler yaptırılıyor.
bir nevi hayatın tesellisidir.
ne yapıyorsak ona ulaşmak için yapıyoruz. ama o hep bizim iki adım önümüzde gidiyor. ona ulaşma vadiyle bize istemediğimiz şeyler yaptırılıyor.
bir nevi hayatın tesellisidir.
yıl sonu müsameresinde tulum hayri nin şaban ı sahneye davet etmesi. akabinde şaban ın ne haber şarkısını gerdan kırarak söylemesi. tüm bunları hala izleyip gülebiliyor olmak.
görsel
görsel
(bkz: happiness)
ingilizce anlamıda mutluluk veriyor insana.
ingilizce anlamıda mutluluk veriyor insana.
(bkz: happiness)
Mutlu olmak için içinde bulunduğunuz andan daha iyi bir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin. Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur. Pek çokları mutluluğu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta. Oysa mutluluk insanın boyu hizasındadır...
(bkz: Konfüçyus)
(bkz: Konfüçyus)
mutluluk,yaptığın yorumun beğenilmesidir.
(bkz: haristonales)
(bkz: haristonales)
mutluluk başlığına bir günde yazabilecek 15 nedeni olduğunu farketmektir.
mutluluk yoktur, mutlu olduğunu zannetme sanrısı vardır..
Ne zaman yüzüm gülecek ???
sevdiğimin beni sevdiğine inandığım zaman..
Ne zaman yüzüm gülecek ???
sevdiğimin beni sevdiğine inandığım zaman..
her insanın ihtiyacı olan duygu hali.
arada bir hayatlara uğrar; çoğu zaman çabuk sıkılır, gider.
ellerinden akıp gider bazen, tutamazsın parmak aralarından akar.
beyinde gizlidir.
mutluluk tanımlanamaz. kime göre neye göre mutluluk? senin için mutluluk kaynağı olan şey başkası için mutsuzluk kaynağı olabilir. aynı şekilde seni mutlu eden kişi mutsuz olabilir. mutsuz palyaçonun hikayesi gibi. mutluluğun da felsefesi vardır bence.
guy de maupassant' ın öykü türünde yazdığı eserin adı.
gerçekliğin binbir hali.
gerçekliğin binbir hali.
mutluluk, sorunsuz bir yaşam değil, sorunlarla başa çıkabilme yeteneği demektir...
insan özgür olmadan, huzurlu ve mutlu olamaz. *
(bkz: rüzgar gibi geçti)
şöyle bir aptal söz vardır mutlulukla ilgili."mutluluk senin kapını çalmaz,ancak sen ona gidersen mutluluğu bulursun."
peki ya mutluluğa gidecek yolu bile bulamazsak?
peki ya mutluluğa gidecek yolu bile bulamazsak?
en alakasız yerde karşına çıkar ve evet ben buyum der.
çanakkaleden balıkersire doğru giderken girersin küçük köylere köylüden peynir domates alıp da yolda tıkınmak gibi güzeli yokdur nede olsa.
yaşlı nine elinde çaydanlıkla küçücük bahçesinde tahta masasında oturan kocasına çay getirirken bir kare gelir gözüne.
bakarsın dersin ki o koca ömür de kaç defa o çaylar içilmiş kaç defa şehrin kirliliğinden uzak masum muhabbetler edilmişti dersin ve anlarsın ki evet mutluluk diye bir şey var ve kimileri bunu 1 bardak çayda da bulabiliyor.
çanakkaleden balıkersire doğru giderken girersin küçük köylere köylüden peynir domates alıp da yolda tıkınmak gibi güzeli yokdur nede olsa.
yaşlı nine elinde çaydanlıkla küçücük bahçesinde tahta masasında oturan kocasına çay getirirken bir kare gelir gözüne.
bakarsın dersin ki o koca ömür de kaç defa o çaylar içilmiş kaç defa şehrin kirliliğinden uzak masum muhabbetler edilmişti dersin ve anlarsın ki evet mutluluk diye bir şey var ve kimileri bunu 1 bardak çayda da bulabiliyor.
(bkz: denis robert)
(bkz: mutluluk)
--spoiler--
Bir kadın ve bir erkek... Bir otel odasında başlayıp bir bar tuvaletinde son bulan erotik bir macera... Sol sayfada kadın anlatıyor, sağ sayfada erkek... Aynı ilişkinin iki farklı yorumu... Mutluluk, sıradışı bir anlatımla, marjinal bir erotizme yelken açıyor...
Kadın: "Unutmaya karar verdim. Kendimi çalışmaya ve yemek pişirmeye zorluyorum. On gün geçiyor veya geçemiyor... Beni arayıp, onu görmek isteyip istemediğimi sorduğunda, ağzımdan yine evet çıkıyor. Buna hâlâ şaşırıyorum."
Erkek: "Ona dedim ki: Sevişmek için yaratılmışsın, sadece bunu yapmalısın."
--spoiler--
(bkz: mutluluk)
--spoiler--
Bir kadın ve bir erkek... Bir otel odasında başlayıp bir bar tuvaletinde son bulan erotik bir macera... Sol sayfada kadın anlatıyor, sağ sayfada erkek... Aynı ilişkinin iki farklı yorumu... Mutluluk, sıradışı bir anlatımla, marjinal bir erotizme yelken açıyor...
Kadın: "Unutmaya karar verdim. Kendimi çalışmaya ve yemek pişirmeye zorluyorum. On gün geçiyor veya geçemiyor... Beni arayıp, onu görmek isteyip istemediğimi sorduğunda, ağzımdan yine evet çıkıyor. Buna hâlâ şaşırıyorum."
Erkek: "Ona dedim ki: Sevişmek için yaratılmışsın, sadece bunu yapmalısın."
--spoiler--
değerini bilmediğimiz duygudur mutluluk, yağmurlu bir günde doğan güneştir.
şükretmek ile karıştırdığım şey. son zamanlarda bunu düşünür oldum. evet bir çok şey için şükretmem gerek. şükretmem gerekenlerin çokluğu mutluluk anlamına mı geliyor? "yoksa elimdekileri kaybedersem daha mutsuz olurum" telkini mi bu?
mutlu olmak için uğraş vermelisiniz. mutluluğa, iş, para ya da aşkla ulaşılmaz. mutluluk sizinle kendiniz arasında bir meseledir.
rufus wainwright
rufus wainwright
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar