bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- sözlükte bile yalnız olmak10
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- ya bi siktirin gidin15
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı21
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- sözlük çiftleştirme servisi11
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- mersin'in hristiyanları2
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- şapka takar mısınız12
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sarapci koala hatayi13
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- istanbul12
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- ucan tekme atan hipopotam43
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- tomtom mahallesi2
- sezen taş7
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- vahşi kelebeğim3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- cemil tugay11
- yemek yedikten sonra kusmak9
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- bana onu sormayin17
- sinek as5
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
Nfs 2 de açılınca mutlaka alınmış olan araba.
Zehir gibi tabirine cuk oturan ama bir evo olmayan arabadır. Alın bu arabayı daha önce hiç şahin girmemiş bi garaja sokun kız gibi okşayın sonra gece yarısı yanıp sönen dörtlü kırmızı ışıklardan birinin önüne getirin ve birinci viteste yanınızdaki e30la sesleri birbirine karışırken izmaritin yere düşmesini bekleyin. Ve o e30un anahtarlarını alın.
Sira 4 silindirli motora sahip oldugu icin hicbir zaman tahtini impreza'ya kaptirmayacak olan otomobildir. Dump valve'ten cikan sesini dinlemelisiniz.
2011 modelini enistemin aldigi arabadir. eee kiminin duasi kiminin parasi diyorum ve sikiyim ogrencilik hayatini.
4 yıl kullanıp 150 bin km yapılan araba. şimdilerde bilecik bozüyük'te.
Köpek balığı karaya çıktı reklam sloganıyla hafızalara kazınmış araba. O Reklamlar ilk çıktığında tek hayalim bu arabaya sahip olmaktı. Sonra çoğaldı hayallerimiz. Hayallerimiz çoğaldıkça gerçeklerimiz azaldı falan.
Gideri var.
2009 modelini gözüme kestirdiğim araba, 60-70bin km, bilgisi olanlar varsa sevinirim önerilir mi problemi var mı.
şekli şemali güzel kaliteli gözüküyor. bi denemek lazım.
şekli şemali güzel kaliteli gözüküyor. bi denemek lazım.
çok yakıyor diyenler sanırım kullanmayı bilmiyor. o cüsseye, o konfora, o donanıma ve o estetiğe sahip bir araç olarak fazlasıyla az yakıyor. 1.5 invite modelini denemiştim bu arada.
tamirci düşmanı diye tabir edilen ve kolay kolay bozulmayan, arıza vermeyen bir araçtır. alan kişinin asla gözü arkada kalmayacaktır.
tamirci düşmanı diye tabir edilen ve kolay kolay bozulmayan, arıza vermeyen bir araçtır. alan kişinin asla gözü arkada kalmayacaktır.
1.6 otomatik viteslisini bir kez bile servis ya da tamirciye gitmeden ( kayış değişimı hariç ) sadece yağ ve benzin koyarak 4 yıl 144 bin km kullandığım araba.
muhtemelen bir sonraki arabam olacak. Gözüme kestirdim, her türlü araştırmasını ve testlerini yaptım. Emin olun o fiyatlara alınabilecek en iyi donanım ve kalitedeki arabalardan birisidir. Zaten motor kalitesini ve ömrünü konuşmaya gerek yok, alın ömürlük binin diye araba yapmış adeta mitsubishi. Yol tutuş ve konfor zaten o biçim. Ve bütün bunlara rağmen yakıtı oldukça ekonomik. iri cüsseye sahip, çok agresif ve ağır duruyor ancak çok atak ve ekonomik bir araba aslında.
Tasarımına zaten diyecek yok, asi duruşu aslında trafikteki ruh halimizi en iyi şekilde yansıtıyor.
Tasarımına zaten diyecek yok, asi duruşu aslında trafikteki ruh halimizi en iyi şekilde yansıtıyor.
Efsane araba bu. Yolda akıyor resmen.
2007 sonrası köpek balığı kasası çok dehşet olsa da 2000-2007 model yılları arasındaki bir alt kasası tipik Lancer beklentisi ile yaklaşılır ise biraz hayal kırıklığına sebebiyet verebilir.
Kötü diyemem ama Bunu almaktan ise birkaç model aşağı Corolla daha alınasıdır. En azından kafan rahat binersin.
görsel
görsel
görsel
Kötü diyemem ama Bunu almaktan ise birkaç model aşağı Corolla daha alınasıdır. En azından kafan rahat binersin.
görsel
görsel
görsel
Evo 8 olanı tasarım harikasıdır.
5 senedir kullanıyorum, daha benden bişey istemedi. benzin koy gez.
Eski modelleri nasıl.
Subaru mu lancer mi? işte bütün mesele bu...
Tank gibi arabadır bu. Corolla ve civic çok para yav diyen lancer alabilir. Daha ucuza corolla ve civic ayarında bir japon. Sebebi de türkiye’de mitsubishi’nin tutulmuyor olması. Çoğu konuda corolla’nın içinden bile geçer (mesela yol tutuş, evo şasesi var bu arabalarda). En ünlü rakibi impreza’dır impreza’da türkiyede tutmamış efsane bir modeldir (aslında lancer’dan bile iyi) fakat boxer motorunun bakımı lancer’a göre daha maliyetlidir.
Alacaksanız 1.6 manuel alın 2014-15 civarı bakın keyfinize.
Alacaksanız 1.6 manuel alın 2014-15 civarı bakın keyfinize.
köpekbalığı karaya çıktı gibi müthiş bir sloganı olan araba.
büyükşehirlerde yaşıyorsanız parça usta sorunu yaşamazsınız muhtemelen.
gayet güzel araç.
gayet güzel araç.
2010 modelinin arka bagajına amortisör koymuşlar, çok güzel açılıp kapanıyor. kendinden daha pahalıya satılan 2010 corolla'da arka bagaj kapağında yay var. Renault symbol gibi. iç malzeme kalitesi desen corolla'da plastik kalitesi çok vasat leğen plastiğinden hallice. Lancer da sert plastik ama corolla kadar dandik değil ben uzun ömürlüyüm yıllarca dayanırım diye bağırıyor. Tipi de çok hoş hala yeni bir modelmiş gibi duruyor ama işte millet parça bulamam korkusundan corolla alıyor.
2007 modeli vardı bende. otomatikti. çok hantalldı, yokuşta gitmiyordu. büyükçekmece yokuşunu en sağ şeritten çıkardım.
Bana kalırsa Corolla ve Civic'in harmanı gibi bir şey.
O derece başarılı.
Parça-Usta konusunda bence yaşadığınız yere göre değişir. istanbul'da yaşıyorsanız mesele yok. Ama atıyorum Bitlis'te yaşıyorsanız o zaman zor.
O derece başarılı.
Parça-Usta konusunda bence yaşadığınız yere göre değişir. istanbul'da yaşıyorsanız mesele yok. Ama atıyorum Bitlis'te yaşıyorsanız o zaman zor.
1.8 olanına (2009-11) niyetlenirseniz cvt'ye adam gibi baktırmadan almayın. Üzülürsünüz. (Bence uzak durun) 2009'lar 140 2010-11'ler 143 beygirdir.
1.5 otomatik almayın. Gitmez bağırır Yine üzülürsünüz.
1.6 otomatik almayın. 1.5 e göre gider ama yine bağırır üzülürsünüz.
Alacaksanız 1.6 manuel alın. 1.5 manuel de olur ama ilk tercih 1.6 manuel olsun. Tercihen 2012 ve sonrası makyajlı ön tampon olanından.
Bu aracın suv versiyonu mitsubishi asx'tir. Lancer'dan suv olması dışında farkı yok asx'in. Sürüşleri bile benziyor.
Lpg'de kullanıma bağlı olarak bir süre sonra sübap yakabilir ama düzgün kullanıldığında (sakin ve devirsiz) sübap yakmayan örnekleri de mevcut. Bu araçlara mutlaka prins silverline ya da brc seq32 gibi kaliteli lpg kitler takılmalı
1.5 otomatik almayın. Gitmez bağırır Yine üzülürsünüz.
1.6 otomatik almayın. 1.5 e göre gider ama yine bağırır üzülürsünüz.
Alacaksanız 1.6 manuel alın. 1.5 manuel de olur ama ilk tercih 1.6 manuel olsun. Tercihen 2012 ve sonrası makyajlı ön tampon olanından.
Bu aracın suv versiyonu mitsubishi asx'tir. Lancer'dan suv olması dışında farkı yok asx'in. Sürüşleri bile benziyor.
Lpg'de kullanıma bağlı olarak bir süre sonra sübap yakabilir ama düzgün kullanıldığında (sakin ve devirsiz) sübap yakmayan örnekleri de mevcut. Bu araçlara mutlaka prins silverline ya da brc seq32 gibi kaliteli lpg kitler takılmalı
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar